Şimdi Ara

Vista RC1 Download Çıktı, Yasal ve Microsofttan..Buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar diğer arkadaşlar da yazdı ama daha iyi anlaşılması için iyi bit başlık koydum yanlış anlamayın.

Sanırm bugün Microsoft İndirmeye sundu...İşte Link...

http://download.windowsvista.com/preview/rc1/en/download.htm

AMD 64 Bit Kullanıcılarına 64 Bit sürümün tavsiye ederim...İşlemcinin ve sistemin asıl gücü ortaya çıksın...
    P4 çüler bakmakla yetinebilir...

İngilizce,Almanca ve Japonca var.Türkçe YOK.Nihai sürmde ancak türkçe (sanırım).

Sonuna kadar abanabilirsiniz...Ben FlashGet le 10 koldan abanıyorum...Aslında IDM ile 18 koldan abanacaktım ayıp olur diye yapmadım.

Şu telekom'un serverlarını biraz ısındıralım ki anlasınlar da yatırm yapsınlar.

UYARI: 3 GB Kotalı kullanıcılar! Sakın indirmeye kalkmayın %75 te sıfır olan kota bile dolar.1 Mbit ama naber daha bir vistayı çekemiyonuz

Dosya boyutu: 3.5 GB DVD ISO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool_recep -- 7 Eylül 2006; 0:07:07 >

• recep abi 64 bitin bi kopyasını yollasana bana istersen sana 32lik yollarım ben de
  • 32 bitlik sürüm ev iniyor şu anda ama boyutu 2.5 GB
  • arkadaşlar iniyor inmesinede dosyanın içinde iso dosyası falan yok sadece 135 byte büyüklüğünde bir readme dosyası var hatalı galiba
  • ooo ben çoktan indirdim kurdum hatta eskittim bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: cool_recep

Arkadaşlar diğer arkadaşlar da yazdı ama daha iyi anlaşılması için iyi bit başlık koydum yanlış anlamayın.

Sanırm bugün Microsoft İndirmeye sundu...İşte Link...

http://download.windowsvista.com/preview/rc1/en/download.htm

AMD 64 Bit Kullanıcılarına 64 Bit sürümün tavsiye ederim...İşlemcinin ve sistemin asıl gücü ortaya çıksın...
    P4 çüler bakmakla yetinebilir...

İngilizce,Almanca ve Japonca var.Türkçe YOK.Nihai sürmde ancak türkçe (sanırım).

Sonuna kadar abanabilirsiniz...Ben FlashGet le 10 koldan abanıyorum...Aslında IDM ile 18 koldan abanacaktım ayıp olur diye yapmadım.

Şu telekom'un serverlarını biraz ısındıralım ki anlasınlar da yatırm yapsınlar.

UYARI: 3 GB Kotalı kullanıcılar! Sakın indirmeye kalkmayın %75 te sıfır olan kota bile dolar.1 Mbit ama naber daha bir vistayı çekemiyonuz

Dosya boyutu: 3.5 GB DVD ISO

Dostum , bende AMD 64 kullanıcısıyım fakat 32 bit Vista indirdim kurdum onu kullanıyorum, 64 biti yavaş olacağı için indirmedim, sende AMD 64 bitimi kullanıyorsun? Nasıl güzelmi? cvp bekliyorum

• superdestek sen microsoftun verdiği linklerdenmi indirip kurdun?
    çünkü içinde sadece readme dosyası çıkıyor bende indirdim ama iso miso yokki kaldık öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

superdestek sen microsoftun verdiği linklerdenmi indirip kurdun?
    çünkü içinde sadece readme dosyası çıkıyor bende indirdim ama iso miso yokki kaldık öyle

Hayır ben başka biyerden indirdim, sana .nfo dosyasını yollarım istiyorsan ama burdan göndermek legalmi? onu bilmiyorum
  • bende şimdi başka bir siteden buldum ama onunda içi aynı o zaman bende bir sorun var
    UDF dosya sistemi gerekli falan yazıyo dosya sisteminin içinde senin indirdiğin yerde direkt iso olarakmı çıktı
    bende başka birkaç kişide daha olmuş bu sorun nasıl çözülecek
    pmye atarsın dosyayı bekliyorum
  • Dosyanın içinden txt dosyası çıkmasının nedeni winrarın iso dosyalarını açabilmesi.Siz oindirdiğiniz dosyayı açmadan nero ile kalıpğ yazdır deyip dvdye yazın ve kurun.Bu kadar
  • tam boyutları:
    32 bit= 2,52 GB bunu indirebilirsiniz kota dostu.
    64 bit= 3,59 GB nispeten kota düşmanı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volf

Dosyanın içinden txt dosyası çıkmasının nedeni winrarın iso dosyalarını açabilmesi.Siz oindirdiğiniz dosyayı açmadan nero ile kalıpğ yazdır deyip dvdye yazın ve kurun.Bu kadar

Evet Volf arkadaşımızın dediğine katılıyorum bende onu demek istemiştim zaten, buna rağmen yinede olmassa başka link veririm ordan indirirsiniz...
  • Sevgili cool_recep soruma cvp yazmadın....
  • Evet şu an gördüm hocam....

Arkadaşlar kafanızı çalıştırn biraz sizn indirdiğiniz dosyalar Toorent paylaşım sistemi dosyalarıdır.O dosyaları BitComet gibi bir yazılımla açıp öyle inidreceksiniz.Ama o nidrme uzun süreceği için direkt link daha hızlı olacaktır.

Ben şu an kıçı kırık 256 k ile abanıyorum...Sabaha açık bıraktım PC yi...şu an %41 oldu...sanrım yarın akşam gibi veya gün ortasında hazır olur...

Hazır olunca herkese dağatabilrim...

64Bit'in 32 Bit'ten çok daha iyi olduğunu düşünyorum.Zaten sanrım ona daha fazla özen gösterilmiş...Deneyeceğim...
  • merhaba,

bunu indiriyorum şimdi ama...
    key ve aktivasyon problemi nasıl çözülecek.
  • Türkçe sürümü hala yerelleştirme aşamasında, MS sistemlerinin ingilizcesi çıktıktan 3 ay kadar sonra Türkçe'si çıkar, hatta vista da neredeyse 2. bölge durumuna düşecekti Türkeyi ve 6 ayı bulacaktı Türkçesinin çıkması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cool_recep

Evet şu an gördüm hocam....

Arkadaşlar kafanızı çalıştırn biraz sizn indirdiğiniz dosyalar Toorent paylaşım sistemi dosyalarıdır.O dosyaları BitComet gibi bir yazılımla açıp öyle inidreceksiniz.Ama o nidrme uzun süreceği için direkt link daha hızlı olacaktır.

Ben şu an kıçı kırık 256 k ile abanıyorum...Sabaha açık bıraktım PC yi...şu an %41 oldu...sanrım yarın akşam gibi veya gün ortasında hazır olur...

Hazır olunca herkese dağatabilrim...

64Bit'in 32 Bit'ten çok daha iyi olduğunu düşünyorum.Zaten sanrım ona daha fazla özen gösterilmiş...Deneyeceğim...

Tamam arkadaşım senden haber bekliycem, 64 biti denede bende ona göre indirecem....
  • Şimdi aslında şöyle diym 64 bit le 32 bit i karşılaştıramaycağım çünkü elimde 32 bit yok ama..unutma Vİsta 64 bit te yazıldı 32 değil...32 desteği sonradan eklendi.....
  • Evet haklı olabilirsin, yani sen şimdi 64 bit daha performanslı olur demek istiyorsun? tabiki 64 bit destekli program ve driver bulabilirsen....
  • 64 bit in daha performanslı olması için onlar gerekmiyor...64 bit zaten daha performasnlı..o driverlar falan işin tam oturması için gerekli...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.