Binbaşı
22 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 113 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar,

Şu an için sıcak duruyor. Ben bayağıdır arıyordum. Satın aldım. 150*3 taksit imkanı var. Satıcı onaylı idefix. Sonda 4k yazmıyor fakat yorumlara baktım sepete ekledikten sonra da 4k diye yazdı. Konu başlığı sizi yanıltmasın.

https://www.gittigidiyor.com/ev-sinema-sistemleri/media-player/xiaomi-mi-box-s_spp_68608?id=677098809

EDIT:

Arkadaşlar Idefix satışı iptal etti. Tedarik sorunu yaşamışlar. 6 gün sonra böyle bir haber veriyorlar. Alacağıma pişman oldum. iadesini sağladım.

Merhaba arkadaşlar,

Vatan'dan satın almak istediğim bir şarj cihazı var uygun fiyatta fakat sadece Bursa AS Merkez ve Bursa Nilüfer şubelerinde var. Oradan alıp bana kargolayabilecek birisi var mıdır? ürün 69 tl, internette 120 130tl civarında.

Merhaba,

Kardeşim KPSS lisans sınavını kazandı ve henüz atandı. Hazırlandığı kitaplar ise evde yer kaplar oldu. Temiz kullandı. Satmak yerine gerçekten ihtiyacı olan ve sınava hazırlanmak isteyen birine göndermek istiyoruz. PTT üzerinden kargolayınca yarı fiyatına gidiyor. Vereceğimiz arkadaş onu karşılayabilir diye düşünüyorum. Durumunuzu anlatan bir mesaj gönderirseniz konuşabiliriz.

Kitapların fotoğrafları:
Merhaba,
Yıllardır DH’deyim, konu dışına ilk defa bir başlık açıyorum. Gerçekten birbirinden farklı sizlerin görüşlerini ve düşüncelereni merak ettim. Trollemeyiniz.

Aynı yerde çalıştığım yakın arkadaşımla öğlen molasında (birkaç kız arkadaşla birlikte toplamda 7-8 kişi) CoD Mobile oynarken bu öldü. Bende arkasından gidiyordum o an onu öldüreni göremedim. Bana “lan puşt niye vurmuyorsun adamı” gibisinden bişey dedi sinirli şekilde. Bende “doğru konuş, görmedim ne var yani” dedim. Sonra sinirlendik oyunu kapattık vs. Akşamında da kapısına gittim “yemek yaptım gel istersen. Bu arada sana çok kızgınım, başkalarının yanında o şekilde konuştuğun için” dedim. O da “ben sana hep puşt diyorum ki” ne var bunda dedi. Dedim orası işyeri ve kadınlar var aramızda, yanlış hareketti. Yine de söyleyeyim sana dedim ve geri döndüm. İki gündür konuşmuyoruz. Ben adım attım kızdığım halde gidip söyledim ama o bir şey yapmadı. Aynı yerde yüz yüze bakanlar bilir, zor durum. Konu ergence gelebilir fakat kafamı kurcalıyor. 29 yaşındayım. Hem fikrinizi merak ettim hem de kafa dağıtmak istedim.

İy forumlar.
Danıştay 8. Dairesi'nin 'Andımız' ile ilgili kararına AK Parti'den ilk tepki Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı ve Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi.

Bekir Bozdağ, 'Andımız' kararına ilişkin olarak "Danıştay anayasa ve yasayı alenen çiğnemiştir" dedi.

Twitter hesabında açıklama yapan Bozdağ, şunları kaydetti:

— Türkiye, hukuk devletidir. 'İdarenin her türlü eylem ve işlemlerine karşı yargı yolu açıktır. Yargı yetkisi, idari eylem ve işlemlerin hukuka uygunluğunun denetimi ile sınırlı olup, hiçbir surette yerindelik denetimi şeklinde kullanılamaz. Yürütme görevinin kanunlarda gösterilen şekil ve esaslara uygun olarak yerine getirilmesini kısıtlayacak, idari eylem ve işlem niteliğinde veya takdir yetkisini kaldıracak biçimde yargı kararı verilemez. Öğrenci andı kararı ile Danıştay 8. Dairesi; hukuka uygunluk denetiminin sınırlarını aşmış, kendisini yürütmenin yerine koymuş, yürütmenin takdir hakkını yok saymış dahası yürütmenin takdir yetkisini bizzat kullanmıştır. Kısaca; anayasa ve yasayı alenen çiğnemiştir.

3)”Öğrenci andı kararı” ile Danıştay 8. Dairesi;

— hukuka uygunluk denetiminin sınırlarını aşmış,

— kendisini yürütmenin yerine koymuş,

— yürütmenin takdir hakkını yok saymış,

— dahası yürütmenin takdir yetkisini bizzat kullanmıştır.

Kısaca; anayasa ve yasayı alenen çiğnemiştir.

Kaynak:https://tr.sputniknews.com/turkiye/201810191035739666-ak-parti-danistay-bekir-bozdag-andimiz-tepki/

Yorumum: Bildiğimiz Bekir.
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir çalıştığım iş sebebiyle interneti cok kullaniyorum. Kaldığım yer atasehirde tem tarafinda, hattin cekme sikintisi yok.

Turkcell'de 35tlye 4gblik bir tarife kullanıyordum ama yetmiyor ve salla kazan vs.den sacma sapan seyler geliyor. İnternet düşsün diye dua ediyorum, dilenci gibi hissettim. Paketlerde saçma sapan istedigini vermiyor insana.

Şöyle bol internetli, en fazla 50 60tl ödeyeceğim bi hat ve tarife önerirsiniz cok sevinirim.

Not: taahhütum bitti, turkcell faturalidayim.
Okulun bilgisayar labında oynadığımız o efsane oyun kafama takıldı ve bir şekilde buldum ettim. Eğer oynamak isteyen olursa diye de anlatıyorum. Malum o oyunu bitiremeden mezun olmuştuk çoğumuz, kalan işi bitirmek boynumuzun borcu. Hatırlayamayanlara aaaa dedirtecek ssleri de koyalım.

Şimdik şuradan yüklediğim şeyleri indirin :https://yadi.sk/d/ye8lCZTybxEsn

a- İçindeki dosbox'u kurun.
b- Dave klasörünü de C: nin içine atın. (Program Files'lı falan olan yer)
c- DosBox'u açın masaüstünden ve komut ekranı açılıcak, şu komutları yazın sırasıyla
1. mount c c:\dave
2. c:
3. cd dave
4. dave
Sonrasında oyun açılacak, alt+enter ile tam ekran yaparak oynayabilirsiniz.

Not: Ateş etme sol ctrl , jetpack ise alt tuşuna bir kez basınca aktif oluyor. Baktım kontrol ettim yani. Teşekkür edin, yorumlar yazın...
Merhaba arkadaşlar, kampüsümüzdeki internet uzunca süredir McAfee tarafından engelli durumda. Doğru düzgün istediğimiz sitelere giremiyor, oyun vs. oynayamıyoruz. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Durumu daha iyi göstermek adına birkaç ss

Not: Wallpaper'ı isteyene göndericem tamam.
Arkadaşlar kyk'dan aldığım burs aynı okulda işletme bölümünden öss sınavıyla besyo'ya geçtiğim için kesildi ve üstüne 900tl borç çıktı. yapılması gereken tüm işlemleri yaptım, okuldan belge aldım yeni, ilişkisi yoktur belgesi vs. vs. (kykyı aradığınızda size söylenen belgeler yani) rektörlük aracılığıyla yolladım fakat gelen yazıda : haziran ayında bunu belirtmeniz lazımdı, artık burs alamazsınız vs. diyordu ve 900tl de borcum olduğunu söylüyor. ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?

Edit: gelen yazı bu arkadaşlar. ilgilenirseniz sevinirim.
Hakkında
Forum İmzası:
more or less.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
macBook Pro 2017
Mobil cihaz
iPhone 7
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Steam
Dota 2
Notebook
Apple MacBook Pro
LOL
Blitzcrank
Dünyadan Futbol
Liverpool FC
Basketbol
Anadolu Efes
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.664
İkinci El Bölümü Mesajları: 69
Konularının görüntülenme sayısı: 11.012 (Bu ay: 167)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 171 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.