Şimdi Ara

Vodafone 1500 Dakika Kampanyası Uzatılacak Yada Güncellenecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugun birşey sormak için 4440542 yi aradım ve kampanya hakkında bilgi istedim
    Şartlarda bir değişiklik olabilir ancak kampanya sürecek dedi MHdeki bayan:)
    www.vodafone.com.tr de 31.Ekim son yazıyor

• Vodafone:
    Rekabetçi ve Dünyadaki ilklerin öncüsü olarak bu vizyonunu TÜRKİYE'DE yeni tarife ve kampanyalarla arttırarak devam ettirmeli.
    1 Kasım 2oo9' itibariyle çok şey bekliyoruz vodafone'muzdan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

Vodafone:
    Rekabetçi ve Dünyadaki ilklerin öncüsü olarak bu vizyonunu TÜRKİYE'DE yeni tarife ve kampanyalarla arttırarak devam ettirmeli.

aynen katılıyorum. şimdiki kampanyalarda yetiyorda kontörlü hatlar için vodafone içi bir sınırsız paket cıkarsalar yada ne bilim, ceplimitsiz kontörlü sınırını 5 kontör yapsalar yada aveadaki gibi hattımızdaki hali hazır kontörler ile diğer yönlere yada şebekeiçi konuşma paketleri satın alsak. bekliyoruz vodafone.
  • Kampanya 31 De son BİTTİ. The END.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

quote:

Orijinalden alıntı: Bico

Vodafone:

aynen katılıyorum. şimdiki kampanyalarda yetiyorda kontörlü hatlar için vodafone içi bir sınırsız paket cıkarsalar yada ne bilim, ceplimitsiz kontörlü sınırını 5 kontör yapsalar yada aveadaki gibi hattımızdaki hali hazır kontörler ile diğer yönlere yada şebekeiçi konuşma paketleri satın alsak. bekliyoruz vodafone.

aynen kontörlü cep limitsiz benimde canımı sıkıyor.
    günde 5 dakikadan(5 kontör)sonra tüm vodafone'lularla gün boyunca limitsiz denilebilir.

faturalı hatlarda cep konuş muhakkak düzenlenmeli.cep konuş paketlerinin yanına mobil tv veya dizi paketleri promosyon
    olarak verilmeli.

turkcell cayma bedelli kampanyasının bir benzerini vodafone'da yapabilir aslında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.