Şimdi Ara

Vodafone 'CEPNET PAKETİ' 13 TL'ye Sınırsız İnternet! (Abone Alımı Bitmiştir) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.916
Cevap
27
Favori
1.163.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece 3g nin hızı düşüyor. Edge ile hiz 20-25 kb arasinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 4 Mayıs 2010; 15:23:53 >
  • Bugün burda ne Edge ne 3G var. Hayırdır ne oldu gözemi geldi vodo :)

Sivas
  • aylık cepnet paket her ay yenileniyor bildiğim kadarıyla ancak bir sonraki ay almak istemezsek ne olacak? sitede iptal etme kısmı boş görünüyor, IPTAL AYLIKCEPNET yazıp 3636 ya yollayınca eksik bilgi diyor, nasıl iptal ediliyor bu paket bilen var mı? myvodafone a girmeye çalışıyorum ona da girilmiyor zaten :S
  • İPTAL AY YAZ GÖNDER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

İPTAL AY YAZ GÖNDER.

evet işe yaradı teşekkürler
  • Lütfen biri bana yardim etsin çildiricam yoksa !!! Sorunum $u; nokia n79 telefonum ile laptoptan internete baglanmak bir türlü olmuyor? Pc suite deki one touch accsses programi ile sorunsuz bir sekilde baglanti kuruyorum ama internet erisimi yok internet exploreri actigimda sayfa görüntülenemiyor yaziyor.. Windows 7 yükledim olmadi Xp yükledim olmadi simdi tekrar 7 kurdum. Lütfen bilen biri yardim etsin DNS felanmi yazmak gerekiyor yada program mi kurmak lazim ? ... :( :( :@ :(
  • vodafone internet sitesinden vodem yazılımı indir.onunla bağlanabilirsin.
    cep telefonunu bluettooth ile pc'ya bağla.sonra vodem yazılımını yükle ve aç.
    sırasıyla cihaz ekle-cep telefonu-bluetooth seç.sonra kurmuş olduğunu bağlantıyı bulacak ve internete
    bağlanacak.
  • yokmu şununla msn de görüntülü görüşme yapan?
  • quote:

vodafone internet sitesinden vodem yazılımı indir.onunla bağlanabilirsin.
    sırasıyla cihaz ekle-cep telefonu-bluetooth seç.sonra kurmuş olduğunu bağlantıyı bulacak ve internete
    bağlanacak.

Yardımınız için çok teşekkürler fakat hallettim o işi ve şuan cepnet paketi ile yazıyorum foruma Ben gibi problem yaşayan olursa nasıl yaptığımıda yazıyım. One Touch Accsses proğramında Vodafone Turkey değil Avea Turkeyi seçtim Cep telefonumdan da Varsayılan bağlantıyı Avea Internet yaptım ve bu şekilde internete bağlandım. Hızım Download 0,200Mbps - Upload ise 0,126Mbps. Msn, sitelerde, forumlarda dolaşmak ve mp3 vb. için bence çok ideal. Şahsen çok memnun kaldım. Bu kadar ucuza internet üstelik kotasız şahane birşey. Vodafone dan Allah razı olsun. Türkiye'nin içler acısı internet durumuna bir el attı. İnşallah bu tarife asla kapanmaz ve hızı giderek artar. Ayrıca bir günde 600 Mb yapmışım.

• Arkadaşlar farklı telefonlarla hız testi yapan oldu mu acaba? Yani bunun için ek bi tel alacaz. 3g hızları farklı farklı oluyor. Bunun pc'de bi etkisi var mı onu merak ediyorum.
  • Bu formu görmediğim için sıcak fırsatlar gölümüne yazdığım bir mesaj var, basit birde hesaplama var,

Aslında sıcak fırsatlardaki silinip buradaki de kalabilir
    Mesajın linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_39533151/tm.htm#msglink_39549860

Mesajın içeriği:

quote:

Arkadaşlar basit bir hesap yapalım hemen:

En ucuz ADSL tarifesi nedir:
    1 MegaBit/saniye hızında 4 GigaByte kota = 26,75 TL

Peki 7,99 TL ye ne alıyoruz
    Aylık full download yaptığımızı varsayalım
    100 MB nin 7,2 MegaBit te dolması 114 saniye sürecektir(evet 2 dakikadan az).
    Adil kullanımdan sonra inen hız 96 KiloBit/saniye yani 12 KiloByte/saniye.
    1 ay 2.592.000 saniye eder(30 gün x 24 saat x 60 dakika x 60 saniye)
    114 saniyemizi çıkardıktan sonra kalan zamanı adil kullanım hızı ile çarpalım
    2.591.886 x 12 = 31.102.632 KiloByte (1 KiloByte = 1024 Byte hesabından) = 29,66 GigaByte
    birde adil kullanım öncesi 100 MB var unutmayalım onu TOPLAM = 29,76 GIGABYTE

Eğer yanlış bir hesap yapmadıysam, ADSL için verdiğimiz paranın 1/3 ünden daha az para verip ADSL nin bize verdiği kotanın 7 katından fazlayı kullanıyoruz.

Hatta ADSL nin sınırsız tarifelerindeki adil kullanım limitini 2 ye katlıyoruz.

Eğer gerçekten sınırsız daha ihtiyacı olan biri olsam bu hatlardan birkaç tane alıp uygun bir sistem ile birleştirmeyi ve böyle kullanmayı düşünütürüm. 10 hattı paralel bağlasam ayda 80 TL vereceğim ve karşılığında 1MegaBit hızında ama gerçek kotasız bir sistemim olacak.

Bir kaç aydır kotayı geçiyordum, bu kampanya bana mantıklı geliyor.

EKLEME:
    konu ile ilgili web sayfası:
    http://www.vodafone.com.tr/Internet/cepnet-internet-paketleri.php

fakat internetin PC lere bağlı kullanılıp kullanılamadığını göremedim
    Yukarıda bir arkadaş kullandığını söylemişti, duruma göre hareket etmek gerekecektir, işi garantiye almak için faturasız bir hat alınıp denenebilir, nasıl olsa aylık 5 TL ye kadara düşük yükleme yapılıyor. 3 ayda bir 25 TL yüklemek yeterli olacaktır(konuşma ve mesajlaşma olmazsa).

EKLEME 2:
    Bilgi vermesi mahiyetinde bir örnek:
    700 MB lik bir filmi 17 saatte indirecektir(ADSL den 10 kat daha yavaş). Her akşam bir film seyredilebilir :) (yasal sorunlar beni bağlamaz, yasal olan filmi indirin)
    Turkcell hattımdanda kopamıyorum, ailecek Turkcelliyiz . Sanırım çift hatlı makinaları tekrar gözden geçirmem gerekecek. Yada içinden data kablosu çıkan ve bu kablo ile şarj da olabilen GPRS li(3G yi boşver ayda 2 dakika için gereksiz) 2. bir telefona bakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

quote:

vodafone internet sitesinden vodem yazılımı indir.onunla bağlanabilirsin.
    bağlanacak.

Yardımınız için çok teşekkürler fakat hallettim o işi ve şuan cepnet paketi ile yazıyorum foruma Ben gibi problem yaşayan olursa nasıl yaptığımıda yazıyım. One Touch Accsses proğramında Vodafone Turkey değil Avea Turkeyi seçtim Cep telefonumdan da Varsayılan bağlantıyı Avea Internet yaptım ve bu şekilde internete bağlandım. Hızım Download 0,200Mbps - Upload ise 0,126Mbps. Msn, sitelerde, forumlarda dolaşmak ve mp3 vb. için bence çok ideal. Şahsen çok memnun kaldım. Bu kadar ucuza internet üstelik kotasız şahane birşey. Vodafone dan Allah razı olsun. Türkiye'nin içler acısı internet durumuna bir el attı. İnşallah bu tarife asla kapanmaz ve hızı giderek artar. Ayrıca bir günde 600 Mb yapmışım.

vodafone hattı ile aveanın ayarlarıyla bağlanmanız mümkün değil.

yine o kadar hızla günde 600 mb nasıl yaptınız hayret doğrusu.

• mobil modem kullanarak bu bağlantı mümkün mü bilgisayarda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: safranboy

mobil modem kullanarak bu bağlantı mümkün mü bilgisayarda..

Mümkün tabi. aylık veya günlük alırsınız bağlana bilirsiniz.

deneme amaçlı günlük cepnet aldım çok süper radyo facebook msn chat vs vs.

hiç problem yaşamadım tıkır tıkır işliyor.
  • teşekkür ederim bilgilendirme için ,yazlık için çok iyi oldu bu.1GB falan paket almaya gerek kalmadı o zaman
  • Bu paketlere yakında AYLIK KULLANIM LİMİTİ (500 MB YADA 1 GB) gelirse kimse şaşırmasın
  • forumdaşlar benim arkadaşın pıranha telefonu var
    bu telefon üzerinden pc ile internete bağlanmak mümkün mü acaba
    bu arada pc nin bluetut u yok
    telefonu kablo ile bağlayacak pc ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Bu paketlere yakında AYLIK KULLANIM LİMİTİ (500 MB YADA 1 GB) gelirse kimse şaşırmasın

Bencede gelir sonra vodafone çark etti döndü demesinler önceden s.volkan söylüyor bende katılıyorum dediğine :) cep telefonu kullanımı için çıkarttıklarından bu paketi daha üstündeki kullanımları haliyle suistimal olarak görüp aylık 500 mb adil kullanım limiti koyulabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: muratkkk

forumdaşlar benim arkadaşın pıranha telefonu var
    bu telefon üzerinden pc ile internete bağlanmak mümkün mü acaba
    bu arada pc nin bluetut u yok
    telefonu kablo ile bağlayacak pc ye

Arkadaşlar tek tek tüm telefon modellerini sormanıza gerek yok bağlarsınız herhalde bunun için cep telefonu bölümüne girin yada googledan aratın tüm herkes tek tek telefonları soruyor :) bilgisayara bağlanma imkanı olan ve telefonda normalde internete girilebilen bir telefonsa evet pc ye bağlanabilir bu bağlantı.Ayrıntılar için cep telefonu bölümünü geziniz geniş anlatımlar mevcuttur mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 5 Mayıs 2010; 12:53:07 >

• Bence Konu Kilitlenip Silinsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xR4d

Bence Konu Kilitlenip Silinsin

dh da sağolsun ne konu açılsa google aramalarında ilk sayfada çıkıyor bazen nerdeyse vodafone u geçicek sıralamada
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.