Şimdi Ara

Vizesiz gidebileceğim tatil şehri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şöyle 5-6 gün kafa dağıtmak için yurtdışına çıkmak istiyorum. Vize ile uğraşmak istemediğim için , vize muafiyeti olan denize girebileceğim, hareketli gece hayatı olan bi yere gitmek istiyorum nereyi önerirsiniz ? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

Merhaba arkadaşlar şöyle 5-6 gün kafa dağıtmak için yurtdışına çıkmak istiyorum. Vize ile uğraşmak istemediğim için , vize muafiyeti olan denize girebileceğim, hareketli gece hayatı olan bi yere gitmek istiyorum nereyi önerirsiniz ? teşekkürler

Hem deniz hem gece hayati hem de vizesiz yer istiyorsan Ukrayna'da Odessa veya Karadag'da Budva olabilir.

Sadece gece hayati ve vizesiz dersen Sirbistan Belgrad ve Ukrayna'nin diger yerlerini dusunebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esquierdo

quote:

Merhaba arkadaşlar şöyle 5-6 gün kafa dağıtmak için yurtdışına çıkmak istiyorum. Vize ile uğraşmak istemediğim için , vize muafiyeti olan denize girebileceğim, hareketli gece hayatı olan bi yere gitmek istiyorum nereyi önerirsiniz ? teşekkürler

Hem deniz hem gece hayati hem de vizesiz yer istiyorsan Ukrayna'da Odessa veya Karadag'da Budva olabilir.

Sadece gece hayati ve vizesiz dersen Sirbistan Belgrad ve Ukrayna'nin diger yerlerini dusunebilirsin.

çok teşekkürler hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Esquierdo

quote:

çok teşekkürler hocam

Rica ederim.

• 2 yıl öncesine kadar bu konuda en iyi seçenek Hırvatistan'dı. Vizesiz gidilebilecek yakın ülkeler arasında açık ara en iyisiydi ancak AB'ye girmeleriyle vizesiz seyahati kaldırdılar. Denize girmek istiyorsanız seçenekler Vizesiz Yunan Adaları turları(tam olarak vizesiz sayılmaz bazı belgeleri toplayarak sınırda vize imkanı sağlanıyor ayrıca geceleri gemide geçiriyorsunuz), Ohrid Makedonya (Göl ama yüzülebiliyor) Kotor ve diğer Karadağ kıyı şehirleri, Kıbrıs, Arnavutluk sahilleri, Odessa.
    Denizden vazgeçerseniz Kiev, Belgrad, BosnaHersek, Makedonya güzel seçenekler...
    Zamanınız fazla ve bütçeniz yüksek olursa Amerika, Asya ve Okyanusya kıtalarında vizesiz gidilebilen, mükemmel sahilleri ve doğal güzellikleri olan ülkeler var ancak dediğim gibi zaman ve maddi imkan gerektiriyor. 5-6 günlüğüne gitmeye değmez.
  • Odessa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukrayna - lviv
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günübirlik Uludağ'a Gitmek
    9 yıl önce açıldı
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.