Şimdi Ara

VLC player da altyazıyı aşağı kaydırmam lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vlc playerda altyazıyı aşağı kaydırabiliyormuyuz? altyazı filmin ortasında resmen ii olmuyo. yardım ederseniz scarface seyredecem

--------Mika Hakkinen--------
  • vlc de sağa sola kaydırılıyor da aşağı yukarı haraket ettiremiyosun bu arada dosyanın formatı nedir? belki de doğru codeclerle BS açar,derdin de kalmaz
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • mp4 olması lazım.
    total video converter ile avi'ye çevir bence sonra bsde izle..
    video lan ın en iyi yanı codecsiz bile tüm formatıları açması ve ses kalitesinin müthiş olması onun dışında kullanış olarak bs 1 numara
    --------Mika Hakkinen--------
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC player altyazı ileri almak?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shift+ yön tuşları aşağı yaparsan aşağı kayar yukarı yaparsan yukarı Empyrium un dediği gayet mantıklı
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • konu biraz eski ama hala güncel, google da aratınca burası çıktı.
    VLC de altyazıyı aşağı yukarı kaydırmak için araçlar-->secenekler-->altyazı ve EÜG tıklanır.
    altyazı konumunu belirle den pixel olarak konum girilir. default 0 dır. +1000px yazıyı komple en üstte gösterir. - değerler aşağı indirir.
    aşağıdaki video dan da bakılabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=XBJeYQcxgmo
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.