Bildirim
VMWARE İLE PC YE ANDROİD KURULUMU VE İNTERNET SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
quote:
Orijinalden alıntı: neofobic
Arkadaşlar win7 sistemime vmware ile android 4.0 kurdum sanal olarak. canavar gibi çalışıyor fakat internete birtürlü bağlanmıyor. Daha önce kullanan deneyen arkadaşlar varmı, yada internete nasıl bağlanacağım konusunda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
flash desteği yok galiba,internette ki videoları oynatmıyor,ya da hiç tablet kullanmadığım için ben beceremedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: talatcaner
quote:
Arkadaşlar win7 sistemime vmware ile android 4.0 kurdum sanal olarak. canavar gibi çalışıyor fakat internete birtürlü bağlanmıyor. Daha önce kullanan deneyen arkadaşlar varmı, yada internete nasıl bağlanacağım konusunda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
flash desteği yok galiba,internette ki videoları oynatmıyor,ya da hiç tablet kullanmadığım için ben beceremedim.
hocam ben bu ekran goruntusu aldıgın ayarıda yaptım fakat bırturlu baglanamıyorum. dolayısı ıle ınternetten vıdeo oynatmayı test edemıyorum -
Başka bir ayar yapmadım,wifi ve bluetooth kapalı görünüyor,masa üstünde internet erişimi yok yazısı var ama internete bağlanıyor,sadece video izleyemedim ve google play hizmetini kullanamadım.
-
Mesela video linklerinde başlangıç ekranı geliyor ama play tuşuna bastığımda video görünmüyor.
-
buradaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim şimdi bende deniyorum
http://www.youtube.com/watch?v=IkB_fcig5WY -
evet arkadaşlar bu video daki yöntemde de sanal olarak kurulan android işletim sisteminde youtube dan video izlenemiyor android market yazılımı ve buna bağlı olarak tüm google destekli yazılımlar çaışmıyor hepsi herhangi bir kablosuz ağ bağlantısı istiyor -
vmware ile android 4 kurdum internet erişimi de var uygulama indirmeye çalışıyorum -
Mesajım bulunsun öğrenme aşamasındayım -
videoları full screen yaptığınızda gözükür. fakat ses sorunu için ben çözüm bulamadım. Hiçbir uygulamadan ( oyun, müzik (mp3), video) ses alamıyorum.
SS :http://tinypic.com/r/2zh37go/6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 17 Nisan 2013; 22:37:05 > -
quote:
android nasıl kurdunuz -
googleplay den uygulama indirebilen var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: isem
googleplay den uygulama indirebilen var mı?
buradaki linkten playdeki tüm oyunları indirip kurabilirsin http://android.mob.org/ . hemen hemen hepsi full oyunlardır -
teşekkürler, deneyeceğim... -
güncell -
bende kurdum 4.03 internet getirtemedim bir türlü -
ben 4.3 wm9 ile sanala kurdum. başta internet yooktu ama ayarlardan varsayılan olarak NAT şeklinde yapılmış olan net ayarını BRIDGE olarak değiştirince yeni account oluşturup gplaya girdim tinyfarm indirip kurdum. Çalıştır deyince takıldı sanki...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X