Şimdi Ara

VODAFONE AVANTAJ1000 tarifeleri Vodafone içi olarak değiştirdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
7
Favori
9.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bide teşekkür ediyorsun bu kan emicilere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prof. Dr. MEZARCI P kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. bunu öğrendiğim iyi oldu. bu dolandırıcılarda kalmasın param.
  • Ne diye insanları kandıran bir şirkete teşekkür ediliyor anlamış değilim. İnsanları kandırdı diye mi teşekkür ediyosun yoksa insanların liralarını harcattı diye mi. Zaten yapılan değişikliğin sadece 1 ay için geçerli olduğu müşteri hizmetleri taafından söyleniyor. O kadar minnettarsan sonraki aylarda da şebeke içi 1000 dk kullanmaya devam edersin.
  • Vodafone dan kurtulun

• Bu konu da bende sizin gibi sinirlensem de müşteri hizmetleri dışında Vodafone iyidir ben komple1000'e geri döndüm 22 TL'ye 1000dk 1000sms 1GB internet başka bir operatör'de benzeri yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 11 Şubat 2015; 17:15:17 >
  • @simaylin

Ne kadar birlik olursak olalım bir sonraki dönemde dakikaların her yöne oluşunu savunacak ve elde edecek kanıtımız yok. Gönderilen sms metni ;

VODAFONE AVANTAJ1000 tarifeleri Vodafone içi olarak değiştirdi

Yanlış anlaşılmasın şeytanın avukatlığını yapmıyorum ki bilen bilir bu konunun ne kadar peşinde olduğumu. Ama bu ifade bize bahsi geçen tarih ve saate kadar bu paketin sağlanacağını belirtir. Sonraki dönemde böyle devam etmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 11 Şubat 2015; 17:38:04 >

• Hattı taşıyanlar hangi operatör/ tarifeye taşıyor. Benzer uygun tarife var mı.

• Adamlar kazanilmis hakkini haber bile vermeden gaspetti, tepki gorunce geri adim atip gecici sureligine duzeltmek zorunda kaldi. Bir de kalkmis tesekkur ediyorsunuz, sizin gibilere ne yapsalar mustahaktir.

• nasıl yaptınız hocam müşteri hizmetlerini aradığımızda yapıyorlar mı acaba ?

• Arkadaşlar başlığı düzeltin sadece paket süreniz bitene kadar daha sonra vodafone içi olacak.
    Bu lanet vodafone bir de gereğini yaptı diyorsunuz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

Benim ucluavantaj heryöne olarak gözüküyor büyük ihtimalle 1 yıl boyunca böyle kullanırım paketi sonradan alanlar için bir değişiklik yapılmış olabilir.
    Ama bu eskiden alanları etkilemez yıl sonuna kadar kullanırız.

Benim de halen heryone gözüküyor ilk çıktığı gün geçmiştim. Sanırım bizi etkilemeyecek

Takip etmemişsiniz, dün sabahtan şebeki içi oldu. Bugün şikayetler sonrası tekrar her yöne yapıldı. Yalnız sadece mağduriyeti gidermek için dediler, bir sonraki paket yenilemede tekrar şebeke içi olacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: arayanbulur

quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

Arkadaşlar hepiniz boşa celalleniyorsunuz. BTK ya ne diye şikayet ediyorsunuz merak ediyorum. Kampanya detayını hiçbir yerde görmeden balıklama atladınız sonra neden öyle oldu neden böyle oldu vs. atarlanıyosunuz. Adamlar her tarifenin altına tüm değişiklik haklarımız saklıdır diye ibare ekliyorlar. İnsiyatif kullanıp düzeltmişler hala boş boş konuşanlar var.

boş boş konuşan seni gördüm...

ben tarife alırken her yöne 1000 dediler 20 tl ödedim paketi aldım. ( sözleşme tamamlanmış oldu. ay bitene kadar değiştiremezsin. bknz btk sitesine.. ) ha diyebilir ki 2. ay ben paketin içeriğini vodafone içi 1000 yapacam desin anlarım... o zaman bizde ona göre davranırız. paketin ortasında tarife değiştirilmez. aykırıdır.

ama adamlar da haklı sizin gibi düşünenler oldukça bu toplum 1 adım ileriye gidemez ne yazık ki... vodafone aynı uygulamayı avrupada yapsında göreyim. kapısına kilit vurur avrupalı hükümetler. burada kolay tabii ses çıkarmayan bir kesim var yolmaya devam diyorlar...

Ağzına sağlık bence durumu çok güzel anlatmışsın. Vodafone da şuan dediğin gibi bu aylığına her yöne diyor ama önümüzdeki ay vodafone içine döner. Bu durumda hak talep edemeyiz.

• Kalan hakların sorgulanması için ne yazılması gerekiyor? O kısım sanki şablon mesajda atlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Neden teşekkür ediyorsunuz onu anlayamadım! Adi düzenbazlar hırsızlar ülkesi olduk çıktık,milletin giden liraları ne olacak bu da böyle geçiştirilip kapanacak mı konu.yoksa cezalandırılacaklar mı. Neyse kanunlar kanun koyuculara Çalışır.

42 lira ettiler

• cCc_Reis_cCc C kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayarak yaptım siz de arayın eğer olumsuz cevap alırsanız olana kadar aramaya devam edin muhakkak yapıyorlar.

Not : Her yöne dakikası olan başka bir operatör'den 05425420000'ı arayın boşuna bunun için ücret ödemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

@simaylin

Ne kadar birlik olursak olalım bir sonraki dönemde dakikaların her yöne oluşunu savunacak ve elde edecek kanıtımız yok. Gönderilen sms metni ;

Yanlış anlaşılmasın şeytanın avukatlığını yapmıyorum ki bilen bilir bu konunun ne kadar peşinde olduğumu. Ama bu ifade bize bahsi geçen tarih ve saate kadar bu paketin sağlanacağını belirtir. Sonraki dönemde böyle devam etmeyebilir.

Arkadaşım güzel söylüyorsun fakat metnin tamamını oku ve dikkatini bir önceki mesaja ver!!!

''UCLUAVANTAJ TARİFENİN İÇERİĞİ(Yani Heryöne y1000dk. 1000sms 1gb Net) bakiyenizin en az 20TL Cep Lira olduğunda yüklenecektir'' diyor.
    Herkes istediğini anlayabilir fakat
    Bende bakiyemin 20TL olduğunda tarife içeriğinin yükleneceğini anlıyorum aynı mesajı BTK'ya gönderdiğinizde eminim onlarda aynı şekilde anlayacaklar.
    Hatta 1ay olmamış bir tarife içeriğini müşteriye bilgi vermeksizin aleyte değiştirip,
    TL bakiyelerinin boş yere gitmesin neden olduktan sonra BTK'dakilerin sizin gibi anlamayacaklarından, hatta bir yaptırımda bulunacaklarından eminim!!!
    Ben yazdım şikayetimi, hakkını arayan herkes yazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abilgen -- 11 Şubat 2015; 18:05:21 >

• Bende duble 1000 tarifesinden bunda 1000 mesaj var diyerek geçtim tekrar eski tarifeye dönebilir miyim?

• abilgen kullanıcısına yanıt
    Öncelikle safımız aynı ve umarım dediğiniz gibi olur. Lakin Vodafone gibi küçük hesap peşinde koşan bir firma eminim önümüzdeki ay dakikaları vodafone içi yapacaktır. (Umarım yanılırım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Bu konu da bende sizin gibi sinirlensem de müşteri hizmetleri dışında Vodafone iyidir ben komple1000'e geri döndüm 22 TL'ye 1000dk 1000sms 1GB internet başka bir operatör'de benzeri yok maalesef.

1000 dk 1000 sms 4 GB EGM tarifesi var 29 TL hocam ben evimde internet olmadığı için 29 TL ye de 8gb daha alıyorum 1000 dk 1000 SMS 12 GB 58 TL oluyor bana yetiyor

• duble 1000 tarifesinde olup tarifesi zamlanan var mı ? kardeşim geri istemiş eski tarifesini bu yaptıklarından sonra , müşteri hizmetleri duble 1000 zamlandı demiş 22 tl 29 tl çıkarmışlar

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/priceplans/duble-1000-f-rsat-tarifesi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.