merhaba arkadaşlar benim birkaç sorum olacak öncelikle n-lite ile service pack 3 ü windows a entegre edebiliyorum. ancak bunun yanında devamlı kullandığım güncelleştirmeler de var : framework 1.1ve güncelleştirmeleri, framework 2.0 ve güncelleştirmeleri, silverlight, directx 9.c, internet explorer 7 ve güncelleştirmeleri, wmp 11 ve güncelleştirmeleri. bunları n-lite ile entegre etmek istediğimde aldığım mesaj hep aynı oluyor. yüklemeye calıştığınız geçerli bir güncelleştirme değil gibi bir mesaj oluyo hep. bunları ekleyebilenler var çünkü emuleden güncel xp adı alında bunların eklenmiş versiyonlarını bulabiliyorum ancak yanında birsürü istemediğim değişiklik de yapılmış olduğu için onları indirip kullanmak pek işime gelmiyor. kendi elimle kendime özel bir xp yapmak istiyorum. acaba bunları yapabileceğim yöntem ve programları anlatabilir misiniz? bir de office 2003 e service pack 3 ü ve ondan sonra çıkan yaklaşık 30 mb boyutunda 7 güncelleştirmeyi entegre ekmek istiyorum. ancak internette anlatılan klasik yöntemi beceremedim hep hata mesajı cıkıyor. acaba bunu yapan bir program var mı ya da daha anlayabiliceğim bi sekilde anlatabilir misiniz. biliyorum bu konular forumda anlatılmış ancak onları denediğim ve yapamadığım için ya da anlayamadığım için yeni bir konu açtım. yardımlarınız için şimdiden eşekkür ederim.
Valla bende aynısını istiyorum, genelde amelelik edip formattan sonra hep framework vs kurmak gücüme gidiyor. İmaje alın deniyor ama başka sistemlerede Xp vs kuruyorum. Tek tek ugraşmaktansa 1 DVD ye office 2007'de dahil bir çok standart Windows bileşenini kursam katılımsız olarak çok güzel olur.
hocam dediğin program nlite ın görmesini saglıyor ancak entegrasyonda hiçbirsey yapmadan direk geçiyor. ve dosyaları değiştirmiyor direk üstüne ekliyor o da cd ye sığmayacak boyuta getiriyor windowsu. baska bir önerin var mı acaba? bir de hala office için bir yorum yapan olmadı. office yamalarını bileştirmek için bir program yok mu. bir yardım lütfen :D
arakdaşlar şu steyi takip edin ve dediğiniz problemlerden kurtulun