Şimdi Ara

VODAFONE ayda 8 TL SINIRSIZ VINN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
94.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar geçen gün bi vodafone bayisine gittim kontur yukletmek için bana dedi oradaki kız 3 g modemin varmı satalım sana bi tane dedim nedir anlasmaları felan dedi dedi ki 3 ay 29 TL ödüyorsun 4 GB kotalı fatura kesiyorlar sana sonra seni konturluye düşürüyoruz ayda 8 TL ye sınırsız intetrnetin olyuro dediler acaba bunun aslı nedir su an kullanıyorum internet hızı süper rize merkez den bağlanıyorum çevrem binalarla sarılı ve full 3g çekiyo kesilme hiç yok internet download hızı 5-6 Mbit upload hızı 3 MBit ama ilk 3 ay kotalı acaba diyorum bu devirde 8 TL ye kim kime sınırsız internet veriyo hemde 8 megabit bu nasıl oluyor bi açıklayın pls ?

• Helal olsun bu vodafone a Türkcell hep kazık peşinde geçen ay süremi aşmışım adamlar 130 tl fatura çıkardılar...
  • acaba bende mi kazıklandım hiç inanasım gelmiyo bu 8 TL ye sınırsız 8 Mbit internet
    hiç sanmıyorum kesin 100 MB den sonra düşero 128 e :D
    nese 8 TL olsn da 32 ye de razıytım bn :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krokodill

acaba bende mi kazıklandım hiç inanasım gelmiyo bu 8 TL ye sınırsız 8 Mbit internet
    hiç sanmıyorum kesin 100 MB den sonra düşero 128 e :D
    nese 8 TL olsn da 32 ye de razıytım bn :D

100 mb sonra 96 kbit'e düşüyor hızın.
  • 1 günlük mü 100 MB çok az ama 250 olsa bari :S
  • quote:

1 günlük mü 100 MB çok az ama 250 olsa bari :S

Aylık 100 mb
  • vodafonda ayda 8 tl ye sınırsız internet zaten çoktan beri var.ancak 100 mb tansa hız düşük.herkesi tatmın etmeye bilir ama bana yeterli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 96 kbps belki telde idare ediyordurda biilgisayarda işkence gelir bu devirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISELY

96 kbps belki telde idare ediyordurda biilgisayarda işkence gelir bu devirde

yoo 3g'de gayet iyi bağlanıyor bence çok işiniz yoksa nette işinizi görebilir.
  • kafayı mı yediniz aylık 100mb limit mi olurmuş
    ayrıca ben VINN dan bahsediyorum mobil internetten diil günlük 100mb i geçince hız düşürülmesi olabilir ama aylık 100mb çok aşırı düşük olurmu oyle şey
  • quote:

kafayı mı yediniz aylık 100mb limit mi olurmuş
    ayrıca ben VINN dan bahsediyorum mobil internetten diil günlük 100mb i geçince hız düşürülmesi olabilir ama aylık 100mb çok aşırı düşük olurmu oyle şey

aylık 8 tl paketten bahsediyorsun günde 100 mb verirler mi sanıyorsun :) 100 mb paketi hala 10 liraya satarken hemde diğer operatörler :)

• Eğer internette oyun oynamıyor ve vidyo izlemiyorsanız, 96 kbs. bağlantı sizin için yeterli olacaktır. Haber okur, forumda takılır, posta iletişimi yapar ve sosyal ağlarda takılabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orijinalden alıntı: WISELY

96 kbps belki telde idare ediyordurda biilgisayarda işkence gelir bu devirde

yoo 3g'de gayet iyi bağlanıyor bence çok işiniz yoksa nette işinizi görebilir.

3G kapasama alanında bile olsanız 100mb sınırını aşınca hız 96kpbs'ye düşüyor. Bizzat denedim.

• VODAFONE DENİLEN LANET OPERATOR E İLK AY vınNN FATURAM vıNNNNNNNN DİYE GİRDİ TAM TAMINA 155 TL

GEREKÇE DE ÇOK İLGİNÇ

NEYMİŞ efendim sizin üyeliğiniz ayın 15. de baslamıs hesap kesimi ayın 1. de oluyormus sizin üyeliğiniz ayın 15. basladıgı için 4 GB lık kotanızı 2 GB a indiriyoruz die güya bana bi mesaj gelmiş ve kotayı 1.9 Gb aşmışım güya bana böyle bi mesaj gelmedi ve benden o parayı alalı çok oldu
    haram zıkkım olsun ole bi mesaj göndermediysen bana VODAFONE !!!

• quote:

VODAFONE DENİLEN LANET OPERATOR E İLK AY vınNN FATURAM vıNNNNNNNN DİYE GİRDİ TAM TAMINA 155 TL

GEREKÇE DE ÇOK İLGİNÇ

NEYMİŞ efendim sizin üyeliğiniz ayın 15. de baslamıs hesap kesimi ayın 1. de oluyormus sizin üyeliğiniz ayın 15. basladıgı için 4 GB lık kotanızı 2 GB a indiriyoruz die güya bana bi mesaj gelmiş ve kotayı 1.9 Gb aşmışım güya bana böyle bi mesaj gelmedi ve benden o parayı alalı çok oldu
    haram zıkkım olsun ole bi mesaj göndermediysen bana VODAFONE !!!

99 FATURASTOP GERİSİ VERGİDİR ONUN

• bıraksana ne vergisi yaa bna sadece dedi 2 GB ı astıgın için o kadar geldi dedi hesapladım ve tam o kadar a denk geliyo vergiyi 1 ay sonra ödeyip konturluye düşecem rahatliycem
  • Vınn Turkcell'in. Vodafone'unki vodem.
  • Avea da ayda 9TL ye 1 GB,
  • quote:

bıraksana ne vergisi yaa bna sadece dedi 2 GB ı astıgın için o kadar geldi dedi hesapladım ve tam o kadar a denk geliyo vergiyi 1 ay sonra ödeyip konturluye düşecem rahatliycem

ne olursa olsun 99 u geçmemeli şikayet et
  • gidip nereye şikayet edicem LAnet olsun böle operator e dolandırıcı hırsızlar bide tahattüt vermişim kapatmak da kapatamam :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.