Şimdi Ara

Vize / Kırklareli 335. KD Jandarma Komando Tatbikat Komutanlığı Bilgi Paylaşımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
23.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar katılıorum..tertıpız sonucta hepımızz..tanısmamızda fayda var
  • merhaba arkadaşlar.
    öncelikle herkese hayırlı teskereler.
    benimde vize/kırklareli jandarma KONTROL MRK.K.LIĞI çıktı.
    izmirden gidicem bende.
    izmirden gidecek arkadaşlarla mail/telefon gibi bilgileri paslaşabilirsek özelden hem önceden tanışmış oluruz hemde uygun olursa beraber yola çıkarız.
  • merhaba arkadaşlar benimde vizeye cıktı umarım güzel bir yerdir...

bende izmirden gidecegim metro truzimin otobüsleri var kırklareline ordan artık vizeye gideriz...:)
    truvanında vizeye kadar var diye duydum ama telefonda ulaşamdım kesin bir bilgim yok...
  • ulaşım olayına biraz baktım netten.
    vize kırklarelinin istanbula en yakın yerinde.esenlerden her yarım saatte bir otobüs var.
    dolayısıyla ben tercihimi izmir-istanbul, istanbul vize şeklinde kullanmayı düşünüyorum.
    irtibatı koparmayalım.
  • bencede artık tertip olduk tanışalım ya bizim için oraya gidince kolaylık olur ...:)

ben izmirden orkun kursunlu faceden ekleyin veya orkun_kursunlu@hotmail.com msnden ekleyin...
  • ekledim.
  • aslında oda olur tertip istanbuldanda gidilebilir bende yarın iyice ögrenirim haberleşiriz
    nerden daha kısaysa ordan giderim artık :)))
  • oldboy bende vizeye gidecem ankaradan ne zaman yola çıkmayı planlıyorsun?
  • Arkadaşlar şimdiden herkese hayırlısı teskereler....:)

Kışlaya saat kaç gibi giriş yapmayı düşünüyorsunuz?
  • bende ordudan gelıcem arkadaslar..duyumlarım ıyı vıze hakkında..unarım tanısır ıyı dostluklar kazanırız..
  • Ankara'dan gelecek arkadaşlar;
    Ankara'dan Vize'ye doğrudan seferi olan bir tek otobüs firması var: Kale Seyahat.
    Ben foruma tekrar giremeyeceğim için mecburen buraya yazıyorum. (Artık site yönetiminin anlayışına bırakıyorum... )
    Görüşmek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metu_divide -- 10 Ağustos 2010; 4:28:22 >
  • Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi VİZE JANDARMA KOMANDO TATBİKAT KONTROL MRK.K.LIĞI
    VİZE KIRKLARELİ

antalyadan gelicem bende..
  • Arkadaşlar merhaba. Ben Sinop'tan Murat. Şimdiden cümlemize hayırlı teskereler. Ben de vizeye düştüm. Kısa dönem jandarma komando. Umarım hepimiz için hayırlı olur. Ne zaman teslim olmamız gerekiyor. Bilgisi olan varmı acaba ? Görüşmek üzere tertiplerim :)
  • Günaydın arkadaşalar. Benim de Kırklareli Vize Jandarma. Memleketim Adıyaman. Bir sorum olacaktı. Biz ayın 11-12 sinde teslim oluyoruz diye biliyorum. 335. dönem başka arkadaşalara sordum(yalnız sorduklarım üniversite mezunu değil) oruçtan sonraya teslim olabileceklerini söylemişler kendilerine. Kesin bir bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim. Hepimize Hayırlı Olur İnşallah. Şimdiden hayırlı teskereler herkese ...
  • Ben de varıım Manisadan Onur. Herkese selamlar. Hayırlı teskereler arkadaşlar Vize'de görüşürüz.
  • Tertipler Merhaba ben ANKARA dan geliyorum. FATİH POLAT
  • quote:

Orijinalden alıntı: mex02

Günaydın arkadaşalar. Benim de Kırklareli Vize Jandarma. Memleketim Adıyaman. Bir sorum olacaktı. Biz ayın 11-12 sinde teslim oluyoruz diye biliyorum. 335. dönem başka arkadaşalara sordum(yalnız sorduklarım üniversite mezunu değil) oruçtan sonraya teslim olabileceklerini söylemişler kendilerine. Kesin bir bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim. Hepimize Hayırlı Olur İnşallah. Şimdiden hayırlı teskereler herkese ...

Arkadaşım ben 329. Kd yaptım. Kardeşimin de Vizeye çıktı. Kısa dönemleri genelde sıkmazlar o kadar. Ayın 12si saat 17'ye kadar teslim olman gerekiyor. Hayırlı teskereler hepinize. Ilk günler biraz sıkar da düzen oturduktan sonra zaman geçiyor. Yanınıza diş fırçası ve macunu(onlar da veriyor da siz yine de alın) traş takımı traş köpüğü(daha pratik) çarşıya çıkmak için kışlık bir şey kışın soğuk olur çünkü ve montunuzu alın. Yada sonradan bize gönderirler diyorsanız kalsın :) Pudra alın ayak kokusuna falan iyi gelir. Bir yara merhemi alın bot vurabilir yara yapabilir. Botları bir numara büyük almanız faydanıza olur. Allah kolalık versin.

• Selam Arkadaşlar,

Bende kısa dönemer olarak vizede askerlikyapacağım sizler gibi.Aşağıda msn adresimiyazıyorum.Gidecek arkadaşlarla şimdiden tanışalım istiyorum.

msn:hamitakl@gmail.com
  • Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi VİZE JANDARMA KOMANDO TATBİKAT KONTROL MRK.K.LIĞI
    VİZE KIRKLARELİ

Bende Geliyorum:)
  • bende izmirden gidiyorum perşembe sabah 8.45 havaalanından 9,45 istanbulda oluyorum. o civar gidecek arkadaş varmı? İZMİR Tireliyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.