Şimdi Ara

Vodafone bayii dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone bayisinden Samsung a50 telefon aldım faturaya ek,telefonun kutusunu getirdiklerinde yanında,da jblgo2 Bluetooth hoparlörüde getirdiler ben nebu diye sormadan oradaki benimle ilgilenen iki bayan mağaza çalışanı hediye!! puanınız yüksek ve bu hoparlör size vodafonun hediyesidir dediler,bakın hediye ise tamam ama faturaya ücret olarak yansıyacaksa istemiyorum dememe rağmen ısrarla hediye diye tutturdular işlemlerin sonunda telefon için onay kodu geldi hoparlör için gelmedi telefonu alınca puanınız düştü bugün için hoparlörün işlemini yarın yapabiliriz sizde gelip alırsınız dediler,iyi tamam dedim telefonu alıp ayrıldım ertesi gün hoparlörü almaya gittiğimde işlem için bir puan eksiğimiz var işlem yapamıyoruz hoparlörü veremiyoruz dediler bende siz hediye dediniz hediyenin tanımı nedir sizce dedim ve Vodafone MH ni aradım olayı anlattım vodafonun bu tür hediye uygulamasının olmadığını sözkonusu hoparlörü alırsanız ücreti faturanıza yansır cevabını aldım,
    Allah'tan puanım telefonu alınca düşmüş ve Bluetooth hoparlörün işlemi için onay çıkmamış yoksa hediye adı altında 389tl fiyat etiketli hoparlörü kaktıracaklardı şimdi bu üçkağıtcıları vodafon,ticaret bakanlığı vs nereye şikayet edebiliyorsa yoğun bir şekilde her kanaldan şikayet ediyorum,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayi adını alın shop çalışanlarının isim bilgilerini alın ve müşteri hizmetlerine arayın şikayet edin vodafone yanımda kulanıyorsanız ordanda şikayet edin btk ve bimere şikayet edin bu durumlarda .Şikayet edin bayi şıkayet kaydı gider peşine düşün başka abonelere yapılmasın .
  • Bayi adını alıp bana gönderir misiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone'da dolandırıcı mı biter. Geçen Vodafone faturasız hat ücretsiz yazısını gördüm bir bayide. 1 tane hat alayım dedim. Hattın aktif olması için içine 35 lira yükleyeceksin yoksa aktif olmaz diyor ilerizekalı arkadaş. Sanki yeni Vodafone hatlarında zaten 35 lira yüklü olduğunu bilmiyorum. Aklınca hattı 35 liraya satıp bedava süsü verecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu dışında yeni bir başlık açtım BİMER ve BTK sırada

• https://forum.donanimhaber.com/vodafone-bayisi-dolandirma-ya-kalkti--138561683

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell kampanya rezaleti
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.