Şimdi Ara

VİVO X200 FE [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
443
Cevap
22
Favori
25.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1...11...20212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Zamanında oppo değilde onun çatısı altında olan oneplus 9 kullanmıştım. Ben hayatımda böyle temiz akıcı arayüz görmedim desem yeridir. Şimdi oneplus ekibinin çoğu nothinge geçmiş kasasını beğensem direk nothing alirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam oneplus bu kadar ismini büyüten kişi Carl Pei kurucusu, oneplus amiral gemisi katili diye satıyordu,hakkını da veriyordu, oneplus 7 proya kadar bence, ancak Carl şirketten ayrıldı, Nothing kurdu,

Nothing benim gördüğüm, öncelik şirketi ayakta tutmak bu yüzden donanım tarafı baya eksik, 2-3 jenerasyon gerekiyor veya şirketin sağlam yatırım alması lazım.Şu an farklı tasarım yaparak , donanım kısmını perdelemeye çalışıyorlar bence.Ne zaman donanıma ağırlık verirler gider alırım cihazlarını 

Mesela gündelik kulakliğim nothing ear, inanılmaz memnunum, custom eq ayarları olsun, arayüz yazılımı vs çok iyi, yazılıma ve kullanıcı arayüzüne özen gösterdiklerini buradan bile anlayabiliyorsun.(İngiliz firması KEF ile çalışmışlar ses kalitesi vs için )

Gün sonu yine dönüp dolaşıp oxygenos -oneplus ikizi oppo-coloros e sahip bir cihazı kullanıyorum   adamlar yapıyor bu sporu çünkü.

• 
Sayfa: önceki 1...11...20212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.