Şimdi Ara

Vistada 2 ye bölünmüş hdd tekrar birleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vista kurulu hdd im üzerinden ikinci bir bölüm oluşturdum ( 10gb gibi ) ve buna xp kurdum. Şimdi ise Vista işletim sistemi üzerinden bu bölümü sildim şu anda boş gözüküyor. Ben bu bölümü vista kurulu hdd ime birleştirmek istiyorum bu mümkünmü ?

Hdd imden ikinci bölüm oluşturmak için almış olduğum yardım sayfası :http://forum.donanimhaber.com/m_23366495/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaybursa -- 13 Mart 2009; 20:39:05 >

• başka bir konuya yazdığım cevabı buraya tekrar yazıyorum

selam kardeş
    yapman gereken işlem çok basit ama sakat çünkü elektrik gider bişi olur yada diskinde bi sroun vardır tüm bilgilerin çar o nedenle önemkli olanları yedekle derim
    bundan sonra yapman gerekenler

partication magicte disk bölümleri şekillerle gösterilio zaten sen yanlarında çekerek o bölümleri büyültüp küçültiyorsun. Eğer iki bölümi birleştirebilmek içn birini silmen lazım ama ikinci bölümdeki bilgiler ilk bölüme sığöıyorsa o zaman ikinci bölümü kçült sonra o kalan boş bölümü ilk diske ekleyebilrsin. zaten sen ikinci bölümü küçültünce orda şekilde boş bi bölüm kalır o zaman ilk bölümün şeklinde kenarlarından tutarak oonu büyültürsün. sonra aplly deyince pc kapanır açılır program windows başlarken işlemleri yapar. iişlem bitince ikinci bölümdeki bilgileri ilk bölüme atarsın. sonra partication magicden ikinci bölümü silersin ilk bölümü tekrar büyültürsün sana olur tek disk bölümü...

Dediğim gibi uzun bi iş belki daha kısa yolu vardır ama ben böle biliom ne kadar çok bilgin varsa o kadar uzun sürecektir o nedenle alabildiğin kadarını dvd ye filan yedekle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.