Şimdi Ara

VMware Fusion kuran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VMware Fusion kurulumu ile ilgili detaylı bilgiye nasıl ulaşabilirim. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkid778 -- 12 Şubat 2012; 23:13:22 >

• Neyi bilmek istiyorsunuz ki kurulumu ve kullanimi gayet basit?
  • Evet, neyi bilmek istiyorsunuz?
  • uzun bir kararsızlıktan sonra ultrabook yerine bugün Mac Air 13'' lik modelini aldım. İşim gereği Windowsla çalışmam gereken programlar var.

İlk etapta acilen windosu kurmam lazım. daha sonra MAC OS işletim sistemine aşina olurum diyorum

1.bu programı satın almak zorunda mıyım?
    2. window 7 çalıştırmak için bootcamp mi VMware Fusion hangisini tercih etmeliyim.
    3. Bilgisayarı yavaşlatır mı?

şimdilik aklıma ilk gelenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkid778

uzun bir kararsızlıktan sonra ultrabook yerine bugün Mac Air 13'' lik modelini aldım. İşim gereği Windowsla çalışmam gereken programlar var.

İlk etapta acilen windosu kurmam lazım. daha sonra MAC OS işletim sistemine aşina olurum diyorum

2. window 7 çalıştırmak için bootcamp mi VMware Fusion hangisini tercih etmeliyim.

Öncelikle bilgisayarınız hayırlı olsun.

1. Vmware Fusion için korsan yazılımları mevcut ama kişisel kullanacaksanız pek sorun çıkacağını sanmam. (Dh Forum kuralları gereği bu yasaktır. Ama kendiniz bulabilirsiniz.)
    2. Yerinizde olsam Vmware Fusion, çünkü o anda aynı anda dosya almak, hemen Mac Os'a geçip sonra geri windows'a dönmeniz gerekebilir. Her seferinde aç kapat uzun iş.
    3. Tabi bir nebze ağırlık hissedeceksiniz ama bu aslında sizin Vmware Fusion için verdiğiniz özelliklere göre değişir. Ama bu seferde windows yavaş çalışabilir.

Sistem konfigrasyonunuz tam olarak nedir?
    Windows'ta, donanıma ne kadar ihtiyacınız var yani en çok hangi platform'da hız istiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacTavish -- 13 Şubat 2012; 0:15:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

quote:

uzun bir kararsızlıktan sonra ultrabook yerine bugün Mac Air 13'' lik modelini aldım. İşim gereği Windowsla çalışmam gereken programlar var.

1. Vmware Fusion için korsan yazılımları mevcut ama kişisel kullanacaksanız pek sorun çıkacağını sanmam. (Dh Forum kuralları gereği bu yasaktır. Ama kendiniz bulabilirsiniz.)
    2. Yerinizde olsam Vmware Fusion, çünkü o anda aynı anda dosya almak, hemen Mac Os'a geçip sonra geri windows'a dönmeniz gerekebilir. Her seferinde aç kapat uzun iş.
    3. Tabi bir nebze ağırlık hissedeceksiniz ama bu aslında sizin Vmware Fusion için verdiğiniz özelliklere göre değişir. Ama bu seferde windows yavaş çalışabilir.

Windows'ta, donanıma ne kadar ihtiyacınız var yani en çok hangi platform'da hız istiyorsunuz?

çok teşekkür ederim.

windowsta yoğunluklu olarak ofis programları ve maillerim için outlook gözüküyor. İnternet, müzik dinleme vb. ihtiyaçlarımı MAC üzerinden yaparım diyorum.Gelen maillerime göre word excell power point vb. uygulamaları devamlı kullanacağımdan sistemeden sisteme geçişle uğraşmak yerine bana da VMware Fusion daha uygun geliyor. Bilgisayar i5 işlemci 4MB RAM 128 GB SSD bunu kaldırır mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

quote:

çok teşekkür ederim.

windowsta yoğunluklu olarak ofis programları ve maillerim için outlook gözüküyor. İnternet, müzik dinleme vb. ihtiyaçlarımı MAC üzerinden yaparım diyorum.Gelen maillerime göre word excell power point vb. uygulamaları devamlı kullanacağımdan sistemeden sisteme geçişle uğraşmak yerine bana da VMware Fusion daha uygun geliyor. Bilgisayar i5 işlemci 4MB RAM 128 GB SSD bunu kaldırır mı?

Tabi kaldırır ama bu işlemler için gerek yok bence.

Libre Office yazılımının Mac versiyonu, mail yazılımı içinse mozilla thunderbird var. Ama yinede siz bilirsiniz.

Sisteminiz kaldırır sorun olmaz. 2 Çekirdek 2 gb ram atayın. Ssd kısıtlı ama hızlıdır bunu hissettirir. Zaten nereden baksanız windows 7 10 gb+ yer kaplayacak. Alanınız kalmayabilir ileride.

İhtiyacınız olan tüm yazılımları belirleyin. Mac'ta çoğunun alternatfini bulabilirsiniz. Bulamazsanız yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacTavish -- 13 Şubat 2012; 0:33:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarafsız Windows mu? Linux mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MS Officeín Mac OS versiyonu mevcut, sadece bunun icin windows kurmaya degmez. WmWare disinda Oracle'nin VurtualBox yazilimini ucretsiz olarak sitesinden edinip sanal Windows kurabilirsiniz
  • MAC versiyonlu MS office yükledim. Şimdilik ithiyacım kalmadı. İşletim sistemine alıştıkça ihtiyacıma göre ileride kurarım artık.
  • quote:

MAC versiyonlu MS office yükledim. Şimdilik ithiyacım kalmadı. İşletim sistemine alıştıkça ihtiyacıma göre ileride kurarım artık.

ben 200 TL verdim ofis için. siz kaça aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

quote:

MAC versiyonlu MS office yükledim. Şimdilik ithiyacım kalmadı. İşletim sistemine alıştıkça ihtiyacıma göre ileride kurarım artık.

ben 200 TL verdim ofis için. siz kaça aldınız acaba?

Şirkette vardı. Onu yüklediler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.