Şimdi Ara

VODAFONE 945 | Android 2.2 - Android 2.3.7 Cyanogenmod + MIUI & Root & Recovery & Rom | [Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
17
Favori
120.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses sorunu ne alemde ?.ses sorunu için program öneriniz felan varmı?
  • Arkadaşlar 2.3.7 romu yükledim her maddeye uyarak yalnız telefonu yeniden başlattığımda recovery menüsünden başla bir yer açılmıyor.
    Tekrar vodafone'un orjinal romuna dönmek için ev+ses açma+power'a bassam bile sadece recovery menü açılıyor.
    2.3.7 ve 2.2 sürümlerini denedim normal yükleniyor ama telefonu yeniden başlattığımda android yazısından sonra yine recovery menü açılıyor.
    Şuan ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Arkadaşlar 2.3.7 romu yükledim her maddeye uyarak yalnız telefonu yeniden başlattığımda recovery menüsünden başla bir yer açılmıyor.
    Tekrar vodafone'un orjinal romuna dönmek için ev+ses açma+power'a bassam bile sadece recovery menü açılıyor.
    2.3.7 ve 2.2 sürümlerini denedim normal yükleniyor ama telefonu yeniden başlattığımda android yazısından sonra yine recovery menü açılıyor.
    Şuan ne yapmam lazım?

evet bunda bir hata var dün akşam bende 2 defa denedim ikisindede böyle oldu.
    hemen hafıza kartındakileri silin ve vodafone orjinal rom u hafıza kartına atın.
    home ses açma ve açma kapama tuşuna basılı tutun orjinal romu yükleyin simdilik

açıklama gelcektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Android 2.3.7 Cyanogenmod linki güncellendi.

sorun var hocam bu linkte eskisinde yoktu bu yüklenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Arkadaşlar 2.3.7 romu yükledim her maddeye uyarak yalnız telefonu yeniden başlattığımda recovery menüsünden başla bir yer açılmıyor.
    Şuan ne yapmam lazım?

hemen hafıza kartındakileri silin ve vodafone orjinal rom u hafıza kartına atın.

açıklama gelcektir.

İşin kötü yanı hafıza kartındaki herşeyi sildim sadece orjinal romu yükleyip ses açma+ev+power tuşuna basarak açsam bile recovery sayfası açılıyor.
    Telefonu kullanamıyorum.
    Üstelik kotalı internet kullanıyorum zaten ayın başından bu rom olayı yüzünden 40 tane şey indirdim ve kotayı doldurduk,eğer bu rom sorunluysa tekrar indirmem gerekecek ve kota aşacak.
    Neyse bende bekliyorum açıklamayı.

• quote:

quote:

quote:

Şuan ne yapmam lazım?

açıklama gelcektir.

İşin kötü yanı hafıza kartındaki herşeyi sildim sadece orjinal romu yükleyip ses açma+ev+power tuşuna basarak açsam bile recovery sayfası açılıyor.
    Telefonu kullanamıyorum.
    Üstelik kotalı internet kullanıyorum zaten ayın başından bu rom olayı yüzünden 40 tane şey indirdim ve kotayı doldurduk,eğer bu rom sorunluysa tekrar indirmem gerekecek ve kota aşacak.
    Neyse bende bekliyorum açıklamayı.

• quote:

Bu rom sorunu ie ilgili şunu söylüyorlar,ilk önce 2.3.7'nin ingilizce romunu yükleyip daha sonra buradaki yüklenmeyen romu yüklememiz gerekiyormuş.
    Yani direk olarak 2.1 veya 2.2'nin üzerine atılamayabiliyormuş.
    Ben daha denemedim ama bu şekilde yüklendiğini söyleyenler var.
  • arkadaşlar ben 2.2 rom için gereken herşeyi doğru yapıyorum iş romu yüklemek için Güç düğmesi + Ses kısma tuşuna basınca sadece kum saati geliyo yaklaşık 5 dakka kadar basılı tutmama rağmen hiç bir hareket olmadı sadece kum saati :) elimi çektiğim zamanda telefon oyle kalıyo bataryayı sök tak yapıp eski hailne getiriyorum. acaba neyi nerde yanlış yapıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim kafayı yedircek bana ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel34

arkadaşlar ben 2.2 rom için gereken herşeyi doğru yapıyorum iş romu yüklemek için Güç düğmesi + Ses kısma tuşuna basınca sadece kum saati geliyo yaklaşık 5 dakka kadar basılı tutmama rağmen hiç bir hareket olmadı sadece kum saati :) elimi çektiğim zamanda telefon oyle kalıyo bataryayı sök tak yapıp eski hailne getiriyorum. acaba neyi nerde yanlış yapıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim kafayı yedircek bana ...

SES KISMA VE ACMA KAPAMAYA basın kumsaatinden sonra android yazısı gelince elinizi cekin.
  • quote:

Konuyu düzenledim. 2.3.7 için.

teşekkürler.
    oldu gibi daha açılmadı ama
  • quote:

quote:

quote:

Konuyu düzenledim. 2.3.7 için.

teşekkürler.
    oldu gibi daha açılmadı ama

Açılması gerek.

durmadan ZTE JOE yazıyor 3 dk rahat oldu

• hala aynı

• quote:

quote:

hala aynı

Bir kaç dakika bekleyin hallediyorum.

neyi hallediyorsunuz?
    batarya yalama oldu artık

• dili türkce yaptığımz halde menü halen ingilizce
  • arkadaşlar ben 2.3.7 romu nerden baksanız 1 haftadır kullanıyom hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım yazılan hataların hiç biri olmadı tek sorun kameranını filaşında oda olmasada olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arel34

arkadaşlar ben 2.2 rom için gereken herşeyi doğru yapıyorum iş romu yüklemek için Güç düğmesi + Ses kısma tuşuna basınca sadece kum saati geliyo yaklaşık 5 dakka kadar basılı tutmama rağmen hiç bir hareket olmadı sadece kum saati :) elimi çektiğim zamanda telefon oyle kalıyo bataryayı sök tak yapıp eski hailne getiriyorum. acaba neyi nerde yanlış yapıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim kafayı yedircek bana ...

SES KISMA VE ACMA KAPAMAYA basın kumsaatinden sonra android yazısı gelince elinizi cekin.

İşte sorun orda kumsaatinden sonra hiç android yazısı gelmiyo 5 - 6 kez denedim her seferinde sonuç aynı acaba farklı bir yöntemi daha var mı bu işlemin. ya da şöyle deyim Güç düğmesi + Ses kısma tuşuna basınca kum saati geliyo ve öyle kalıyo yaklaşık 5 dakka bekledim hiç bir yazı gelmedi sadece kum saati yoksa 10 - 15 dakka basılı mı tutuyoruz tuşlara :) (kusura bakmayın azcık teknoloji özürlüyüm galiba)

• merhabalar. 2.2 yükledim bana beklediğimden stabil geldi. ancak telefonun kendi kendine kapanması var. Bir kapandımı da kolay kolay açılmıyor her defasında açılmazsa gittik diyorum. böyle bir durumla karşılaşan var mı yeniden yüklemeden sistem onarma filan yok mudur
  • dostum kurulumu yaptım 2.2 androidi kullanıyorum işte. Alet bekleme modundayken kapanıyor ve hiç bir tuşa tepki vermiyor. Pili çıkarıp takınca kendiliğinden açılıyor. wireless'tan şüpheleniyorum. 2.3.7 kurup deneyeceğim olmadı orjinal sürüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dash_man

dostum kurulumu yaptım 2.2 androidi kullanıyorum işte. Alet bekleme modundayken kapanıyor ve hiç bir tuşa tepki vermiyor. Pili çıkarıp takınca kendiliğinden açılıyor. wireless'tan şüpheleniyorum. 2.3.7 kurup deneyeceğim olmadı orjinal sürüm.

Bunu rom kurar gibi direk yükleyin sorununuz çözülecektir.

http://www.mediafire.com/?43j6zt6d66dam9w

az önce 2.3.7 kurdum. multitouch hariç -o da sanırım rar dosyası olduğu için- kurulum başarılı oldu. Görünüm çok hoş biraz ingilizce kasacağız ama olsun. cevabınız için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.