Şimdi Ara

Visual Basic te Kordinat Sistemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar visual basic te kordinat sistemi nasıl işliyor veya kodları olan varmı size 1 örnek vereyim. Bir Bulmaca oyunu düşünün mouse ile 1 yere tıklamanız gerekior ancak o yere tıklayınca resim acılıo... Bunu nasıl yapabilirim??? Tabiki Kordinat Atıyarak!!! Şimdiden tşk. msn den ulasmak isteyen olursa volkans_18@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ActionMu -- 11 Ağustos 2008; 17:58:22 >

• sol ust kose 0,0 dir. saga ve asagi dogru artar. bir kontrole mouse click event e eklersin. o event i yakalayan methoda parametre olarak mouse nerde tiklandigi gelir. mesela bir panele on mouseclick event i ekleyip sonra methodu asagidakine benzetirsen fare ile panelin neresine tiklandigi console yazilir.

Private Sub Panel1_MouseClick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Panel1.MouseClick
    Console.WriteLine("x: " & e.X & " y: " & e.Y)
    End Sub
  • Kardes bu bilgiyi bende buldum istersen siteyi de verebilirim ama Handles kısmında hata veriyor denediysen onu nasıl halledecegiz???
  • eger o bilgiyi bulduysan ve handles da hata aliyorsan, soyle soyle yaptim su hatayi aldim diye yazarsin. muneccim degilim ki sende ne hata oldugunu anlayayim. yukardaki kod parcasini da denemeden yazmadim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Visual basic satır atlama
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.