Şimdi Ara

Vladimir Skill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Q skill'i önceden kaç saniyede bir basılıyordu, bana farklı geldi de. Benim aklımda 2 saniyede bir basılıyor diye kalmışta. Geçen oynadığımda 3 saniye saymaya başladı şüphelendim. Eskidendemi böyleydi yoksa değişti mi

• quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

Q skill'i önceden kaç saniyede bir basılıyordu, bana farklı geldi de. Benim aklımda 2 saniyede bir basılıyor diye kalmışta. Geçen oynadığımda 3 saniye saymaya başladı şüphelendim. Eskidendemi böyleydi yoksa değişti mi

nerf..
  • Eskiden 3 şimdi 4(cooldownsuz değerler.)
  • 1 saniye kadar nerf yedi son patchde.
  • hmm anladım
  • Vlad oynayan kalmayacak artık zaten yoktu.Bir heroyu daha öldürüyor Riot.Tıpkı Evelynn,Ezreal vs vs gibi.
  • Ben nerften önce bayağı vlad oynardım ama nerften sonra artık hiç oynamıyorum. İlk yüksek meblada ip harcadığım heroydu ve benim hala zevkle oynadığım bir heroydu. Tüm zevkimin içine etti bu Riot.

Artık Morde takılıyorum, Vlad'ımın yerini tutmuyor ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skill cooldown süreleri
    15 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel nerf yedi vlad ama yinede cdr ayakkabısı vb şeylerle oynanabiliyor yani tam olarak ''ölmedi'' benim gözümde
  • vlad hala oynanabiltesi yuksek bir champ 6 lvl de kanlı ölum getiriyor dusmana
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltaninsapi

Ben nerften önce bayağı vlad oynardım ama nerften sonra artık hiç oynamıyorum. İlk yüksek meblada ip harcadığım heroydu ve benim hala zevkle oynadığım bir heroydu. Tüm zevkimin içine etti bu Riot.

Artık Morde takılıyorum, Vlad'ımın yerini tutmuyor ama.

Sen yavaştan yeni champ. bakmaya bak morde nerfi de yakındır
  • Ben geri verdim kafam rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 13 Temmuz 2011; 10:37:33 >
  • Vlad hala gayet oynanılıyor , ölmüş falan değil yani.Cdr boots alınca öyle aşırı bir değişiklik olmuyor.
  • İyice damara bağladınız.Ufacık bir nerf de öldü o oynanmaz artık mahvoldu diyorsunuz.Oyun içinde bir karakteri henüz güçlü diye sevmedim.Eğlenceli ve zorsa sevdim hep. Vlad etkilenmedi bile bence ben cooldown runelarımı alıyorum ve gayet de oynanabilir
  • Arkadaşlar 1sn'nin lafını yapıyorsunuz.Hani önemli ama cooldown'u düşürünce zaten eskisine yakın oluyor.Birde blue buff alın,tadından yenmez.
  • ben aman aman fark görmedim hala arada oynuyorum öyle 1 saniye etki etmiyor hatta q+e nerdeyse aynı anda kulanıp aynı anda tekrar cd i bitiyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 13 Temmuz 2011; 12:41:11 >
  • 1 saniye cooldown arttı diye öldüğünü düşünüyorsanız, bırakın oynamayın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Ben geri verdim kafam rahat

Bu Geri verme işi nasıl oluyor acaba ?
  • Konusu var
  • buildde ufak bi değişiklik yaparak vlad eski hali gibi oynanbiliyor. hextech revolver nerfi hiç de önemli bişey değil oyun sonuna doğru tek revolver gayet yeterli oluyor. vlad ölmedi arkadaslar hala eskisi kadar etkili sadece her önüne gelen yapamayacak bunu
  • Heronun öldüğü falan yok, çoğu heroya kıyasla daha güçlü hala
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.