Şimdi Ara

Vodafone bayisi dolandırmaya kalktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
22.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
284 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not::Konunun rüzgarı değerli bir arkadaşın yardımı ile ekşide esmeye başlamıştır,
    iyi mi yaptık bilmiyorum oradaki seviyesiz bir kaç leş enty,i görünce :/ileryen zamanda bakalım bi kalite olayına ekşinin

Alanya Direkçi iletişim alanyum şubesi Vodafone,dan telefon aldım alırken, telefonla beraber yanında Bluetooth hoparlör,le getirdiler ve puanınız yüksek buda hediyesi diyerek işleme başladılar, bir süre sonrada telefon aldığınız için puanlar sistemden çekildi yarın düzelir hoparlörün işlemi eksik kaldı yarın gelip alabilirsiniz dediler, iyi dedim ertesi gün hoparlörü almaya gittim bana bir puan eksiğiniz var hoparlörü veremiyoruz! Dediler bende ya hediye ise ne puanı bu hediye diyorsunuz ama yok puan eksik kem küm yapıyorsunuz
    Orada iken bende vodafone MH aradım aldığım cevap hediye diye bir şey yok alırsanız hoparlörün fiyatı faturanıza yansıyacak, bir puan eksik kaldığı için işlem yapılamamış,
    Bana hediye diye cihazı hattıma tanımlayıp mağdur edeceklerdi
    Niye böyle birşeyi yapmaya kalktınız diye sorunca beyefendi biz Ogün telefon ile beraber ücretini size söyledik
    Peki dedim hediyesidir in anlamını bana açıklar mısınız dedim pişkin pişkin biz öyle birşey demedik demezlermi bir ay önce olan olay o günden beri Vodafone şikayet ettim her yere yazıyorum bu sahtekarları Vodafone şikayet üzerine savunma istemiş bu seferde biz müşteriye 1tl farkla cihazı verecektik kabul etmedi demişler utanmaz yalancılar elimden geldiğince bende onların bu yaptığını herkese duyurmaya çalışıyorum vodafone Türkiye şikayeti değil bayisinin ifadesini doğru kabul ediyor şuan vodafone UK ye sorunu ilettim inşallah bu sahtekarları gereken cezayı almasını sağlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deksuri -- 8 Haziran 2019; 20:13:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim başınada geldi bakırköy turkcell bayii carausel in hizasında olan büyük turkcell bayii onceden karşı köşe başındaydı. 2017 senesinde iphone cihaz aldık yanında alcatel akıllı bileklik hediye denildi Hatta sözleşmede alcatel cihaz yazıyordu. Ben bayiye sordum madem hediye neden sozlesmede geçiyor diye sordum. Formalite abi stoklardan düşmek için dedi. Aldık cihazları 2 gün sonra müşteri hizmetleri aradı hayırlı olsunbeyfendi 1 akıllı telefon almissiniz falan dedi .yanınada 1 akıllı bileklik hediye verdiler dedim. Hediyemiz yok beyfendi dedi faturanıza yansilatacak dedi. Turkcelle şikayette bulunduk. Şirket avukatını yolladık. sonuç alamadık. Ben o çocuğu yakaladım. Müdürünün yanında dediki siz istediniz beyfendi dedi. Lan alcatel bilekligi kim duymusta kim alacak.. Herneyse kötü niyetli bayiilere dikkat edin
    Geçmiş yılarda bana Saturn'de kullanılmış iPad geçirdiler bir baktım içinde fotolar var gittim mağazaya dedim tamirden dönmüş ürünü jelatinleyip bana satmışsınız dedim yok mok dediler iade alın dedim bunu almayız dediler alıcaksınız dedim 3 satış danışmanı bağırışıyoruz en son müdür geldi baktı tamam verin gitsin dediler sesini çıkarmadınmı öperler bu memlekette.
    Buna benzer bir durumda babam yaşamıştı.

Vodafone bayiine gidip fatura ödemek isterken meraklı meraklı telefonlara bakıyor. Bizimkide sever zaten yeniyi. Satış danışmanı şu telefonun yanında bir de '' TABLET '' HEDİYE '' diyor. Bizimkide oltaya düşüyor. Tabii eve geldi bak tabletle telefon aldım. Tabletide hediye ettiler. Neyse aldım faturaya baktım ki tablete 300 lira gibi bir fiyat yansıtmışlar.

Hemen aldım telefonu tableti bayiiye gittim. Eleman diyor ki biz hediye demedik. Fiyatını söyledik. Çıldırdım tabii. Hat takılmamış sadece kutusundan çıkarılıp bakılmış telefonuda alamam falan demeye başladı. Baya bi ses çıkardım tabii.

Hakkım olan kanunları dile getirdim ve şartsız şurtsuz bunu iade alacaksınız dedim. Aksi halde mahkemeye giderim. Sonuçlanana kadar da bu ürünü kullanırım. Sonra kazanınca hem avukat ücreti öder hem de kullanılmış telefonu geri alırsın falan filan biraz sıktım.

Bayii sorumlusu ya da muhtemelen sahibi uzaktan ürünü iade alın dedi.

Maalesef ülkemizde ahlâk yoksunu çok satış danışmanı var.
  • Emlakçılar 1, galericiler 2, satış danışmanları 3.

Bu 3 grubun Allah bir dediğine bile güvenilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstüne de telefonu kendisine verdiğim arkadaşım hediye diyen Direkçi iletişim yüzünden Bluetooth hoparlörü kendisine vermediğimi düşünmesine sebeb oldu orada da zor duruma düştüm hoparlör Jbl marka go2 modeli üstünde 389tl fiyat etiketi vardı

• Lütfen konuyu üste taşıyalım mümkünse ekşiye taşımak istiyorum

• Benzer durum avea da başıma geldi 19 liralık tarifeye geçmek istedim 49 luk tarifeye geçirmişler. Tarifenin adını bilmiyordum geçirmişler. İlk fatura gelince itiraz ettim mh ye ödemeyi yaptım hattı kapattım şubeyi de şikayet ettim. Şube savunma verirken yalan üstüne yalan. En son 49 lira iade edildi ama hattı da açmadım o zamandan beri bir daha hattımı avea [TT] ya geçmedim

• Avrupa'nın herhangi bir ülkesinde böyle bir olay olursa Vodafone ne yapar? Türkiye'de olunca olabildiğince savuşturma ya çalışıyorlar kurumsalmış gibi davranan kurnaz tüccar zihniyetli vasatlar tarafından yönetilince böyle oluyor

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURKCELL: Memur-Sen Kampanyası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru düzgün bi' sistem yok ki, hepsi birbirinden beter. Henüz çıkar güdülmeden vatandaşın yararına olan bir şey görmedim. Dediğiniz gibi sürekli kem küm, boş laf, oyalama hâlleri... Dolandırılmayı hazmeder olduk. Hoş, hakkımızı aramaya kalksak uzunca bir süreç bizi bekleyecek. Zaten bu durumun da caydırıcılığı yok.
  • vodafone da çalışıyorum hediye diye bir şey yoktur. cihaz ile birlikte verilen kılıf jelatin bile faturaya aks diye eklenir. tek tük ay sonunda hedef tutulsun diye hediye verilir o kadar.
  • 12 taksit olayı geri döndüyse hattın üzerine telefon almak saçmalık artık. Geçen telefon sormaya gittim 3000tl ama nakit alırsanız 2200 dedi. Farka bakın

• Benim başınada geldi bakırköy turkcell bayii carausel in hizasında olan büyük turkcell bayii onceden karşı köşe başındaydı. 2017 senesinde iphone cihaz aldık yanında alcatel akıllı bileklik hediye denildi Hatta sözleşmede alcatel cihaz yazıyordu. Ben bayiye sordum madem hediye neden sozlesmede geçiyor diye sordum. Formalite abi stoklardan düşmek için dedi. Aldık cihazları 2 gün sonra müşteri hizmetleri aradı hayırlı olsunbeyfendi 1 akıllı telefon almissiniz falan dedi .yanınada 1 akıllı bileklik hediye verdiler dedim. Hediyemiz yok beyfendi dedi faturanıza yansilatacak dedi. Turkcelle şikayette bulunduk. Şirket avukatını yolladık. sonuç alamadık. Ben o çocuğu yakaladım. Müdürünün yanında dediki siz istediniz beyfendi dedi. Lan alcatel bilekligi kim duymusta kim alacak.. Herneyse kötü niyetli bayiilere dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx3004 -- 6 Haziran 2019; 11:30:26 >
  • www.sikayetvar.com
    Vodafone Bayi Adam Kandırma!
    https://www.sikayetvar.com/vodafone/vodafone-bayi-adam-kandirma

Vodafone Alanya Direkçi iletişim dolandırıcılığı alışkanlık haline getirmiş

• Orada çalışan iki bayan var dikkat ettim de şikâyet konularında yalan dolan işlerinin baş aktörleri sorunun en büyük baş kaynağı bunların yalan dolan larına göz yuman patronları
    www.sikayetvar.com
    Direkçi İletişim Yanlış Bilgi!
    https://www.sikayetvar.com/direkci-iletisim/direkci-iletisim-yanlis-bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deksuri -- 6 Haziran 2019; 13:5:15 >

• Bana istediğin zaman iptal edersin diye faturalı hat sattılar 2 yıl iptal etmediler bu Vodafone hep mi böyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Emlakçılar 1, galericiler 2, satış danışmanları 3.

Bu 3 grubun Allah bir dediğine bile güvenilmez.
    Her emlakçı bir değil dostum bende emlakçıyım bir kere insanları dolandırmadım.

• İşini doğru düzgün yapan her meslek kolundaki insanlar hariç asla hepsini içine katamayız en büyük sorunun kaynağı denetimsizlik

• Sizlere Vodafone ile yaşadığım iki olayı anlatıyorum;

1- Birkaç sene evvel hattımı Vodafone taşıma gibi hataya düştüm. Neyse taşıdık, ettik. Vodafone tarafından ilk defa bilgilerim alınıyor. Aradan uzun bir zaman geçti. Hiç bilmediğim ve gitmediğim bir yer olan Çanakkale'nin Biga ilçesinde adıma bir tane daha hat açılmış. Ve belki neredeyse 1 senedir kullanılmış. Ben bunu e-devlet sitesinde rastgele fark ettim. Hemen gidip numarayı kapattırdım. Cumhuriyet saavcılığına hem Vodafone A.Ş. hem de hattı açan bayi hakkında suç duyurusunda bulundum. Tabii ki koca Vodafone A.Ş'ye bir şey olmadı. Hattı açan bayideki çalışana sadece ve sadece 1058 TL. para cezası kesilmiş , olay orada kapanmış.

2- Daha ilk olayın üzerindeen 1-2 sene falan geçmiş iken aynı olay ikinci defa tekrar etmiştir. Bu sefer Vodafone hattı açan bayi bilgilerini de benim ile paylaşmamıştır. Daha sonrasında tekabül eden olaylar aynı şekilde işlemiştir.

Genelleme yapmak istemiyorum. Bu diğer şirketlerde de olabilir. Fakat aynı olayın aynı şirket tarafından iki kez yaşanması çok ilginç ve gariptir. Her zaman dikkatli ve temkinli olun. Sık sık ta e-devlet sitesinden kontrollerinizi yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 6 Haziran 2019; 14:24:12 >

• bur da sistem şu şekilde işliyor ;

telefon + tarife fiyatı üzerine 5-10 lira ekleyip aylık ödemeniz şu kadar deniyor sizde kabul ederseniz, aylık faturaya 5-10 lira yansıyan aksesuar diye geçen ürünlerden biri yanında veriliyor sizde toplam ödeme tutarında fiyat farkı değişmediği için kabul ediyorsunuz amaç mağazanın satış hedefini tutturmak.

size bunu yapan çalışan çok acemi biriymiş puanınızı hesaplamadan direk hediye deyip ekstra bilgi vermeden işlem yapmaya çalışmış eline yüzüne bulaştırmış, en kötü telafi için ürünün gerçek fiyatı olan tutar aylık faturanız dan düşecek dese
    sizde tatmin olur memnun bir şekilde ayrılırdınız mağazadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catry -- 6 Haziran 2019; 15:0:24 >
  • Pazarlama ise pazarlama satış hedefi için ne yapıyorsan yap ama ahlaksızlık yapmaları yalana başvurmaları korsan zihniyeti ile kaptı kaçtı gibi basit ve etik dışı davranışlar hediye diyor sonra yalanlıyor ,, utanmaz yalancılar tamam bayi böyle ama Vodafone?bence her ikisine birbirinin ne yaptığını biliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Her emlakçı bir değil dostum bende emlakçıyım bir kere insanları dolandırmadım.

Alıntıları Göster
    Bende daha dolandırmayayina denk gelmedim. Su emlakçı dan evi tuttuk öyle iyi adam diye anlatan bir kişi bile mi olmaz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.