Şimdi Ara

VODAFONE AVANTAJ1000 tarifeleri Vodafone içi olarak değiştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
7
Favori
9.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar şimdilik sevinceğiniz bir haber vereceğim, VODAFONE dün VODAFONE içi 1.000 olan konuşma sürelerini Self Serviste şimdi baktım HERYÖNE 1.000 olarak düzeltilmiş, çoğu arkadaş geçici diyor. Onun için başlık değiştirildi.

EDIT:Başlık edit. (23.02.2015)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sadece ay bitene kadardır
  • Tarifenin adı UCLUAVANTAJ değilmiydi?
  • paket bitinceye kadar diyor yani en fazla bir ay diyorlar
  • Ben KOMPLE1000 e döndüm ve dönmeyi düşünmüyorum. Yemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ay sonuna kadar sanırım..ayrıca komple 1000 eski tarifesi olanları eski tarifeye alacaklar sanırım.Ben yine btk ya şikayet ettim.Bu kadar serbest iş mi olur ? Burayı hukuk kurallarının olmadığı bir devlet sanıyor sanırım Vodafone..Herkes her kurum haddini bilecek..Ya kurumlar ya da biz müşteriler hadlerini bildireceğiz.

Bir değil iki değil bu vodafonenun yaptığı..Komple 1000 deyken de 19 olan ücreti hiç sormadan 22 ye çekmişlerdi.

• Neden teşekkür ediyorsunuz onu anlayamadım! Adi düzenbazlar hırsızlar ülkesi olduk çıktık,milletin giden liraları ne olacak bu da böyle geçiştirilip kapanacak mı konu.yoksa cezalandırılacaklar mı. Neyse kanunlar kanun koyuculara Çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 11 Şubat 2015; 15:27:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet Vs Vodafone
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesin ay sonuna kadardır. Komple 1000e döndürmemiz lazım. Üşenmeyin 2dkda btkya şikayet edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • simaylin kullanıcısına yanıt
    Dün BTK ya şikayet yazdım. Eninde sonunda yapmaya mecburdu.

Şimdi soru şu: bu ay için mi böyle olacak yoksa devam edecek mi?
  • Sadece bu ay geçerli olacağını kim belirtti, bu konuda kesin bilgi varsa ona göre hareket edelim. Verilen hak bence 1 aylık olmaz çünkü gönderdikleri SMS de veya kampanya şartlarında bunu belirtmeleri gerekir.
  • Oyle birsey yapamazlar , yaparlarsa da eski haline dondururler merak etmeyin.

• teşekkürler vodafone de nedir . koskoca firma müşterisiyle dalga geçsin herkesi magdur bıraksın. kimisinin kontorleri eksiye düşsün habersizce. iyilik yapıp eşini dostunu bu kampanyaya geçiren müşterisini yarıyolda bırakan. müşteri hizmetlerinin istiyosanız tüketici mahkemsine verin diyerek ukala konusmalarına maruz bırakılalım. bu neyin teşekkürü. bu ülkede yapılması gereken herşey iyi birşey yapmış algısı yaratıldıgı sürece yapılanlara ragmen böyle teşekkür ettigimiz sürece bu adamlar daha fazlasını yapar.
    Ayrıca bu tarife artık vodafone içi olmuştur
  • biraz önce kardeşim yükleme yaptı telefonuna şebeke içi 1000 dakka olarak mesaj aldı tabi benim nevrim döndü özellikle onuda ben bu kampanyaya geçirmiştim sonra kendi tarifeme baktım oda şebeke içi geçiyor şimdi bu ay idareten vadofonde kalıcaz sonra evi komple türkcel yada avea geçiricem bakıcam artık resmen kandırıldık 20 gün önce arkadaş konu açtığında özellikle internetten tarifeme baktım her yöne yazıyordu şimdi kardeşimin 30 tlsi yandı bu tarifeye gectiği için tarifede değiştiremiyor akılları sıra uyanıklık yaptılar 10-15 yıllık vadofone kullanıcısı var bizim evde hepsini çıkarıcam bu 3 kağıtcıların sisteminden şikayet varada şikayetim yapıcam birazda onlar arasın bizi zaten kafalarına gore sabit kampanyaya zam yapan zihniyetten ne bekliyorsunki gereksiz yere sinirlerimizi bozdular

• 1 gb sonrası hız 96 kbps mı yoksa bıtıyor mu ?
  • 1000 dakika olarak düzeltse neye yarar benim 10 TL em gitti bunların yüzünden önce onu iade etsin hatlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: simaylin

Evet arkadaşlar sevinceğiniz bir haber vereceğim, VODAFONE gereğini yaptı dün VODAFONE içi 1.000 olan konuşma sürelerini Self Serviste şimdi baktım HERYÖNE 1.000 olarak düzeltilmiş, teşekkürler VODAFONE

hocam gereğini yapmamış biraz önce aradım zorla düzelttirdim , sahtekarlara teşekkür edilmez çunki onlar bundan anlamaz anlaması için gerekeni yapmak lazım şikayetlerim olacak bir kaç yere ama en güzeli ayrılmak ,he bir kişi ayrılmış ona mı bakar firma bakmasında zaten ben mutlu olucam gerisi yalan
  • https://tuketici.btk.gov.tr/

arkadaslar buraya şikayetinizi bildirin.

eğer şikayet fazla olursa sağlayıcı hakkında inceleme ve denetim başlatırız diyorlar ( btk nın bir sayfasında okumustum tam metni hatırlayamıyorum )

vodafonun adiliği yüzünden olan benim tl lerime oldu. her yöne diye arama yaptık kullanmakta oldugum 2 hattda toplamda nerdeyse 20 tl ye yakın tl gitti. önce onları iade etsinler...
    şerefsizliğin lüzümü yok... yaptıkları resmen 3 kağıt... milleti kandırmaya çalışıyorlar...

şikayetvar a da yazın ama en önemlisi btk ya yazın arkadaşlar...

ortada oonlara teşekkür edilecek bir durumda yok. böyle zihniyetide kınıyorum...

bizim teşekkür etmemiz değil onların bizden özür dilemesi lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arayanbulur -- 11 Şubat 2015; 16:13:56 >

• eşeği kaybettirip buldurdu diye teşekkür etmeyin

• inexo kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkral42

ay sonuna kadar sanırım..ayrıca komple 1000 eski tarifesi olanları eski tarifeye alacaklar sanırım.Ben yine btk ya şikayet ettim.Bu kadar serbest iş mi olur ? Burayı hukuk kurallarının olmadığı bir devlet sanıyor sanırım Vodafone..Herkes her kurum haddini bilecek..Ya kurumlar ya da biz müşteriler hadlerini bildireceğiz.

Bir değil iki değil bu vodafonenun yaptığı..Komple 1000 deyken de 19 olan ücreti hiç sormadan 22 ye çekmişlerdi.

Burasını hukuk kurallarının olmadığı bir devlet sanmakta haksız olmadıklarını gösteren milyonlarca neden var günümüzde.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.