Şimdi Ara

Vodafone çağrı merkezinden istifa ettim buraya kadarmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar demek buraya kadarmış vodafone çağrı merkezine girdim eğitimler herşey süper geçti çağrı almaya başladım oda güzel geçti ama yok hoca yapılacak iş değil daha önce her türlü işte çalıştım ama böylesini görmedim bi kamçı vurmadıkları kaldı.tualetin gelse gidemiyorsun molalar inanılmaz az.

Mesela bi hastanede çalışırsın hasta az gelir o gün dinlenirsin biraz bu böyle değil susmuyor çağrılar 7 saat boyunca aralıksız konuşuyorsun ve takım liderlerinin artistliğindende geçilmiyor istifa eden edene hayatımda ilk kez bi iş yerinden bu kadar çabuk istifa edildiğini gördüm adam açıyor anaavrat gidiyor yapılacak iş değil,eğer çağrı merkezinde çalışmayı düşünen arkadaşlar varsa allah yardımcıları olsun bu yazımda rehber olsun.

• Hatırlıyorum konunu , söylemiştik aslında yapılcak iş değil demiştik , Elazığ dı herhalde iş imkanları vs. demiştin.Ortamı çok beğendim filan demiştin , ücrette düşüktü , neyse bulursun illaki iş mi yok.
  • Bende eski bir vodafone çalışanıyım. Teknik birimdeydim (altyapı kapsama departmanı) çok iyiydi ama çok fazla ingiliz vardı ortam şahaneydi çağrı merkezinde çalışan arkadaşlar vardı kulakları sağırdı ciddiyim , servise binerdik uyurlardı zaten direk .

Neyse takma kafana iş mi yok. Mesain kaç saatti bu arada ? Taşeron firma mı bu çağrı merkezi ? Ne mezunusun ?
  • Hayırlısı olsun kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz sektörle alakalı. Benim staj yaptığım yerdede vardı call center ama çok sıkıntı olmuyordu ben teknik departmanındaydım bize bağlıyorlardı zaten genelde. Bizim şefde bize kitliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Bende eski bir vodafone çalışanıyım. Teknik birimdeydim (altyapı kapsama departmanı) çok iyiydi ama çok fazla ingiliz vardı ortam şahaneydi çağrı merkezinde çalışan arkadaşlar vardı kulakları sağırdı ciddiyim , servise binerdik uyurlardı zaten direk .

Neyse takma kafana iş mi yok. Mesain kaç saatti bu arada ? Taşeron firma mı bu çağrı merkezi ? Ne mezunusun ?

Benim 2 hafta oldu kulaklarım çınlamaya başladı İktisat mezunuyum ben evet taşeron firma yarım saat yemek molası var sonra 10 dk lık aralarla molalar var toplamda 1 saat molan oluyor molan bititmi bi yere gidemiyorsun mola aşımı yaparsan uyarı alıyorsun 8.5 saat çalışıyorsun dediğim gibi 1 saati mola vardiyalı olabiliyor mesela gecede çalışıyorsun bazen hoca ortam güzelde abonelerle uğraşılmıyor öyle cahil adamlar arıyorki adam sana ağzına geleni söylüyor sende mehmet bey falan diyiyorsun acayip bi nefis lazım kardeş yaşım küçük olsa yapardım ama 28 yaşındayım çağrılarıda iyi idare ediyordum işlemleride yapıyordum ama buna rağmen yapamadım sadece 1 gün tatilin var.

• Boş otururum yine yapmam o işi sinirli adamım ben müdür bile az dayılansa ana avrat giydiren biriyim çağrı gelecek adam bana küfür edecek yedi sülalesine sövmeden o cağrı sonlanmaz.

Takım Liderinide döver öyle giderim büyük ihtimalle. Bir arkadaşım çalışıyordu ona benzer bir işte.. Takım liderleride bayanmış yaptıklarını anlatmıştı bana o anlatırken ben sinir küpüne dönmüştüm. Öyle işyerleri benim için zararlı hapse düşerim 1 haftada..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Bende eski bir vodafone çalışanıyım. Teknik birimdeydim (altyapı kapsama departmanı) çok iyiydi ama çok fazla ingiliz vardı ortam şahaneydi çağrı merkezinde çalışan arkadaşlar vardı kulakları sağırdı ciddiyim , servise binerdik uyurlardı zaten direk .

Benim 2 hafta oldu kulaklarım çınlamaya başladı İktisat mezunuyum ben evet taşeron firma yarım saat yemek molası var sonra 10 dk lık aralarla molalar var toplamda 1 saat molan oluyor molan bititmi bi yere gidemiyorsun mola aşımı yaparsan uyarı alıyorsun 8.5 saat çalışıyorsun dediğim gibi 1 saati mola vardiyalı olabiliyor mesela gecede çalışıyorsun bazen hoca ortam güzelde abonelerle uğraşılmıyor öyle cahil adamlar arıyorki adam sana ağzına geleni söylüyor sende mehmet bey falan diyiyorsun acayip bi nefis lazım kardeş yaşım küçük olsa yapardım ama 28 yaşındayım çağrılarıda iyi idare ediyordum işlemleride yapıyordum ama buna rağmen yapamadım sadece 1 gün tatilin var.

Anladım. Bende örnekte verdim çağrı merkezinde çalışan arkadaşlar vardı kulakları sağırdı , doktora falan gidiyorlardı sonrasını hatırlamıyorum pek. Galiba kulaklık yasağı gelmişti doktorlardan ama dinlemiyorlardı , ekmek çünkü...

Hakkında hayırlısı olsun , taşeron firmalara bulaşmamaya bak , ne güzel okumuşsun mesleğini icra et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Boş otururum yine yapmam o işi sinirli adamım ben müdür bile az dayılansa ana avrat giydiren biriyim çağrı gelecek adam bana küfür edecek yedi sülalesine sövmeden o cağrı sonlanmaz.

Takım Liderinide döver öyle giderim büyük ihtimalle. Bir arkadaşım çalışıyordu ona benzer bir işte.. Takım liderleride bayanmış yaptıklarını anlatmıştı bana o anlatırken ben sinir küpüne dönmüştüm. Öyle işyerleri benim için zararlı hapse düşerim 1 haftada..

Abi telefonda küfür eden aboneyi şirket mahkemeye veriyor , çalışana düşen susmak sadece o tür anlarda. Tabi direk bana küfür ediyorsa işler değişir.
  • Böyle kimsenin durmadığı, iki günde bıraktığı işler genelde ilk günlerde pazarlama stratejisi olarak güzel gösterilir ve maskelenir. Çok değil değil en fazla 1 ay sonra zaten işin rengi değişiyor.
  • quote:

quote:

Boş otururum yine yapmam o işi sinirli adamım ben müdür bile az dayılansa ana avrat giydiren biriyim çağrı gelecek adam bana küfür edecek yedi sülalesine sövmeden o cağrı sonlanmaz.

Abi telefonda küfür eden aboneyi şirket mahkemeye veriyor , çalışana düşen susmak sadece o tür anlarda. Tabi direk bana küfür ediyorsa işler değişir.

Evet mahkemeye verebiliyorsun ama bazı aboneler var küfür etsn diye dua ediyorlar adamlar öyle uzatıyorlarki bi aboneyle 40 dakika konuştum yazıktır günahtır yaf adam kapatmıyor habire konuşuyor abonelerde bunun farkında küfr etmiyorlar ama sen bi boka yaramıyorsun gerizekalı gibi laflar edip duruyorlar bide çekilmiyor hacı hep belli kalıpta konuşacan.

• quote:

quote:

quote:

Evet mahkemeye verebiliyorsun ama bazı aboneler var küfür etsn diye dua ediyorlar adamlar öyle uzatıyorlarki bi aboneyle 40 dakika konuştum yazıktır günahtır yaf adam kapatmıyor habire konuşuyor abonelerde bunun farkında küfr etmiyorlar ama sen bi boka yaramıyorsun gerizekalı gibi laflar edip duruyorlar bide çekilmiyor hacı hep belli kalıpta konuşacan.

Biliyorum biliyorum , boşver hayırlısı olsun hakkında. Şimdi aklında neler var peki pm atsana konuşalım .

• Çağrı merkezinde bende görev almıştım iyi yapmışsın.Birde çağrı merkezlerinde çalışanların mahkemede şaitlik yapma hakkı yokmuş bilen var mı bu olayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Çağrı merkezinde bende görev almıştım iyi yapmışsın.Birde çağrı merkezlerinde çalışanların mahkemede şaitlik yapma hakkı yokmuş bilen var mı bu olayı ?

3 yıl çalışınca olamıyorsun evet doğru çünkü çok tecrübeli bi yalancı oluyorsun :)) sen neden çıktın hocam müşteri temsilcisimiydin.
  • quote:

Çağrı merkezinde bende görev almıştım iyi yapmışsın.Birde çağrı merkezlerinde çalışanların mahkemede şaitlik yapma hakkı yokmuş bilen var mı bu olayı ?

Son dediğin doğru. Belli bir zamanı var hatta ama unuttum.
  • quote:

quote:

3 yıl çalışınca olamıyorsun evet doğru çünkü çok tecrübeli bi yalancı oluyorsun :)) sen neden çıktın hocam müşteri temsilcisimiydin.

Teknik destek olarak görev yapıyordum hocam ama maşallah teknik destek yaparken bir yandan müşteri destek işi kitleniyordu.CRM datası girmek falan eziyetti,çıkma nedenimin asıl nedeni sürekli hayalet gibi takılmak.Stajyer olarak girdim 2 sene de destek olarak durdum,kadrolu olmayı bekledim ispanyadan baktım ses yok çıktım bende.Bu arada yalancılık olayında ki yorumunuz ile kafamdaki tez onaylandı sadece bir ben düşünmüyormuşum bu olayı

quote:

quote:

Son dediğin doğru. Belli bir zamanı var hatta ama unuttum.

İyi ki çıkmışım ya gerçi mahkeme yoluna düşmemek daha iyi şu günlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 3 Nisan 2013; 0:21:29 >

• Saolun desteğiniz için arkadaşlar valla iş yok diyede bu kadar yapılmaz bi kırbaçlayı çalışın demedijleri kaldı.
  • quote:

Saolun desteğiniz için arkadaşlar valla iş yok diyede bu kadar yapılmaz bi kırbaçlayı çalışın demedijleri kaldı.

Cağrı merkezinde çile çekeceğine git 1000 tl para harca 3 4 ay sürüyor bir özel güvenlik kimlik kartı al. Aynı parayı alıyorlar ve işleri daha kolay.

Biraz uyanık davran alışveriş merkezi ve hastane projelerini kabul etme. Büyük firmaların plazalarda projeleri oluyor plaza işi rahattır gelen giden misafirle ilgilenir günü bitirirsin.
  • Çağrı merkezlerinde çalışmak bir insan için uygun değil
  • murata mesaj at gruba alsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.