< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deksuri -- 8 Haziran 2019; 20:13:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deksuri -- 8 Haziran 2019; 20:13:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Orada çalışan iki bayan var dikkat ettim de şikâyet konularında yalan dolan işlerinin baş aktörleri sorunun en büyük baş kaynağı bunların yalan dolan larına göz yuman patronları
https://www.sikayetvar.com/direkci-iletisim/direkci-iletisim-yanlis-bilgi |
https://www.sikayetvar.com/vodafone/vodafone-bayi-adam-kandirma
Vodafone Alanya Direkçi iletişim dolandırıcılığı alışkanlık haline getirmiş |
vodafoneda çalıştım bir bayide işimiz gücümüz yalandı sahtekarlıktı. 12.gün işi bıraktım gerçi memlekette işini düzgün yapanları saymaya kalksak 1 dk sürer galiba gerisini biliyorsunuz.
|
Bende daha dolandırmayayina denk gelmedim. Su emlakçı dan evi tuttuk öyle iyi adam diye anlatan bir kişi bile mi olmaz
|
Avrupa'nın herhangi bir ülkesinde böyle bir olay olursa Vodafone ne yapar? Türkiye'de olunca olabildiğince savuşturma ya çalışıyorlar kurumsalmış gibi davranan kurnaz tüccar zihniyetli vasatlar tarafından yönetilince böyle oluyor
|
Benim başınada geldi bakırköy turkcell bayii carausel in hizasında olan büyük turkcell bayii onceden karşı köşe başındaydı. 2017 senesinde iphone cihaz aldık yanında alcatel akıllı bileklik hediye denildi Hatta sözleşmede alcatel cihaz yazıyordu. Ben bayiye sordum madem hediye neden sozlesmede geçiyor diye sordum. Formalite abi stoklardan düşmek için dedi. Aldık cihazları 2 gün sonra müşteri hizmetleri aradı hayırlı olsunbeyfendi 1 akıllı telefon almissiniz falan dedi .yanınada 1 akıllı bileklik hediye verdiler dedim. Hediyemiz yok beyfendi dedi faturanıza yansilatacak dedi. Turkcelle şikayette bulunduk. Şirket avukatını yolladık. sonuç alamadık. Ben o çocuğu yakaladım. Müdürünün yanında dediki siz istediniz beyfendi dedi. Lan alcatel bilekligi kim duymusta kim alacak.. Herneyse kötü niyetli bayiilere dikkat edin
|
bence daha ilginç konu; telefonlar extrem pahalı olduğu halde hala operatörlerden telefon alınması!
|
Geçmiş yılarda bana Saturn'de kullanılmış iPad geçirdiler bir baktım içinde fotolar var gittim mağazaya dedim tamirden dönmüş ürünü jelatinleyip bana satmışsınız dedim yok mok dediler iade alın dedim bunu almayız dediler alıcaksınız dedim 3 satış danışmanı bağırışıyoruz en son müdür geldi baktı tamam verin gitsin dediler sesini çıkarmadınmı öperler bu memlekette.
|
Buna benzer bir durumda babam yaşamıştı.
Vodafone bayiine gidip fatura ödemek isterken meraklı meraklı telefonlara bakıyor. Bizimkide sever zaten yeniyi. Satış danışmanı şu telefonun yanında bir de '' TABLET '' HEDİYE '' diyor. Bizimkide oltaya düşüyor. Tabii eve geldi bak tabletle telefon aldım. Tabletide hediye ettiler. Neyse aldım faturaya baktım ki tablete 300 lira gibi bir fiyat yansıtmışlar. Hemen aldım telefonu tableti bayiiye gittim. Eleman diyor ki biz hediye demedik. Fiyatını söyledik. Çıldırdım tabii. Hat takılmamış sadece kutusundan çıkarılıp bakılmış telefonuda alamam falan demeye başladı. Baya bi ses çıkardım tabii. Hakkım olan kanunları dile getirdim ve şartsız şurtsuz bunu iade alacaksınız dedim. Aksi halde mahkemeye giderim. Sonuçlanana kadar da bu ürünü kullanırım. Sonra kazanınca hem avukat ücreti öder hem de kullanılmış telefonu geri alırsın falan filan biraz sıktım. Bayii sorumlusu ya da muhtemelen sahibi uzaktan ürünü iade alın dedi. Maalesef ülkemizde ahlâk yoksunu çok satış danışmanı var. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx3004 -- 6 Haziran 2019; 11:30:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deksuri -- 6 Haziran 2019; 13:5:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 6 Haziran 2019; 14:24:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catry -- 6 Haziran 2019; 15:0:24 > |