Şimdi Ara

Vodafone Cepnet Paketi ile Lol oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone'nun Cepnet paketi ile League of legends oynayan Arkadaşlar Varmı ?

Telefonu modem olarak kullanıyorum hattım vodafone ve 1 Gb İnternet paketi kullanıyorum ama 1 Gb'i 10 gün bile olmadan aşıyorum

Bu cepnet paketi 96kb /s oluyormuş ama sınırsızmış bildiğim ve sadece lol oynamak için yetermi ping ne kadar olur sizce kullananlar yardımcı olursa

Ya da bunun gibi Bir paket varmı lol oynadığınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualyz -- 24 Mart 2013; 16:51:57 >

• Ben internet gittiğinde veya evde olmadığımda kullanıyorum.

3G Full çekiyor pingim 50-140 arası bölgeye ve yoğunluğa göre değişiyor.
  • 96 Kb' ile oynayan varsa ping nasıl :d
  • AKK'yi aştığım zaman hızım 1 mbit'e düşüyor ve Lol'de ping sıkıntısı çekmiyorum hiç. Sadece arkaplan bir şey çalışırsa anlık olarak 270'lere falan çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibob -- 24 Mart 2013; 19:12:37 >
  • 3 ay önce oynuyordum mobil modem fazla ısınınca lag oluyordu onun dışında bir problem yaşamadım.
  • o cepneti almak artık mümkün değil yeni abonelik olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yazın oynuyordum 150 pingle rahat oynanıyordu ama mesaj felan gelince gidiyo internet 20 sn sonra gelsin reportlar :) omg sucuks lar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu go ile tivibu Ev farkı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbulda 10kbpsden yüksek hızım olmamıştı üstüne üstlük acayip bir sıcaklık oluyordu modemde ve internet gidiyordu bu yüzden her 10 dakikada bir modemi buzluğa koyup soğutmam gerekiyordu
  • 1gb internetten oynadım, 110 ping falan gördüm en fazla. Oynanabilir.
  • kotalı internetlerde hız yüksek olur ama mesela vodafone da 1 lira ver internete gir gibi kampanyalı internet paketlerinde facebook bile zor açılıyor.
  • benim hattım avea ben onun internetini kullanıyorum. aylık 2 gb kotası war. kotayı aşmadıgım zaman rahat oynuyorum fakat aşınca hızım 12kb e düşüyor bazı heroların (jayce, sydnra, mf, ziggs) skillerinde ping yükseliyor kasmalar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolboxer -- 25 Mart 2013; 2:56:00 >
  • oynayan arkadaşlarım var.rahatça oynuyorlar.
  • Yeni abonelikler açıldı abone olunabiliyor. 140-160ping oluyor ortalama. Gece 11'den sonra oynarsanız tabi bu ping degerleri. Gündüz oynarsanız TF'de ping 999'e kadar fırlıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu Okumadan cevap verenler var 1 gb internet paketi falan diye onları zaten kullanıyorum benim dediğim 96 kbps 'de oynanabilirmi? sınırsız cepnet 'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ntRoLL

Konuyu Okumadan cevap verenler var 1 gb internet paketi falan diye onları zaten kullanıyorum benim dediğim 96 kbps 'de oynanabilirmi? sınırsız cepnet 'de

Yok sanırım deneyen. En iyisi sen bi dene bot oyunu aç bi bak bakalım.
  • 3G+ yoksa hic oynama

• HTC telefonum vardı , 110 - 120 pingde oynamıştım ama tel ısınıyor.Lag sebebi.
  • Oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ntRoLL

Vodafone'nun Cepnet paketi ile League of legends oynayan Arkadaşlar Varmı ?

Telefonu modem olarak kullanıyorum hattım vodafone ve 1 Gb İnternet paketi kullanıyorum ama 1 Gb'i 10 gün bile olmadan aşıyorum

Bu cepnet paketi 96kb /s oluyormuş ama sınırsızmış bildiğim ve sadece lol oynamak için yetermi ping ne kadar olur sizce kullananlar yardımcı olursa

Ya da bunun gibi Bir paket varmı lol oynadığınız..

vodafone nin vınn ı nı kullanıyorum.her oyun 20 mb alıyor.
  • peki bi oyunda kac mb kota gidiyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.