Şimdi Ara

VODAFONE 945 | Android 2.2 - Android 2.3.7 Cyanogenmod + MIUI & Root & Recovery & Rom | [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
17
Favori
120.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tlbam

beyler bunu yapınca garanti bozuluyor mu?

evet bu sekilde servise verirseniz garanti kapsaminda bakmiyorlar. servise gotururken orjinal romu atarsaniz sorun olmuyor.ki garantiye goturmenizi tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: tlbam

beyler bunu yapınca garanti bozuluyor mu?

evet bu sekilde servise verirseniz garanti kapsaminda bakmiyorlar. servise gotururken orjinal romu atarsaniz sorun olmuyor.ki garantiye goturmenizi tavsiye etmem.

hocam peki daha önce samsung tel.imde olmuştu telefon hiç açılamıyordu..böyle bi durumla karşı karşıya kalır mıyım?yani bu şekilde bozulur mu android tel.ler? çünkü öyle olunca orjinal romu da atamayacağım..garantide almazsa tel. elimde patlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Tamam hocam güncelleme geldikçe konuda olacaktır.
    Bu arada acil para lazım telefonun fiyatını 220'ye kadar çektim.

hocam flash player player google playdan yuklenmiyor. ne yapacagiz.

2 EMAİL yolladım

1 ci de , FLASH PLAYER 11

2 ci de , CDF 945 için yeni uygulamalar var,

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/clc7w4i3/uygulama.rar.html

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/4npuracm/flash_11_vdf_945.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 4 Mayıs 2012; 12:58:01 >

• fixlenen sensor yakınlık sensörümü g-sensor mu..yakınlık sensörü olmadan hiç rahat konuşulmuyor
  • quote:

Dokunmatik ekran iyileştirme, yüzdeli batarya görünümü, 2.2 orjinal uygulamaları ve Flash player, orjinal radyo konuya eklenmiştir.

hocam bu yeni arama kaydı menüsü berbat. rehberin tamamını rehbere eklemiyor ve kayıtlı numaraları göremiyoruz. ama biri arayınca adı gözüküyor eski tip rehbere dönme imkanımız var mı
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.canon.bsd.android.aepp.activity&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvLmNhbm9uLmJzZC5hbmRyb2lkLmFlcHAuYWN0aXZpdHkiXQ..

HOCAM SU UYGULAMAYI İNDİRİP UPLOAD EDERMİSİNİZ. ANDROİD 2,2 İLE CALIŞIYOR FAKAT NEDENSE YÜKLEME BUTONU AKTİF DEĞİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 5 Mayıs 2012; 14:06:25 >

• quote:

quote:

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.canon.bsd.android.aepp.activity&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvLmNhbm9uLmJzZC5hbmRyb2lkLmFlcHAuYWN0aXZpdHkiXQ..

HOCAM SU UYGULAMAYI İNDİRİP UPLOAD EDERMİSİNİZ. ANDROİD 2,2 İLE CALIŞIYOR FAKAT NEDENSE YÜKLEME BUTONU AKTİF DEĞİL.

Bazı programlarda sadece Android sürümü değil donanım desteği de gerektiriyor. Sanırım bizim telefon desteklemediği için yüklenmiyor.

• quote:

Konu güncellendi!
    Android 2.3.7 Cyanogenmod 7.2.0 eklendi.
    Konu düzenlendi.

hocam 2.2 ye göre ne gibi farklılıklar var
  • quote:

quote:

quote:

Konu güncellendi!
    Android 2.3.7 Cyanogenmod 7.2.0 eklendi.
    Konu düzenlendi.

hocam 2.2 ye göre ne gibi farklılıklar var

- Wifi telefonu dondurabiliyor
    - Kamera resim cekerken donabiliyor
    - Flash çalışmıyor
    - Market yok
    - Türkçe dil yok şuan
    - Gps kapatılırken telefonu resetleyebilir.

> Şuan yüklemenizi önermem fixleri bekleyin. Bilinen tek artısı daha stabil ve hızlı.

• Android 2.3.7 Cyanogenmod 7.2.0

Bu ne ara cikti

Telefonumu 190a sattigima cidden pisman oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

Android 2.3.7 Cyanogenmod 7.2.0

Bu ne ara cikti

ne demişler sabreden derviiş muradına ermiş

• quote:

quote:

Bu ne ara cikti

Tam 1 sene bekledim hocam,umudu kestim, sattim derken;parayi aldigim gun bu romlar cikmis

• quote:

quote:

quote:

Bu ne ara cikti

Tam 1 sene bekledim hocam,umudu kestim, sattim derken;parayi aldigim gun bu romlar cikmis

yapacak bişey yok hocam nasip değilmiş ne diyelim....
    her işte bir hayır var bakarsınız daha iyi uygulamalar gelir yeni alırsınız veya bakın konuyu başlatan hocamız telefonunu satıyor ondan alabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ne ara cikti

yapacak bişey yok hocam nasip değilmiş ne diyelim....
    her işte bir hayır var bakarsınız daha iyi uygulamalar gelir yeni alırsınız veya bakın konuyu başlatan hocamız telefonunu satıyor ondan alabilirsiniz.

İdeos x5 uygun fiyata bulabilirsem daha iyi Param yok pek ama belki biri uygun fiyata satar

• bu romlar port olduğu için ve port edilen model farklı donanım özellikleine sahip olduğu için asla tam anlamı ile sorunsuz bir roma ulaşılamıyacak gibi duruyor tam anlamı ile çaışmdıktan sonra 4.9 yüklesek bile boş arkadaşlar
    teli 150 liraya satabilirim isteyen varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

bu romlar port olduğu için ve port edilen model farklı donanım özellikleine sahip olduğu için asla tam anlamı ile sorunsuz bir roma ulaşılamıyacak gibi duruyor tam anlamı ile çaışmdıktan sonra 4.9 yüklesek bile boş arkadaşlar

aslında orjinal romla fazla bir donanım calışmaması özelliği yok. ben orjinal romla telefonu modem olarak paylaşamıyordum simdi telefonu modem yaptım avea sayesinde beleş internete giriyoruz ttneti kapatsam mı ne

• quote:

bu romlar port olduğu için ve port edilen model farklı donanım özellikleine sahip olduğu için asla tam anlamı ile sorunsuz bir roma ulaşılamıyacak gibi duruyor tam anlamı ile çaışmdıktan sonra 4.9 yüklesek bile boş arkadaşlar

telefonun ssıdınıda "İEM BİLİŞİM SUÇLARI IP TESPİT AĞI YAPTIM... KİMSE GİREMİYOR
  • quote:

Aslinda katilmiyorum.

Vdf 945 i kullanim amaci da cok onemli. Bana skype , viber ve forumlarda surekli 3g ile online olmak lazim. Sensor ile isim yok. Cihazdaki interneti paylasmak.

• quote:

Konu düzenlendi.
    Android 2.3.7 Cyanogenmod 7.2.0 Google Play fixi eklendi.
    Sürüm hala ingilizce bunu sorun etmeyecekseniz yükleyin derim. Ayrıca bir kaç yerde multitouch çalışmadığı bildirildi.
    Bilginize.

Teşekkürler.
    2,2yi ilk yüklediğim zamanlarda telefon birkac acma kapamadan sonra acarken telefonu acılmıyordu victor yazısı geliyor google android yazısı geliyor yine başa sarıyordu acmıyordu simdi böyle bir sorun yok

WİFİ ACIKKEN TELEFON DONMUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 6 Mayıs 2012; 14:04:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Aslinda katilmiyorum.

Vdf 945 i kullanim amaci da cok onemli. Bana skype , viber ve forumlarda surekli 3g ile online olmak lazim. Sensor ile isim yok. Cihazdaki interneti paylasmak.

ben whats app, skype, viber, facebook, twitter, google translate, gmail dışında birşey kullanmıyorum. Şimdi bana ıcs li romu verseniz ne olur vermeseniz ne olur. Oyundur uygulamadır sevdalılarını anlarım ama benim için bir anlamı yok telefon genel anlamda akıcıda şahsen rom ile uğraşıp başıma bela almak istemiyorum vodafone çıkarırsa yükleriz ama o da çıkarmaz.

Bazen eksikliğini hissettiğim tek şey dandik nokia telefonların bile edge hızındaki internetlerini bilgisayara bağlarken android 2.1 gibi bir sürümda bu seçenek olmaması çok kötü yada varsada ben bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.