Şimdi Ara

Vito v.s. Transporter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
37.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, arkadaşım büyük araç almak istiyorda 2 model arasında kararsız kaldı
    mercedes-vito
    vw- transporter

araç ticari amaçlı değilde aile arasında kulanılacak

acaba siz hangisini öneririsiniz
    yada hangisini önermezsinz

Vito v.s. Transporter

Vito v.s. Transporter

şimdiden cvp verenlere teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoppix -- 11 Temmuz 2008; 0:24:19 >

• Ikisiylede sadece 1 er uzun yolculuk tecrubem var.. Iki aracta deri koltk vs. hersey yapilmisti icine...Transporter bana binek araclarin yaninda cok rahatsiz gelmisti.. Vito cok daha rahat gelmisti.
  • Mercedes-Benz'in motoru olsun;içi dışı olsun Vw'e göre daha iyi.Özellikle commonrail turbodizel motor tdi'a göre daha iyi.Araçların içine gelince yine Vito bu konuda da bir adım önde benim gözümde.Dijital kadranlar;ergonomik konsol vs. bu yönden Transporter'dan daha iyi diyebilirim.Vito'nun tek sorunu sadece Transporter kadar piyasada talep görmemesidir diye düşünüyorum;bu da aracın yeterince tanıtılmamasından kaynaklı bence.
    Ama son zamanlarda bu da değişti;zira mesela fiyat pahalıydı ama;biz de niyetlendik 4-5 ay önce Vito Cdi Van almaya;fiyatları yaklaşık 33.ooo kusür ytl'den başlıyordu;üstelik metalik boya farkı alınmadan.Bu konuda da Transporter'ın önüne geçmişti fakat son fiyat durumu ne 2 araç hakkında onu da bilemiyorum.

Son olarak ben Vito'tu tercih ederdim.İster van olsun ister combi olsun;2 kullanımda da araç bence daha iyi Transporter'dan.

• bende olsam vito alırdım vitonun seklı bır baska aynı grand vogayer gıbı duruyor ama transporter cok hantal cok buyuk vıto en ıyısı
  • Bence seçenekler arasına Mercedes Viano da eklenebilir.
  • vito'nun içi daha ferah ve yolculuklarda daha konforlu. ticari için birşey diyemem ama binek olarak kullanılacaksa kesinlikle vito.
  • Vito'dan hatırladığım, kalıbına göre nispeten seri hızlanması ve boş iken gerçekten kuvvetli ve stabil frenlerinin olduğuydu.
    Ancak transporter hakkında gerçekten bir fikrim yok..
    Tasarım açısından da vito gözde araçlardan biridir benim için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes S-Serisi Kaza ...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir arkadaşım 2008 model vw- transporter aldı sene başında.
    Özellikle debriyaj konusunda çok sıkıntı çekti,araç 15bin kmde debriyaj baskı balata gitti servis kullanıcı hatası dedi arkadaşım 10 yıllık sürücü acemi değil,garanti kapsamını sokmadılar cebinden ödedi.Almanyaya.vw mail falan attı ama sonuç yok.Çok sorun yaşadı vw- transporter la.
    , vw- transporter da kronik bir debriyaj sorunu oldugu kesin,başka forumlardada okumuştum.
    Dertli olmak istemiyorsanız vw- transporter dan uzak durun.
    Ben tercihimi Vito dan yana kullanırdım.
  • vito sahibiyiz bizde binek amaçlı kullanıyoruz transportera göre çokdaha konforlu ve kaliteli bir araba kesinlikle vito tavsiye ederim
  • KESİNLİKLE VİTO!ÇÜNKÜ TRANSPORTER ÇOK BÜYÜK MAHALLE ARASINDA ZOR OLUYOR VİTO BİARZ DAHA KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN HEM KONFORLU HEMDE GÜÇLÜ!
  • şimdi iki aracıda turizm şirketinde sürmüştüm hatta niyetlendik alıyoduk vito'yu vazgeçtik ama gelcek sene alacağız qibi herneyse caddy kullanıcısı olarak tabiki hiç şüphesiz mercedes-benz vito derim..
  • aile aracı olarak kullanılacaksa viano bakın derim. en başta çok daha konforlu arka süspansiyonlar vito gibi helezon yay değil havalı süspansiyon. yan havayastıkları vs. birçok + sı var yani
  • Vitonun kalitesi,konforu,tasarımı,karizması,vs. Bunları dahada çoğaltabiliriz. Transporter'a göre bu alanlarda üstün bir araç vito.

quote:

bucakli

Vito'nun tek sorunu sadece Transporter kadar piyasada talep görmemesidir diye düşünüyorum;bu da aracın yeterince tanıtılmamasından kaynaklı bence.

• vito tata fabrikasında mı üretiliyor?
  • Mercedes Benz.
  • arkadaşlar iki aracada binme imkanım oldu vito 2.2 150 beygir transporter seçime göre ama genellikle 2.5 130 beygir ve bu vitoyu atik yapan bi özelliği her zaman için beygir gücü arabayı atik yapar
    aracın koltukları vitoda daha bşarılı
    ama vitonun tek bir dez avantajı araba basık trans. kadar rahat değil araba baya bi basık
  • basık mı
  • Bu konuyu ilgi ile takip edeceğim aynı şeyi bizde düşünüyoruz çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Bu konuyu ilgi ile takip edeceğim aynı şeyi bizde düşünüyoruz çünkü

• quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

vito tata fabrikasında mı üretiliyor?

Bilen yok mu arkadaşlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.