Şimdi Ara

VİTA ALANLAR PİŞMAN MI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .2. ELİ ÇOK HAREKETLİ SLİMLE DEĞİŞİR Mİ YOKSA HALA ORJİNAL FİYATLARI MI SORUN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 16 Ekim 2013; 7:30:15 >

• Vita aldığıma pişman değilim. Yeni çıkan slim ile arada dişe dokunur bir artı bulunmuyor bence fazladan bir saat, güneş altında oyun oynamak için LCD ekran ve sadece 1 gb hafıza için ben değiştirmem şahsen LCD ekranı zaten maliyetleri kısmak amacıyla takıyorlar. Bence çok bir fark değil
  • KİM NE DERSE DESİN VİTA NIN SATIŞ RAKAMLARI NIN DÜŞÜK OLMASI NIN BİR TEK NEDENİ VAR O DA MALUM...YOKSA SATIŞ REKORLARI BİLE KIRABİLİR....YİNE DE ŞİMDİ OLSA HERKES BİR ADET EDİNİRDİ...3DS TE BU VAR AMA HALA HESAPLI DEGİL PARAYI BUNLARI UYGULAYANLAR KOTARIYORLAR ÇUVALLA...BİZ DE TEŞEKKÜR EDİYORUZ DURMADAN...AMA SLİM DE POTANSİYEL VAR O KESİN.....FAKAT ESKİ SÜRÜMLE ÇOK FARK OLMAYACAKTIR..YENİ SÜRÜM ESKİ SÜRÜMLERİNDE FİYATINI AŞAGI ÇEKECEKTİR.
  • valla dostum aldığım için hiç mi hiç pişamn değilim yanından bile geçemez yani. gece yatağa girip yorganı çekip oyun oynamak bile yeter. bunun cabası da yolda, tatilde şurda burda hatta tuvalette bile oynamak var.
  • Alacağın oyuna göre değişir bence. Ps3 ve ps4 deki keyfi alamazsın ama bence istediğin her yere götürüp oynama imkanın var. Misal bu gün full dışardaydım ps vita ile bayağı oyun oynadım yani kullanımına bağalı. Devamlı kullanırsan bir müddet sıkabilir ps3 yerine alırsan tavsiye etmem ama bir el konsolu niyeti ile alırsan tavsiye ederim kesinlikle.
  • Hemde nasil satamiyorumda ps3 ile takas etmek isteyen olursa pm atabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 5 yada guzel oyunlar olsa super bi konsol o ayri tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzun süre bu konuya cevap gelmemişti ama şu son zamanlarda sanırım bir farkındalık oluştu...ps4 oyunlarını vita üzerinden yönetmenin konsola bir şeyler katabilmesi muhtemel tabii.
  • Ben vitamdan memnunum.Yarış oyunlarını çok seviyorum.Ama vitada bu türde pek oyun yok.Birkaç tane sağlam yarış oyunu çıksa çok memnun kalacağım.Ayrıca vitanın ekranında film izlemekte ayrı bir keyif.
  • Ps Plus üyesiyim unch arted golden abyss gravity rush guacamalee gta soul sacrafice bedava aldım Ocak indirimiyle most wanted Lbp unit 13 rayman sine Mora toplam 106 liraya mal oldu beni uzun süre götürür ben memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Ps Now ile birlikte, Blur ve Last Of Us gelirse değmeyin keyfime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asla Bu alet bir harika dostum
  • yeni çıkan slim'in ekranının normal vitalara göre bir kalite düşük olmasından dolayı, şimdiye dek almayanlar pişman olabilir belki
    yine de halen normal vita stoklarının bitmesi için zaman var.

ama oyun az, orası biraz üzmüyor değil hani!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 12 Şubat 2014; 13:04:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.