Arkadaşlar bende 11 tane bilgisayar var hepsinde vista kurulu switchde bagladım bütün bilgisayarlara ben bunlarıu nasıl aga baglıycam hepsini aralarında nasıl dosya paylaştıracam arkadaşlar bi yardım edermisiniz hepinizden teşekkür ederim
Çalışma grupları aynı olsun dosyaları paylaşıma aç yazıcıları da aç hepsi otomatik birbirini görmesi lazım olmadı ağ kurma sihirbazını çalıştır kurcala çözersin şuan xpdeyim fazla detaya girmedim
ben o dediginiz hepsini açtım sadeceparola korumalı var bi onu açmadım birbirimizi agda görüyoruz ama sadece puplic diye bi klosör var sadece onlara erişebiliyoruz mesala c yi paylaşım aaçıyoruz ama ona giremiyoruz izninizyok diyor ama xp de ag yaptıgımızda mesala bi bilgisayarın optigi olmuyordu öbüründe optigi paylaşıma açtımmı ordan görebiliyorduk bu işlem bunda nasıl olacak hepinize teşekkür ederim.
Enteresan ben bi ayar yapmadan ulaşıyorum bişeyi atlıyorsunuz ama neresi bilemiyorum maalesef kolay gelsin
ıp ler otamatik ondan olabilirmi biz el ile ıp denemye çalıştık ondada yazıyoruz geçersiz ıp diye sizin agiçin bildiginiz ıp varmı arkadaşlar bi zahmet yardımm edin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme