|
Vivo X300 serisi küresel pazarlara açıldı: İşte Avrupa fiyatları
1 Mobil
-
-
bu fiyatlarla satılması zor. 1400 euroyu ancak belli bir kitle verir. 1000 euro üzeri olursa işleri zor. Çin fiyatlarını hatırlamıyorum ama sanki 800 euro civarındaydi. (pro)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Türkiye'ye 6510 ve 6050 mah ile gelcek.
Vivo gereksiz çok pahalı
-
Markanın resmi satış sitesinde 5299 Yuan (643 Euro) başlangıç fiyatı görünüyor.
-
Tabii ki maliyetine satmasın marka da kar etsin ama bilinir markaların başat modellerinden biraz daha ucuz satarsın ki önce bir piyasada yerini sağlamlaştır. Reklamların çok da iyi olsa insanlar önceliği hep güvenli limanlara verirler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
O kadar para verilip de çin markası alınmaz. Üstelik iPhone 17 serisi bu kadar iyi bir çıkış yakalamışken.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive. -
vivo x200 pro dan yazıyorum. Vivo'nun amiral gemisi kalitesini herkes bilmez. ben bu fiyatı Çöpple'ye vereceğime Vivoya veririm. Bu yorumu eski bir çöpple kullanıcısı olarak yazıyorum. Artık insanlar uyanmaya başladı.
Ön kamera da da Apple a çok yaklaşmış he ama ben havalı hissetmem vivoda arkada elmam parlayacak😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kendi ülkelerinde çok daha uygun fiyatla satıyorlar
100bine çıktı hediyelerle vs türkiyede , gereksiz pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Nah uyandılar. Uyansaydılar şuan Apple'ın sonu Nokia gibi olurdu
-
Evet tüm sentetik ve kullanıcı testlerinde iPhone dan daha iyi. Ama fark etmez. En iyisi her zaman iPhone. Bu telefona 100 k vereceğime Apple 200 k olsa Apple a verirdim.
Vivo x400 çıkınca sizden x300 ü kaça alacaklar?
Ama iPhone 18 pro max çıkınca 17 pro max i satacağınız fiyat belli.
-
İşte klasik elma kafa. İnşallah ironidir dedim yorumu okurken ancak son cümle noktayı koydu. Mantıklı bir insan 18 çıkınca 17'yi neden satar? 17'de yapamayıp 18'de yapacağınız ne var mesela? Hatta 17'yi geçtim 15'de bile yapamayıp yeni modelde farklı ne yapacaksınız?
Böyle her yeni çıkana anında sahip olmaya koşullanmış bir ''kitle'' oldukça büyük firmalar daha çoook sömürür insanları. Tüketmeye devam bu hızla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarletlion -- 3 Kasım 2025; 12:01:45 >
-
Mükemmel cevap. Hep en yenisi bende olacak kafası değişmediği sürece piyasa düzelmez.
_____________________________ -
Markanın kaliteli olması önemli değil önceliğin yaygınlaşma olmalı bunun içinde ülkeye özel fiyatlandırma yapıp kullanıcı çekmen gerekiyor, Öyle ünlü bir kaç kişi ile reklam yapıp fiyatları çok fazla arttırarak olmaz, Tabi X100 ve X200 serisi bir nebze iyiydi fiyat olarak lakin X300 serisi için aynı şeyi diyemeyeceğiz görünen o.
Sakın bu tip kişilere aldanıp yok piyasası var, vay efendim hiç eskimiyor, güncelleme alıyor vs. diyerek androidden iphone'a geçmeyin. Büyük hata edersiniz. Ben yaptım bu hatayı, 3 gün dayanabildim.Tekrar iade ettim. Android sınırsız özgürlüktür. Androidle yapamayacağınız şey yok. Hem de ücretsiz. Şuan bedava iphone çıksa kesinlikle almadan ya satarım ya da hediye ederim birine. Androidin en kötüsü iphone'un en iyisinden milyon kat iyidir.
Bence de, özellikle side loading i kısıtlayan Adroid 16'yı özgürlükler dünyasına katabiliriz.
Keza cihaz güvenliği söz konusu olursa Anti theft yazılım koruma gibi konularda Samsung vasat, ortalama. Google da kendi iş yapamıyor bazı Knox özelliklerini kopyalamak ile yetiniyor.
Android 16 desktop modu DeX'in klonu olmuş. Çok özgün.
En kötüsü de Play store'a şöyle güvenlik getirdik böyle iyi derken hala zararlı uygulamaların mağazada cirit attığı biliniyor.
Samsung babamızın hayrına 7 güncelleme vermeyecek. Aşama aşama planlı eskitme güncellemeleri olacak.
Fairphone haricinde hiçbir Android cihaz doğasına uygun değil. Eskiden ROM yüklenen, her türlü SuperUser yetkisine sahip cihazlar şu an kapalı kutu. Samsung ONEUI 8 ile OEM lock butonunu kaldırdı. Root işlemi hiç bu kadar zorlaşmamıştı.
Android'in savunulacak 1 adet özelliği bile kalmadı. İyi ki Apple var. En azından kapalı kutu olduğunu inkar etmeyen ekosistem ürünü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Vivo gereksiz çok pahalı
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı