Şimdi Ara

Vivo X300 serisi küresel pazarlara açıldı: İşte Avrupa fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vivo X300 serisi küresel pazarlara açıldı: İşte Avrupa fiyatları
    Bu ayın başlarında Vivo, Çin’de X300 ve X300 Pro modellerini tanıtmıştı. Yeni seri, geliştirilmiş kamera donanımı, büyük batarya ve güçlü MediaTek Dimensity 9500 yonga setiyle öne çıkmıştı. Şirket, Viyana’da düzenlediği bir etkinlikle amiral gemisi X300 serisininin küresel lansmanını gerçekleştirdi.

Vivo X300 serisi neler sunuyor?

Vivo X300, 6,31 inçlik bir ekrana sahipken, Pro modeli 6,82 inç büyüklüğünde bir panelle geliyor. Her iki telefonda da 120Hz yenileme hızına sahip 8T LTPO ekran bulunuyor ve ultrasonik ekran altı parmak izi okuyucusu yer alıyor.

Kamera tarafında, Vivo X300’de 200MP çözünürlüklü Samsung HPB ana sensör, 50MP Sony LYT-602 telefoto lens ve 50MP ultra geniş açı kamera bulunuyor. X300 Pro modelinde ise 200MP’lik Samsung HPB sensör telefoto görevini üstlenirken, ana kamera 50MP Sony LYT-828 sensörünü, ultra geniş açı içinse 50MP Samsung JN1 sensörünü kullanıyor. Her iki modelin ön tarafında da 50MP Samsung JN1 selfie kamerası yer alıyor.

Vivo X300 serisi küresel pazarlara açıldı: İşte Avrupa fiyatları
    X300 serisinin küresel lansmanıyla birlikte Vivo, kendi arayüzü OriginOS’u da uluslararası pazarlara sundu. Android 16 tabanlı OriginOS 6 ile gelen telefonlara beş yıl işletim sistemi ve yedi yıl güvenlik güncellemesi garantisi veriliyor.

Renk seçeneklerine bakıldığında, Vivo X300 Phantom Black (Siyah) ve Halo Pink (Pembe) tonlarında satışa çıkarken, X300 Pro modeli Phantom Black (Siyah) ve Dune Brown (Kum Kahverengisi) renk seçeneklerine sahip olacak. Her iki model de bugünden itibaren satışta.

Ayrıca Bkz.En çok satan akıllı telefon markaları açıklandı: İşte sıralama

Avrupa versiyonu daha küçük bataryaya sahip

Vivo X300 serisi, küresel piyasalarda Çin versiyonuyla aynı batarya kapasitesiyle sunuluyor, ancak Avrupa'da sertifikasyon engelleri nedeniyle kapasiteler düşürülmüş. Avrupa sürümünde X300, 6.040 mAh yerine 5.360 mAh, X300 Pro ise 6.510 mAh yerine 5.440 mAh kapasiteli bataryayla geliyor. Serinin Türkiye'de hangi batarya ile geleceği bilinmiyor, ancak büyük bataryalı versiyonun gelmesi muhtemel. 

Vivo X300 serisi Avrupa fiyatı

Fiyatlara gelince, Vivo X300 Pro, yalnızca 16GB RAM ve 512GB depolama seçeneğiyle 1.399 euro fiyat etiketiyle sunuluyor. Vivo X300 modeli ise 12GB/256GB versiyonu için 1.049 euro, 16GB/512GB versiyonu için 1.099 euro olarak fiyatlandırılmış. Şirket ayrıca lansman kapsamında 100 euro indirim kuponu ve ücretsiz şarj adaptörü hediye ediyor. Ek olarak, telefoto uzatma kiti 600 euro fiyatla satılacak, ancak tanıtım dönemi boyunca yarı fiyatına alınabilecek. 

Kaynak:https://www.gsmarena.com/vivo_x300_and_x300_pro_make_their_global_debut-news-70089.php

• bu fiyatlarla satılması zor. 1400 euroyu ancak belli bir kitle verir. 1000 euro üzeri olursa işleri zor. Çin fiyatlarını hatırlamıyorum ama sanki 800 euro civarındaydi. (pro)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Markanın resmi satış sitesinde 5299 Yuan (643 Euro) başlangıç fiyatı görünüyor.
    shop.vivo.com.cn
    vivo智能手机官方商城
    https://shop.vivo.com.cn/product/10011290

• Tabii ki maliyetine satmasın marka da kar etsin ama bilinir markaların başat modellerinden biraz daha ucuz satarsın ki önce bir piyasada yerini sağlamlaştır. Reklamların çok da iyi olsa insanlar önceliği hep güvenli limanlara verirler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vivo x200 pro dan yazıyorum. Vivo'nun amiral gemisi kalitesini herkes bilmez. ben bu fiyatı Çöpple'ye vereceğime Vivoya veririm. Bu yorumu eski bir çöpple kullanıcısı olarak yazıyorum. Artık insanlar uyanmaya başladı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Evet tüm sentetik ve kullanıcı testlerinde iPhone dan daha iyi. Ama fark etmez. En iyisi her zaman iPhone. Bu telefona 100 k vereceğime Apple 200 k olsa Apple a verirdim.

Vivo x400 çıkınca sizden x300 ü kaça alacaklar?

Ama iPhone 18 pro max çıkınca 17 pro max i satacağınız fiyat belli.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    İşte klasik elma kafa. İnşallah ironidir dedim yorumu okurken ancak son cümle noktayı koydu. Mantıklı bir insan 18 çıkınca 17'yi neden satar? 17'de yapamayıp 18'de yapacağınız ne var mesela? Hatta 17'yi geçtim 15'de bile yapamayıp yeni modelde farklı ne yapacaksınız?

Böyle her yeni çıkana anında sahip olmaya koşullanmış bir ''kitle'' oldukça büyük firmalar daha çoook sömürür insanları. Tüketmeye devam bu hızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarletlion -- 3 Kasım 2025; 12:01:45 >
  • Scarletlion kullanıcısına yanıt

Mükemmel cevap. Hep en yenisi bende olacak kafası değişmediği sürece piyasa düzelmez.

• Markanın kaliteli olması önemli değil önceliğin yaygınlaşma olmalı bunun içinde ülkeye özel fiyatlandırma yapıp kullanıcı çekmen gerekiyor, Öyle ünlü bir kaç kişi ile reklam yapıp fiyatları çok fazla arttırarak olmaz, Tabi X100 ve X200 serisi bir nebze iyiydi fiyat olarak lakin X300 serisi için aynı şeyi diyemeyeceğiz görünen o.

Sakın bu tip kişilere aldanıp yok piyasası var, vay efendim hiç eskimiyor, güncelleme alıyor vs. diyerek androidden iphone'a geçmeyin. Büyük hata edersiniz. Ben yaptım bu hatayı, 3 gün dayanabildim.Tekrar iade ettim. Android sınırsız özgürlüktür. Androidle yapamayacağınız şey yok. Hem de ücretsiz. Şuan bedava iphone çıksa kesinlikle almadan ya satarım ya da hediye ederim birine. Androidin en kötüsü iphone'un en iyisinden milyon kat iyidir.

Bence de, özellikle side loading i kısıtlayan Adroid 16'yı özgürlükler dünyasına katabiliriz.

Keza cihaz güvenliği söz konusu olursa Anti theft yazılım koruma gibi konularda Samsung vasat, ortalama. Google da kendi iş yapamıyor bazı Knox özelliklerini kopyalamak ile yetiniyor.

Android 16 desktop modu DeX'in klonu olmuş. Çok özgün.

En kötüsü de Play store'a şöyle güvenlik getirdik böyle iyi derken hala zararlı uygulamaların mağazada cirit attığı biliniyor.

Samsung babamızın hayrına 7 güncelleme vermeyecek. Aşama aşama planlı eskitme güncellemeleri olacak.

Fairphone haricinde hiçbir Android cihaz doğasına uygun değil. Eskiden ROM yüklenen, her türlü SuperUser yetkisine sahip cihazlar şu an kapalı kutu. Samsung ONEUI 8 ile OEM lock butonunu kaldırdı. Root işlemi hiç bu kadar zorlaşmamıştı.

Android'in savunulacak 1 adet özelliği bile kalmadı. İyi ki Apple var. En azından kapalı kutu olduğunu inkar etmeyen ekosistem ürünü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.