Şimdi Ara

Vizyonsuz Yonetim hakkinda dusunceleriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray tarihinin en vizyonsuz yonetimi hakkinda dusuncelerinizi merak ediyorum.

• Dursunu sokakta gorursem tum GS camiasi bana tesekkur edecek .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksik bölgelere takviyeler olacak dendi ve şuan takımda sag kanat, sag bek, forvet ve ön libero yok.

Alternatif olarak alınan sol bekin as oyuncusu Telles, ön libero Melo, sol kanat Amrabat, sag kanat Bruma satıldı.

Transfer vaadleri ile seçim propagandası yapıyorsun, yönetim sürecinde zaten eksik bölgelerine takviye yapman gerekirken elindeki oyuncuları bile tutamayarak, eksik bölgelere 2 tane daha ekliyorsun.

Teknik direktor olarak görev alan Hamza hoca'nın yetersizligi, oyuncular ile olan problemleri, bazı oyunculara hiç şans vermeyip bir diger oyuncu takımını kadrodan inatla kesmemesi de cabası.

Sponsor konusuna girmek istemiyorum, bu tamamen yöneticilerin basiretsizliği ve yetersizliliginden kaynaklanıyor. 3 kupa, 4 yıldızın kaymağını göremedik ki yiyelim.

Sponsorluk, kulup yönetimi, futbol takımı yönetimi, transfer vs vs. ellerine yüzlerine bulastırmadıkları hic birsey kalmadı.

Bu kadar kötü yönetilen bir dönemde o cok şaşalı taraftar grubu ultraparaAslan'dan hiç ses cıkmaması da trajikomik hadiseler arasında.

Basın yolu ile yaptıkları açıklamalardan, futbolcular ile olan dialogları tamamen ne kadar umursamaz bir yapıda olduklarını gösteriyor zaten.

Şu güne kadar yönetimin yapmış olduğu tek şey Podolski tranferidir, onun bile ihtiyaç bakımından önceliği tartışılır.

Yazacağım daha çok şey var aslında ama artık midemi bulandırıyor bu sözde profesyonel ama futbol amatörü, çıkarcı, komisyoncu kişiler. Tarih bu adamları unutmaz. Her zaman ve her yerde, bu yaptıkları rezillkler yüzlerine vurulacak. Gerçek taraftar unutmaz bunları. O paraya tapan, Galatasaray ile alakası olmayan kişilerde para akışı kesildigi zaman seslerini çıkaracaktır. işte o gün gerçek taraftarların bu paragözleri susturması gerekiyor, tribünden defetmesi gerekiyor.

Biz Unal Aysal'a kızdık, yaptıgı transfer hatalarından dolayı ancak Aysal, bir şirket nasıl yönetilir, nasıl para akışı sağlanır, sponsor vs vs konularında şuanki yönetici bozuntularına ders verir vaziyettedir. Gelen gideni aratıyor maalesef. Aysalcı degilim, ben kulubun mefaatlerini baz alarak hareket edilmesinden yanayım. Her gelen yönetimin belli başlı hataları olabiliyor, kabuldur. Ancak şuanki yönetimin yaptıklarının ve yapacaklarının tahmini belli ve yetersizdir. En kısa sürede istifalarını vermeleri şarttır.

Liseli dedelerimiz made o kadar kulubun menfaatini düşünüyor, neden biri bile çıkıp kardeşim siz ne yapıyorsunuz, neyin peşindesiniz diye..

Son 6 ay inanılmaz şeyler oluyor kulupde, tarifl ve örneği yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaraylıyız biz, o kadar başarıya rağmen çok görüyoruz böyle başkanları.
    Bunuda kovmasını biliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu takımın başına ne geliyorsa liselilerden geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.