bu romlar port olduğu için ve port edilen model farklı donanım özellikleine sahip olduğu için asla tam anlamı ile sorunsuz bir roma ulaşılamıyacak gibi duruyor tam anlamı ile çaışmdıktan sonra 4.9 yüklesek bile boş arkadaşlar teli 150 liraya satabilirim isteyen varsa
Aslinda katilmiyorum.
Vdf 945 i kullanim amaci da cok onemli. Bana skype , viber ve forumlarda surekli 3g ile online olmak lazim. Sensor ile isim yok. Cihazdaki interneti paylasmak.
ben whats app, skype, viber, facebook, twitter, google translate, gmail dışında birşey kullanmıyorum. Şimdi bana ıcs li romu verseniz ne olur vermeseniz ne olur. Oyundur uygulamadır sevdalılarını anlarım ama benim için bir anlamı yok telefon genel anlamda akıcıda şahsen rom ile uğraşıp başıma bela almak istemiyorum vodafone çıkarırsa yükleriz ama o da çıkarmaz.
Bazen eksikliğini hissettiğim tek şey dandik nokia telefonların bile edge hızındaki internetlerini bilgisayara bağlarken android 2.1 gibi bir sürümda bu seçenek olmaması çok kötü yada varsada ben bulamadım.
hocam ne oldursa olsun sanki telefonun başına birşey gelse orjinal romla bile servise mi götüreceksin adamlar ne ıphoneları ne htcleri servise verdiler tık yok hepsi aylardır magdur..ki senin benim telefonun yüzüne bakmazlar bile
ayrıca gercekten cihaz eski sürüme göre benim gözümde bir 500 lira daha değer kazandı tek kötü sorunu kamerası kötü başkada tek sorunu yok. sesi v.s arttı. internet bağlantı hızı arttı. bir cok uygulama yükleniyor v.s. v.s
kadirekinci
bir gün ihtiyaç duyarsam konuyu okuyup yüklerim ama şimdilik iyidir böyle bir süre kullanmak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: GhosTon
kadirekinci
bir gün ihtiyaç duyarsam konuyu okuyup yüklerim ama şimdilik iyidir böyle bir süre kullanmak istiyorum.
hocam merhaba sanırım ben bir hata yaptım ve tel açılmıyor mavi bir ekran var ve ses tuşu kaydırıyor ama seçemiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: ugurald
hocam merhaba sanırım ben bir hata yaptım ve tel açılmıyor mavi bir ekran var ve ses tuşu kaydırıyor ama seçemiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim
mavi ekran olmaması gerekir cok dikkatlice tüm konuyu okuyun benhicbirşey bilmediğim halde sorunsuzca yaptım.
secme işlemi kamera tuşuyla yapılmaktadır.
evet mavi yazılar var ve kamera tuşu ile de seçim yapamıyorum siyah zemin üzerinde mavi renkli yazılar var
quote:
Orijinalden alıntı: ugurald
evet mavi yazılar var ve kamera tuşu ile de seçim yapamıyorum siyah zemin üzerinde mavi renkli yazılar var
dokunmatikde mi calışmıyor kamera tuşuna tam basın....
birde gelen menüyü gösteren bir fotograf cekip eklerseniz yardımcı olurum'uz
Evet 2.2 rom gercekten gayet uyumlu ve basarili. Flashplayer bile gayet guzel calisiyor. Web sayfasinin icindeki videolari oynatabiliyor. Dokunmatikte belirgin bi iyilesme var. Tarayicinin performansi eski surume gore cok daha iyi. Bazi menulerde kelimeler ingilizce. Galeri daha hizli. Ama soyle bir sorun var ki bir an once cozulmesi lazim. Eger hattiniz vodafone ise telefondaki google uygulamalarini kullanamiyorsunuz. Uygulamalar sebeke uzerinden baglanti kuramiyor. Tarayici ile internette gezinebiliyorsunuz ama dosya indirme yapamiyorsunuz. Yine sebeke ile baglanamiyor. Hattin kendi kendine olusturdugu bi apn ayari var "Vodafone live" adinda ve bu ayar romla uyumsuz. Ayrica silinemiyor. Kendiniz farkli bir apn olusturup baglanmaya calistiginizda da olmuyor. Yani vodafone hatlar icin mobil internet sorunu var . Avea icin bi problem yok. Gerekli apn ayarlari yapilinca soruncuz baglaniyor. Turkcelli test etme imkani bulamadim. Wifi ile de bi problem yok. Uygulamalar ve tarayici baglanabiliyor
ikisini de yükledim 2.3.7 gerçekten çok güzel. ama googleplay fixini yüklememe rağmen 2.3.7 de market olarak gözüküyor ve program yükleyemiyor. yükleniyor diyor kalıyor öyle.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
quote:
Orijinalden alıntı: IdontKnoWw
bu romlar port olduğu için ve port edilen model farklı donanım özellikleine sahip olduğu için asla tam anlamı ile sorunsuz bir roma ulaşılamıyacak gibi duruyor tam anlamı ile çaışmdıktan sonra 4.9 yüklesek bile boş arkadaşlar teli 150 liraya satabilirim isteyen varsa
Aslinda katilmiyorum.
Vdf 945 i kullanim amaci da cok onemli. Bana skype , viber ve forumlarda surekli 3g ile online olmak lazim. Sensor ile isim yok. Cihazdaki interneti paylasmak.
ben whats app, skype, viber, facebook, twitter, google translate, gmail dışında birşey kullanmıyorum. Şimdi bana ıcs li romu verseniz ne olur vermeseniz ne olur. Oyundur uygulamadır sevdalılarını anlarım ama benim için bir anlamı yok telefon genel anlamda akıcıda şahsen rom ile uğraşıp başıma bela almak istemiyorum vodafone çıkarırsa yükleriz ama o da çıkarmaz.
Bazen eksikliğini hissettiğim tek şey dandik nokia telefonların bile edge hızındaki internetlerini bilgisayara bağlarken android 2.1 gibi bir sürümda bu seçenek olmaması çok kötü yada varsada ben bulamadım.
Barnacle Wifi Tether ile telefonu kablosuz modeme cevirebiliyorsun. Kablo cözümler de var sanırım ama onları da ben bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: DarkSmellMan
Android 2.3.7 Cyanogenmod 7.2.0 Türkçe konuya eklenmiştir. Konu ayrıntılı resimlerle güncellendi.
suan kullanılır mı bu sürüm?
kamera tuşuda dokunmatikte çalışmıyor siyah ekran üzerinde mavi yazılar var
quote:
MIUI1 Beta3 CyanogenMod Android 2.3.7 konuya eklendi. Anlatım düzenlendi. Konu başlığı ve konu düzenlendi ve güncellendi.
iyice yen isürüm ekliyorlarda daha 2.2 yi bi halletsinler unuttular galiba dün 2.7yi 2.2 kurulu iken yükleyeyim dedim bir kere acıldı telefon 2.7 ile sonra kapanınca direk 2.2 ekranında kaldı bende hemen orjinal vodafone rom attım. için daha custom rom yüklemeyi planlamıyorum sebebi ise orjinal romla hergün mobilden internette olduğum halde 200 mblik paketimden 50 mb gidiyordu daha 10 gün oldu 200mbdan 160 mbı gitmiş flash player sağolusn.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kadirekinci
quote:
MIUI1 Beta3 CyanogenMod Android 2.3.7 konuya eklendi. Anlatım düzenlendi. Konu başlığı ve konu düzenlendi ve güncellendi.
iyice yen isürüm ekliyorlarda daha 2.2 yi bi halletsinler unuttular galiba dün 2.7yi 2.2 kurulu iken yükleyeyim dedim bir kere acıldı telefon 2.7 ile sonra kapanınca direk 2.2 ekranında kaldı bende hemen orjinal vodafone rom attım. için daha custom rom yüklemeyi planlamıyorum sebebi ise orjinal romla hergün mobilden internette olduğum halde 200 mblik paketimden 50 mb gidiyordu daha 10 gün oldu 200mbdan 160 mbı gitmiş flash player sağolusn.
Tüm çalışan sürümler ortaya dökülsün daha sonra sorunlar tek tek çözülecektir. Daha önce herkes Flash player isterdi şimdi de şikayet ediyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: abars
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
quote:
Aslinda katilmiyorum.
Barnacle Wifi Tether ile telefonu kablosuz modeme cevirebiliyorsun. Kablo cözümler de var sanırım ama onları da ben bilmiyorum.
Root gerekiyormus ???
z4root diye bi program var. onu kurduktan sonra root yapabilir, daha sonra barnacle ı calıştırıp interneti paylaşırsın
yararlı konu mesajım bulunsun.
sonunda bugun v945 ten kurtuldum.. Ics bile çıksa bu telden hayır gelmez arkadaşlar thl v9 aldım çin malı olmasına rağmen en azından direk Ics ile geliyo cihaz
quote:
quote:
sonunda bugun v945 ten kurtuldum.. Ics bile çıksa bu telden hayır gelmez arkadaşlar thl v9 aldım çin malı olmasına rağmen en azından direk Ics ile geliyo cihaz
Ekranı eski el atarilerinin ekranı gibi leş, çamur vb. tüm benzetmeleri hak ediyor o derece iğrenç. Diğer özellikleri fiyatına göre iyi.
bu telefonun ekranı niye böyle ya Taa almanyadan sticker aldım yine iz tutuyor yine
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kadirekinci
quote:
quote:
Ekranı eski el atarilerinin ekranı gibi leş, çamur vb. tüm benzetmeleri hak ediyor o derece iğrenç. Diğer özellikleri fiyatına göre iyi.
bu telefonun ekranı niye böyle ya Taa almanyadan sticker aldım yine iz tutuyor yine
Malesef hocam sistem adam olur ama o ekran adam olmaz.
niye ama?halen anlamadım sticker aldım başka telde sticker kullanıyorum cizilmiyor pırıl pırıl ama bunda ekran sticker taktığım gün hemen ciziliyor.