Şimdi Ara

Vista home premium türkçe yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
27.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz nette araştırma yaptım ve vista home premium u türkçe yapamıyacağım gerçeğiyle karşılaştım.Sadece ultimate ler için oluyomuş.Acaba bunun üstesinden gelinebiliyomu yoksa imkansızmı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
    Ayrıca microsofta git gide uyuz olmaya başladım dünyada tek olucaksın ama dil desteğin bu kadar kısıtlımı olacak. Vistamı türkçe yapmak için illa bir üst modelimi almam lazım çıkart hepsinin dil desteğini millet kullansın...

• Dostum vistayı türkçeye çevirmek için, bir yerlerden türkçe home pre.cd si bulup sistemine kur ve sana ait olan keyide kurulumda yaz ve türkçe vista olsun... bende sizin gibi home pre.kullanıyorum ing. türkçe home bulup kendi keyimle aktive ettim sorunsuz bir şekilde kullanıyorum..Başka türlü yapamazsınız...
  • kardeş sana nasıl iltifat edeceğimi bilemiyorum...boşuna dememişler el elden üstündür.çok teşekkür ederim..10 numara kusursuz bir fikir..
  • ya üstad sen ilksin heralde bu işlemi tutturan... biraz araştırma yaptım bi kaç bilgisayarcıyla görüştüm, abi biz cok denedik olmuyo dediler..microsoftu aradım uymasına imkan yok algoritmaları farklı dediler...anlıycan deneme yanılma yapıcaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhg

ya üstad sen ilksin heralde bu işlemi tutturan... biraz araştırma yaptım bi kaç bilgisayarcıyla görüştüm, abi biz cok denedik olmuyo dediler..microsoftu aradım uymasına imkan yok algoritmaları farklı dediler...anlıycan deneme yanılma yapıcaz.

Dostum yaklaşık 6 aydır dediğim şekilde kullanıyorum academic sürüm.sen microsofta bakma!!! eğer elinde ingilizce vista home pre.varsa dediğim gibi bir arkadaşından türkçe home pre bul yükle ve kendi keyini gir kullan..Hiçbir problem olmaz olsaydı şimdiye kadar çoktan bana olurdu.. Ama Academic sürüm için yükleme yaperken ilkönce ingilizceyi yükle,yüklerken key girme!!! sonrada tekrar tükçe olanla sistemini boot edip yükle ve bu sefer senden key istediğinde keyi yaz..kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 7 Mayıs 2008; 18:01:27 >

• Amerika'dan getirttiğim bilgisayarın Vista Home Premium İngilizcesi var. Herhangi bir şekilde Türkçeleştirmek suretiyle bunun orjinalliğini koruyabilir miyim? Orjinalliği ille de korunamaz ise ne önerirsiniz?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

HP Pavilion dv6833us 15.4" Widescreen Entertainment Laptop

Intel® Core 2 Duo 1.83GHz 667MHz Level 2 cache 2MB RAM 3GB 5400RPM 250GB Video memory 358MB
  • quote:

Orjinalden alıntı: _brkn_

Amerika'dan getirttiğim bilgisayarın Vista Home Premium İngilizcesi var. Herhangi bir şekilde Türkçeleştirmek suretiyle bunun orjinalliğini koruyabilir miyim? Orjinalliği ille de korunamaz ise ne önerirsiniz?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Intel® Core 2 Duo 1.83GHz 667MHz Level 2 cache 2MB RAM 3GB 5400RPM 250GB Video memory 358MB

home premium u turkçleştiremezsiniz...
    sıfır bir turkçe home premium kurun ve key inizi kullanın eğer keyiniz olmaz ise lisans lı bir tukçe home premium kullanamazsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bağışlayın, anlayamadım. Sıfır bir "Vista Home Premium" derken, elimde orjinali (ama İngilizcesi) varken parayla sıfır bir Home Premium (Türkçe) alın demek istediniz herhalde? Elimdeki Home Premium'u orjinal olarak kullanamayacağım öyle mi? Bu durumda elimdeki orjinal Home Premium çöpe gidecek yani... Ne önerirsiniz peki?

• Tüm Windowslar kendilerine kodlanan keyleri orjinal olarak görüp kabul etmektedirler. Bu key sayısı her Service Pack çıkışında artmaktadır. Bazı kurnazlar açık bulup sahte keylerde üretse sonuçta internet kontrolüne takılmaktadırlar. Yani Windows çift taraflı çalışır. Programın hatasını internet aktivasyonu affetmez. Tüm Windows sürümleri aslında İngilizcedir. Fakat dağıtıldıkları yere göre içlerine dil paketi kurulmakta ve "kur.exe" bu dile göre düzenlenmektedir. Eğer orjinal bir Windows lisans anahtarınız varsa dili ne olursa olsun tüm aynı Windows sürümünde kullanabilirsiniz. Yani bir yerlerden Türkçe Vista Home Premium DVDsi bulduğunuzda elinizdeki keyi bu Windows için kullanabilirsiniz. Çünkü Windows lisanları dillerine göre değil BOX ve ya OEM türlerine göre farklılık göstermektedir. Tahmin ediyorum sizin elinizdeki Windows Vista lisansı aldığınız yeni bilgisayarın yanında ya da harici alımızda Vista kutu içeriğinin bulunduğu bir CD poşedinin içinde geldi. Dolayısıyla OEM Windows Vista lisansı sahibiyseniz bu lisansınızı istediğiniz dildeki Windows Vista OEM versiyonunda kullanabilirsiniz.

• kücük bi exe dosyasiyla artik türkce yapmak mümkün dostum

32bit icin http://rs612dt.rapidshare.com/files/325603839/T__rkce_yap.rar
    64 bit icin http://rs207dt.rapidshare.com/files/325765940/Win_7_x64_Turkce_yap.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulyk -- 5 Ocak 2010; 19:25:11 >

• ERTUGRUL ARKADASIM COK TESEKKURLE AMA BU SENIN GONDERDIGIN LINKLERDE **** YERINE NE GELECK BULAMADIMMM BANA EMAIL OLARAK ATABILIRMISIN???? demircan1453@msn.com
  • windows vista home premium'u türkçe yapmak için aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirsiniz.

http://egitim.nl/windows-vista-home-premium-ve-diger-versiyonlarinin-turkceye-cevirilmesi-vista-multi-home-premium-language-pack/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.