A101 hediye çeki alabilirisiniz 251 liralık a101 hediye çeki 251 TL *Nisan-mayıs-haziran mobil kullanım ücreti 29.90 TL Toplamda 280.90 TL ödüyorsunuz, 100 TL faturadan iade oluyor
251 TL lik a101 çeki 180.90 TL ye geliyor İsteyen yakıt kartı da alabilir. Size kalmış *Mobil kullanım ücreti tek seferlik alınıyor, 3 ay içinde servisi kullandıysanız tekrar 29.90 TL ödemezsiniz, 151 TL ye gelir |
Vodafone %50 indirim ( Max 100 TL)
-
-
-
Teşekkürler -
-
Paylaşım için teşekkürler hocam.
Binlik yakıt aldım. İlk yansıtmaya özel yüzde 30 indirim kampanya var 200 max. Ve bir de bu 100. İkisi de olursa 300 tl-30 270 tl indirim olacak sanırım. Şartlarda aksi bir durum görmedim.
Ancak indirim mesajı gelmedi. Olur mu olmaz mı bilmiyorum
Edit : 100 tl indirim mesajı geldi.
10 gb da hediye internet veriyor. Bakalım 200 de olacak mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mourner -- 25 Haziran 2024; 23:37:49 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 26 Haziran 2024; 3:33:48 > -
İlk defa Mobil ödeme kullanma şartı yok değil mi hocam -
Ülkeye bak insanlar artık ekonomistlere taş çıkartır hesaplar yapıyor, tekel gibi içki üretiyor . Nereden nereye ...........
-
Yok hocam , gönül rahatlığı ile sipariş geçebilirsiniz
-
Ödemeyi faturaya yansıt %30 indirim faturandan düşsün diyor da ne oluyor bu? -
O farklı bir kampanya , bu kampanyaya katılmak için katıl 50 yazıp sms atmanız gerekiyor , ardından sipariş geçiyorsunuz, görmezden gelin
-
"Bu seçeneği kullanarak yapabileceğiniz günlük harcama limitiniz 500, aylık harcama limitiniz も500, tek seferlik harcama limitiniz ise も200'dir."
Hocam tek seferde en fazla 200 TL diyor
Limit artırma mümkün mü -
Hesap ayarlarından ayarlanabiliyor ama yine hata verirse MH'ni aramanız gerekiyor.
-
Konu sahibine teşekkürler. 200 liralık alışveriş kodu, 130 liraya gelmiş oldu. (Vodafone sözünde durursa)
-
Merhaba, paylaşim icin tesekkurler. Bu kampanyayi vodafone pay uygulamasinda hesabimla giris yapinca kampanyalar icinde gormuyorum. Acaba beni kapsamiyor mu? Ya da yanlis yerde mi ariyorum, kampanyayi nerde gorebilirim?
-
2 kampanya birleşti mi sorun var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: mournerPaylaşım için teşekkürler hocam.
Binlik yakıt aldım. İlk yansıtmaya özel yüzde 30 indirim kampanya var 200 max. Ve bir de bu 100. İkisi de olursa 300 tl-30 270 tl indirim olacak sanırım. Şartlarda aksi bir durum görmedim.
Ancak indirim mesajı gelmedi. Olur mu olmaz mı bilmiyorum
Edit : 100 tl indirim mesajı geldi.
10 gb da hediye internet veriyor. Bakalım 200 de olacak mı
-
Vodafone yanımda uygulamasında, Vodafone pay değil
Edit link : https://vfselfservis.page.link/katil50mobilodeme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 29 Haziran 2024; 15:37:27 > -
Fatura kesilmedi ama 200 güncel fatura içinde görünmüyor . Olmadı sanırım
-
Tesekkurler. Ben de katildim kampanyaya. Mobil odememi actim. Limitim 1000 TL. Ama her sey yanimda da sepette 505TL A101 ceki oldugunda bile "satın alınabilir üst limit aşıldı. (01202)" hatasi veriyor.
Bilgisi olan var mi?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- 5 kg şeker - a101
- vodafone premium nedir
- çaykur çaycı yorum
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- pegasus doğum günü indirimi
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X