Şimdi Ara

Vodafon Kullananlar DİKKAT...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vodafon tarafından sizin talebiniz olmadan, sms şeklinde gönderilmeyen, beklemediğiniz anda ekran bildirimi şeklinde küçük bir pencerede gelen ve pencereyi kapatmak için okuyup anlamadan yanlışlıkla “Tamam” a tıklamanız halinde bildirimde gelen daha yüksek olan bir tarifeye geçiriliyorsunuz.
    Şubat ayında eşimin telefonuna tl yüklemesinde durumu fark ettiğimiz, vodafonla yazışmalar sonucu 2018 kasım ayında ekrana gelen bildirimde tarife değişikliğine onay verdiğimiz söylenerek 23 tl lik tarife kullanırken 32 tl lik tarifeye geçiş yapılmış. Nasıl bir ekran bildirimi geldiği konusu bugüne kadar bizim için muamma idi…
    Bugün telefonumun ekran kilidini açtığım anda ekrandaki pencere dikkatimi çekti dikkatlice okudum…. ve 4 ay önce eşimin telefonunda gerçekleşen ancak şubat ayında fark edebildiğimiz durumun işte böyle gelen bir bildirimi dikkatsizce ekrandan kaldırmak için “Tamam” a tıklanarak gerçekleştiğine emin oldum….

Vodafon kullananların dikkatini çekmek istiyorum, bu duruma hazırlıklı olsunlar…

Ekran bildirimi şeklinde gelen onay penceresi...

Konuyla ilgili daha önceki paylaşımım…https://forum.donanimhaber.com/gsm-operatorlerinin-tuzak-tarife-gecislerine-onlem--137244460#137756423

• anladım hocam
  • Evet bu sıkıntıyı geçen ay yaşattı bize Vodafone eşimin hattinda. Fark edip hemen iptal ettik eski pakete döndük. Fakat cihaz puanlarimiz ne varsa hepsi silindi. Taahütünün 6. Ayindaydi oda sıfırladi başa aldi. Fakat ücret paket eski haline döndü. Vodafonenin oyunları işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 3 Nisan 2019; 10:2:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayadır olan bir durum yeni çıkmış birşey değil arada sırada kimi zaman üst üste gelmekte. Sadece yeni çıkan cihazlara has bir özellikde değil eski tuşlu cihazlara da bu tür içerikler gelmektedir.

Orijinalden alıntı: SYLAS

Ben dikkatliyim guzel teklifler grliyor suanki tarifemde bu teklifle aldim cok iyi fiyatlar geliyor bence. Su teklifde gecen hafta geldi.

Aynen,vodafone bildirimi kapatmazsan dikkatki kullanırsan inanılmaz teklifler geliyor. Kapatmadan kullanabilen kullansın. Youtube paketini bedava teklif etmişti inanamadım bi daha bi daha okudum bir numara olmasın diye kaçmadan kabul edeyim diye TAMAM'a saldırdım adeta. Durup dururken 12 ay boyunca tarifeme ek 2GB interneti bedava teklif etti. 19 TL'ye 4 GB internet almış oldum,hat boştaydı yukleme yapmiyordum mecburen takip kullanmak zorunda kaldim bedava youtube ve 19 TL ye 4 GB internet ve 1000 dk içerik avantaji yüzünden. Zaten tarife konustukca internet kazan 2 GB 1000 dk idi, +2GB da eklenince kullanmak şart oldu.

• Aynen dikkatli olursaniz guzel teklifler oluyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.