Şimdi Ara

vodafone bir yerdede ceksin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cep net ayağına aylardır kullanıyorum evimde gittiğim tatil mekanında vodafone 3g cekmiyor cekmiyor diye yazıyorsun vodafona telefonun modelinden tut google mapste evini işaretlemeye kadar tonlarca şey istiyor verin baz istasyonunu uygun yere ben koyiyim bari dedim açık adreste yetmiyor arkadaşlara vodafone ucuz hesaplı diyoruz ama hizmet vasat üstü vasat bnim telefonum sıfır cekerken türkcelliler 3g baglaniyor tamam türkcelle cok para gidiyor ama en azından bişeyler yapabiliyorsunda gidiyor cekmeyen telefona para ödemenin bi manası yokmuş güle güle vodafone diyorum. koskoca ingiliz devi bi markayı bu kadar ezenler her kimse bence isim değişikliğine gitsinler gudukfone düdükfone falan yapsınlar

• Numara tasima iste bu yuzden var. Deneyin tum operatorleri, hangisinden memnun kalırsanız onu kullanın..
  • Anladığım kadarı ile Vodafone hiçbir yerde çekmiyor. Yanlış mıyım?
  • Vodafone bendede uçuk yerlere gidince çekmiyor ama internet kampanyası sağolsun veremiyorumda
  • Turkcellin çektiği her yerde çekiyor, En azından buralarda öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Turkcellin çektiği her yerde çekiyor, En azından buralarda öyle.

Çoğu yerde öyle ama her yerde değil. Çekim konusunda Turkcell'in üzerine yok. Benim bir sıkıntım yok açıkçası ama Turkcell'in de bu konuda en iyisi olduğunu da inkar edemem.
  • "hiç bir yerde çekmiyor!"
    ne kadar abartılı bir hüküm?biz nasıl konuşuyoruz peki?beden diliyle mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

"hiç bir yerde çekmiyor!"

ben hiç sorun yaşamıyorum sadece cepnet konusunda sıkıntılarım var aylık 1 gb internet almak istiyorum o da 29 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

"hiç bir yerde çekmiyor!"

ben hiç sorun yaşamıyorum sadece cepnet konusunda sıkıntılarım var aylık 1 gb internet almak istiyorum o da 29 tl.

Seninle aynı durumdayım. Bir sıkıntım yok. Tek sorun Cepnet.

• adamlar kapsama alanına o kadar güveniyorlarki memnun kalmazsanız paranız iade diyorlar.
    türkcell demeyin ..
  • Vodafone gördüğüm ve bu işi yıllardır yapanlardan duyduğum kadarıyla sektöründe pek iyi anılmayan firma konumundadır.
    Bende vodafone abonesiyim ama 10 yıllık Turkcell aboneliğimden ayrıldığım için pişmanım. Telefon evimde çekmiyor uçak moduna alıp kapattığımda çekmeye başlıyor. Koskoca istanbulda ap açık alanda Kozyatağı'nda bile "Servis Yok" yazısını gördükten sonra kampanyanın geri kalan bedeli ya da herneyse vodafone'dan ayrılmalıyım artık dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp er tunga -- 10 Temmuz 2011; 1:44:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp er tunga

Vodafone gördüğüm ve bu işi yıllardır yapanlardan duyduğum kadarıyla sektöründe pek iyi anılmayan firma konumundadır.
    Bende vodafone abonesiyim ama 10 yıllık Turkcell aboneliğimden ayrıldığım için pişmanım. Telefon evimde çekmiyor uçak moduna alıp kapattığımda çekmeye başlıyor. Koskoca istanbulda ap açık alanda Kozyatağı'nda bile "Servis Yok" yazısını gördükten sonra kampanyanın geri kalan bedeli ya da herneyse vodafone'dan ayrılmalıyım artık dedim.

Telefon kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum ben senin sorununun. Uçak moduna alıp kapatmak gibi şeylerin operatörle hiçbir ilgisi yok. Farklı bir telefonla deneyin bence.
  • Ya arkadaşlar bu olay artık benim babam senin baban olayına döndü gibi.Bence başlık çok yanlış vodafone hiçbir yerde çekmiyor...Yani insanlar en ufak bir sorunda genelleme yapıyor.Vodafone hiçbir yerde çekmiyorda milyonlarca abonesi nasıl konuşuyor.Her üç operatörü de kullanıyorum vodafone çatır çatır çekiyor...Ha şunu diyebilirsiniz benim bulunduğum şu bölgede şöyle çekmiyo felan diye.Numara taşıma ne için var vodafone dan memnun değilsen yada diğerinden kaç kurtul.Bence bu çekim konusu turkcell tarafından çok abartılıyo.Neticde benim bulunduğum bölgede şehir merkezinde 3 operatörde de sorun yok.Sorun yaşayan iyi araştırır bulunduğu yerde kim iyi çekiyorsa ona geçer.Bunlardan hiçbiri bizim şirketimiz değil sanırım.Cepnetten memnun değilsen paraya kıyıp al 4 gb paket gör bakalım hızı....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Turkcellin çektiği her yerde çekiyor, En azından buralarda öyle.

Benim evde beylikdüzünde Avea ve Vodafone çekmiyor diye önce AVEA ->Vodafone> Turkcell yaptım.

En sonunda Turkcell çekiyor. Daha çok ödüyorum daha az dakika sms alıyorum ama rahat rahat ses kesilmeden cam kenarına gitmeden konuşuyorum.

Gerçekten Turkcell çok kaliteli ama keşke ucuz da olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

Ya arkadaşlar bu olay artık benim babam senin baban olayına döndü gibi.Bence başlık çok yanlış vodafone hiçbir yerde çekmiyor...Yani insanlar en ufak bir sorunda genelleme yapıyor.Vodafone hiçbir yerde çekmiyorda milyonlarca abonesi nasıl konuşuyor.Her üç operatörü de kullanıyorum vodafone çatır çatır çekiyor...Ha şunu diyebilirsiniz benim bulunduğum şu bölgede şöyle çekmiyo felan diye.Numara taşıma ne için var vodafone dan memnun değilsen yada diğerinden kaç kurtul.Bence bu çekim konusu turkcell tarafından çok abartılıyo.Neticde benim bulunduğum bölgede şehir merkezinde 3 operatörde de sorun yok.Sorun yaşayan iyi araştırır bulunduğu yerde kim iyi çekiyorsa ona geçer.Bunlardan hiçbiri bizim şirketimiz değil sanırım.Cepnetten memnun değilsen paraya kıyıp al 4 gb paket gör bakalım hızı....

Aynen budur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

Orijinalden alıntı: alp er tunga

Vodafone gördüğüm ve bu işi yıllardır yapanlardan duyduğum kadarıyla sektöründe pek iyi anılmayan firma konumundadır.

Telefon kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum ben senin sorununun. Uçak moduna alıp kapatmak gibi şeylerin operatörle hiçbir ilgisi yok. Farklı bir telefonla deneyin bence.

Farklı telefonlarda da denedim sonuç aynı.
    Açık olarak çoğu müşterininde ortak fikri vodafone çekmiyor.

• Evet bir yerde de çeksin ya.

Şu 17 milyon müşteri telepatiyle haberleşiyorlar zaten
  • ya sallamayın bu kadar,ikiside eşit işte.
  • kobi benim tel vodafone hiç bi yerde çekmiyor geçen gece ateş yaktım gördün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

ya sallamayın bu kadar,ikiside eşit işte.

sallayan yok hocam gel kendin gör sana bir çay demlerim kendin test edersin çekmediğini görürsün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.