Şimdi Ara

VİVO X200 FE [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
22
Favori
25.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1...11...1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece çekimlerinde ekranın üst kamera bölgesinden flash aydınlatması çıktı böyle özellik olduğunu bilmiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JhonSmith -- 2 Mart 2026; 20:49:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JhonSmith J kullanıcısına yanıt

Merhaba kaça ve nerden aldınız? İlk izlenimleriniz neler acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şimdi gördüm hocam

1- hayli hayli değer, s24 plusta ne zaman biticek belli olmaz diye evden her çıktığımda fullemeye çalışıyodum, geceyi asla görmüyodu. Rahat 1.5 kat daha iyi gidiyor pil. 1 günde bitirebilmek için cihazı ağlatmak gerekiyor ki oyun da oynuyorum

2- Zoom konusunda s24 plustan daha üstün açık ara. Portre çekimlerinde de daha güzel sonuçlar veriyor. s24 plus video konusunda bi tık daha iyi ama bu da üzmez

3- Hiç sorun yok neredeyse, daha önce xiaomi de kullandım optimizasyon sorunları oluyordu. Bu samsunga yakın bir deneyim sunuyor o konuda. Dinamik ada kullanımı da çok başarılı iphonedan birebir kopyalamışlar zaten

www.vivo.com
    vivo X300 FE - Flagship Telephoto Imaging, IP68 & IP69 | vivo Russia
    https://www.vivo.com/ru/products/x300-fe

Güzel görünüyor..

Genel olarak sence hangisi

vivo

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

Merhaba kaça ve nerden aldınız? İlk izlenimleriniz neler acaba?

Gayet memnunum pixel6a ve yedek cihaz olarak kullandığım xiaomi redmi note9 pro vardı güzel yükseltme oldu benim için. Benim ihtiyacım yoğun ışık altında ürünlerin fotoğraflarını göze yakın renkle fotoğraf çekmesiydi bunu karşılıyor. Boyutda önemliydi ele güzel oturuyor arayüz güzel ben 12-512 yd aldım 20 ye geldi bana x200pro falanda alabilirdim ama küçük cihaz ve türkçe olması benim için tercih sebebi oldu. Grupda son güncelleme ile batarya ekran süresi düştüğü söyleniyor bana originos 6 ile geldi eski sürümde nasıl bilmiyorum. Benim günlük yoğun iş ve kendi kullanımımda eve %35 %40 şarj ile geliyorum. Benim için güzel değerler. Ekleme yapayım hanıma iphone 17 aldık dün fotoğraf karşılaştırması falan yaptım amatör işi bence fiyatına göre başarılı çekimler yaptı. Eksik gördüğüm tek nokta tam ekrana aod yokmuş belki güncelleme ile gelir 200pro 300 de falan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JhonSmith -- 6 Mart 2026; 17:22:23 >

• tatataftaf kullanıcısına yanıt

Simdi de V70 çıktı o da fena durmuyor. İncelemelerine baktım islemcide bi tık geri diğer özellikler başa baş oda dusunulebilir

• menem M kullanıcısına yanıt
    Var

VİVO X200 FE [ANA KONU]

Orijinalden alıntı: Menalos

X200 Fe ile 3. haftamız doluyor. En büyük şikayetin ne deseler aksesuar bulamamak derim

VİVO X200 FE [ANA KONU]

X300 içinde durum aynı. Çin cihazlarına kılıf, ekran koruyucu bulmak işkenceye dönüştü. Vivo TR'nin umrunda değil zaten, mail attık geri dönüş bile olmadı.

• Arkadaşlar merhaba,s25 kullanıyorum vivo x200 fe ye geçmek gibi bir niyetim var,bu iki cihazı kullanan varsa,deneyimlerini merak ediyorum

• Vodafone Yanımda uygulamasından atıyor beni telefon. Sizde de böyle mi arkadaşlar ? Siliyorum yüklüyorum yine aynı şekilde tepki veriyor.

Geçecekseniz X300 e geçin derim ki geçmenize değsin. Bende S25 den geçtim ama çokta gerekli değil gibi. Geçersenizde pişman olmazsınız diyebilirim.

Merhaba iki cihazın kameralarını değerlendirme imkanınız varmı? Kamera Arayüz vs

Vivo, fotoğraf konusunda keskin görüntüler sunarak göze daha hoş geliyor. Samsung’daki gibi soluk değil, canlı ve güzel renkler üretiyor. Ancak video tarafında S25’in bir tık daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Yine de ağırlıklı olarak fotoğraf çekildiği için bu büyük bir sorun değil. Vivo’nun videosu da fena sayılmaz, pişman etmez. Hatta daha önce kullandığım Xiaomi 14 ve 15’ten daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Yine de X300’e bakmak mantıklı olabilir. Belki ilginç gelecek ama bundan sonra Oppo Reno 15 Pro’yu düşünüyorum. İşlemcisi bu iki telefondan kötü olsa da her şey işlemci değil; arayüz deneyimi bana göre daha değerli. Oppo, bu konuda hakkı yenmiş ve değeri bilinmeyen bir marka. Orta-üst segment cihazlardan itibaren artık yetersiz telefon kalmadı. Üstelik Oppo Reno 15 Pro, fotoğraf konusunda bu iki telefondan da daha iyi. Vivo Zeiss ile övünse de Oppo’yu teknoloji mağazasında incelediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 28 Mart 2026; 2:14:35 >

• 
Sayfa: önceki 1...11...1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.