Şimdi Ara

vistada ag kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 11 tane bilgisayar var hepsinde vista kurulu switchde bagladım bütün bilgisayarlara ben bunlarıu nasıl aga baglıycam hepsini aralarında nasıl dosya paylaştıracam arkadaşlar bi yardım edermisiniz hepinizden teşekkür ederim

• Çalışma grupları aynı olsun dosyaları paylaşıma aç yazıcıları da aç hepsi otomatik birbirini görmesi lazım olmadı ağ kurma sihirbazını çalıştır kurcala çözersin şuan xpdeyim fazla detaya girmedim
  • ben o dediginiz hepsini açtım sadeceparola korumalı var bi onu açmadım birbirimizi agda görüyoruz ama sadece puplic diye bi klosör var sadece onlara erişebiliyoruz mesala c yi paylaşım aaçıyoruz ama ona giremiyoruz izninizyok diyor ama xp de ag yaptıgımızda mesala bi bilgisayarın optigi olmuyordu öbüründe optigi paylaşıma açtımmı ordan görebiliyorduk bu işlem bunda nasıl olacak hepinize teşekkür ederim.
  • Enteresan ben bi ayar yapmadan ulaşıyorum bişeyi atlıyorsunuz ama neresi bilemiyorum maalesef
    kolay gelsin
  • ıp ler otamatik ondan olabilirmi biz el ile ıp denemye çalıştık ondada yazıyoruz geçersiz ıp diye sizin agiçin bildiginiz ıp varmı arkadaşlar bi zahmet yardımm edin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.