Şimdi Ara

80 LVL ASASSİN SKİLL DİZİLİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 80 lvl asass skill dizilimi nasıl olmalı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Benim kullandığım dizilimde her sayfa için 6-7 minor 8 mana potu Can potu F5 te duruyor acil durumda F5 yapıp rasgele basıyorum ve sağ tuş can pot
    Asıl Sorum Critic skilini koyacak yer kalmadı F3 koydum olmadı F4 koydum olmadı F1 F2 koysam atac skillerine yer kalmıyor kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostangel -- 13 Ocak 2009; 9:41:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lostangel

Arkadaşlar 80 lvl asass skill dizilimi nasıl olmalı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Benim kullandığım dizilimde her sayfa için 6-7 minor 8 mana potu Can potu F5 te duruyor acil durumda F5 yapıp rasgele basıyorum ve sağ tuş can pot
    Asıl Sorum Critic skilini koyacak yer kalmadı F3 koydum olmadı F4 koydum olmadı F1 F2 koysam atac skillerine yer kalmıyor kafam karıştı

F1; F2de aynı F3
    Lf Hp Pot
    Mana Critik Gerisi Aynı
    Skill
    Skill
    Skill
    Minor
    Minor

82827872872878278277287827827827 yaparken hp çok azaldığın da F3 HP Pot basarken critic basıp yoluna devam edebilirsin veya hp pot sağ tıkda olur vesayre

• f1= light feet, beast hiding(75), spike, thurst, bloody beast(70),pierce, mana pot, minor
    f2=critical point, blinding(72), cut, shock, jab,stab, mana pot, minor
    f3=cure curse, safety, lupine, swift, stealth, magic shield,wolf,can pot
    f4=wampiric touch, blood drain, weapon cancelation, source marking,illusion, bıcak firlatma, evade, can pot
    f5= scler falan filan
    kalan butun sayfalarin 8de can pot olur. ayrica sag tikta can pot war
    en fazla 71e asas kastim ama 80 lvl olursa boyle yaparim diye dusunuyodum hep:D
    eger tbl kullanmiosan cift minorun ise yariycagini sanmiorum, tbl kullaniosan ve minor cooldownu yoksa bile tek minor yeterli olur zaten.

su an ardream oynuyorum tek fark critic yerinde light feet olmasi ve 72 ve 75 skilleri yerinde can potu olmasi
  • Değerli yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
    70 skili konusunda bir hipotez diyelim;
    70 skili defansa göre vurur ve defans kırma skili de denir. Acaba 70 ten sonra spike koysam
    kırılmış defans üzerine spike ın daha sağlam vurma ihtimali varmıdır.

Bir ikincisi Vs lerde sıkça karşılaştığımız VS DE 72 VURULMAZ EZİK! olayı.
    72 dediğimiz skill kör etmesinin dışında %500 vurur yani Assassian ın Spike tan sonra
    en güçlü skilidir. Neden vurulmasın? Şu halde Wariorlarda hell blade vurmasın Vs Yada Stun yapmasın
    bilmiyorum bana saçma geliyor. Şahsen Pm kapatır 72 skilimi kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostangel -- 13 Ocak 2009; 11:37:15 >
  • 70skilli defans kirmaz defansi fazla olan adama daha fazla vurur. yani sonrasina koydugun skilleri etkilemez.
    72skillini ise istedigin kadar atabilirsin bence kimse pvpde hangi skilli kullanacagini soyleyemez bi insana. bi tek illusiona karsiyim ben 1vs1 asla kullanmam ama bana atilirsada sesimi cikarmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas 70 ve 72 skili
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.