Şimdi Ara

Vista için virüs programı ne kullanıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vista için virüs programı ne kullanıyorsunuz ?

Ne hikmettir vistaya bir türlü yama tutturamadım.Free kullanabileceğim bi virüs programı
    önerirmisiniz.

Saygılar

• spyware doctor wiht antivirüs kasar ama on numaradır hem antivirüs hemde spyware taraması var
    taramasından kuşkun olmasın
    buna ek te ad-awareyi indir sorun kalmaz ama spyware doctor kasar taratmadığın sürece kapalı kalsın!!!
  • kaspersky kesinlikle öneririm
  • @teknoservis
    Free olarak tavsiyem Avira Antivir olur.Ama yanına mutlaka a-squared,superantispyware,spybot gibi bir antispyware yüklemen yararına olur

(FREE yazısını neden büyük yazdım?Çünkü her başlıkta aynı şeyleri görmek sıkıyor.Adam ücretsiz istiyor.Ama 100 sayfa boyunca herkes paralı öneriyor.FREE=ÜCRETSİZ=BELEŞ.)
  • arkadaşım polemik çıkarmak gibi olmasın ama ben ativiri indirdim spyware doctor veya kaspersky kadar iyi değil
    ayrıca kaspersky ve spyware doctorunda keyini bulmak mümkün
  • ben nod 32 kullanıyordum sistemi kasma gibi bir sorunu olmuyor eğer bundan çekiniyorsan
  • @kadir_0099
    Polemik çıkmaz.Test sonuçları ve deneyimler varken merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de uzun zamandır NOD32 kullanıyorum..Çok dallı budaklı sitelere girmiyorum zaten yetiyor bana..
  • nod32 kullanıyorum...
  • Beyler gücenmeyin ama adam FREE diyor.Neden hala nod32 diyorsunuz.(Nod32 free yapılıyor o ayrı ama forumda bu işi söylemek bile artık yasak.)
  • AVG anti virus ve AVG spyware kullanıyorum. memnunum.
  • Bence paraya kıyıp kaspersky alıp rahat etmek varken free yazılımlarla uğraşma derim
  • Ben Vista'da Antivir'i Kullanıyorum . Sistem Kastığı İçin Öyle Büyük Programa Gerek Yok ;)

Antivir'de Kasma Sıfır . Birde 1 GB Kingston Flash Bellek'le ReadyBoost Olayı Tammdır ;)..
  • bende 2 gb kinsgton flash bellek var ready boost a uygun degildir diyor :S
  • nod32 den şaşma bence. ben kullanıyorum ve çok memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIendlessII

nod32 den şaşma bence. ben kullanıyorum ve çok memnunum.

Ben şaştım ve memnunum Avira dan.Şaşmamak için sebep yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.