Şimdi Ara

vista cıkınca fiyatlar çok artarmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta yazdığı gibi vista yüklü notebooklar geldiginde fiyatlarında çok fazla bi artış olcakmı?

• Nasil xp ninkini aliyorlarsa vistali olanlar gelincede vistanin fiyati neyse onu alicaklar.Sanirim vistanin en dusugu xpden 100$kadar pahali oludugunu dusunursek ayni makinanin fiyati 100$oynar bakiniz ps3 cikinca ps2 fiyatlari dustu sonra ps3 fiyalari artmaya basladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellkor -- 16 Ocak 2007; 21:56:36 >
  • benide düşündüren bi soruydu bu.

inşallah vista çıkınca xp'li dizüstülerin fiyatı düşerde rahat rahat alırız.

hadi vista seni bekliyorum
  • 15 marta kadar vista upgrade var,vistalı notebookları bu tarihlerde görebilcez büyük ihtimalle.
    quote:

Orjinalden alıntı: Kutlukbey

benide düşündüren bi soruydu bu.

inşallah vista çıkınca xp'li dizüstülerin fiyatı düşerde rahat rahat alırız.

hadi vista seni bekliyorum
  • Vista en ucuz tezgah ta satılıyor 5YT.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hightechx

Vista en ucuz tezgah ta satılıyor 5YT.

en guzeli de..
    xp gibi olmayacak deniliyor, vistayi orjinal olmadan kullanilamayacak falan.. internete baglanildiginda anahtar kontrolu yapacak otomatik deniliyor.
  • bende biraz ondan çekiniyorum,sonra bide vistaya o kadar para vermeyelim,gerçi vista cıkacak hatalar,yanlışlıklar bulunacak falan,1 sene xp geçer
    quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

quote:

en guzeli de..
    xp gibi olmayacak deniliyor, vistayi orjinal olmadan kullanilamayacak falan.. internete baglanildiginda anahtar kontrolu yapacak otomatik deniliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bugün güncelleme hakkımı kullanara fujitsu nun vista siparişi verdim hani ücretsiz terfi olayı varya YALAAN neden derseniz microsoft bana 83 euro fatura çıkarttı zaten 50 ytl daha koyup 0 lisanslısını alabilicem indirime bak beeee
  • daha önce 18 euro demişledi ben öle hatırlıyorum,oda kargo parası
    quote:

Orjinalden alıntı: madmann

ben bugün güncelleme hakkımı kullanara fujitsu nun vista siparişi verdim hani ücretsiz terfi olayı varya YALAAN neden derseniz microsoft bana 83 euro fatura çıkarttı zaten 50 ytl daha koyup 0 lisanslısını alabilicem indirime bak beeee
  • quote:

Yapsın canım...Ne olacak...Ona da çözüm bulunur...

Vista güzel vallaha,tavsiye ediyorum ama 512MB RAM ile kullanmaya kasmayın,süründürüyor.
  • valla en az 1 sene daha xp leyiz bence
  • quote:

quote:

en guzeli de..

Crack için bazı geçici yöntemler var kullanılan ama tam anlamıyla aktivasyon işlemini gerçekleştirebilmiş/kırabilmiş bir crack/patch duymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateso8634 -- 17 Ocak 2007; 1:58:13 >
  • Valla crack için belli yöntemler bulunsa bile, ben orjinal olmayan xp ler gibi rahat kullanılabileceğini zannetmiyorum açıkçası, 47euro ya vista home premium a geçiş şansım var onu kullanıcam...
  • xp nin şuanda bile çeşitli güncellemelere ihtiyacı var hatta sp3 çıkarılmasını bekleyenler bile var. kaç sene geçmesine rağmen hala daha hatalar var. vista bundan çok farklı olmıcak. bana kalırsa işletim sistemi-program ne olursa olsun ilk çıktığında veya betayken kullanılmamalı.
  • vistada güvenlik önlemleri üst düzeyde lisans işine takmış durumda microsoft.. XP de bile sitesine girip lisansız bir windows ile update yapmaya çalışırken aktivasyon yapmaya çalışıyor... bundan ötesi varmı adamlar istese o anda kapatır işletim sistemini ama dokunmuyorlar onlar da bilerek izin veriyorlar lisansız windowslara ama vistada bu iş çok daha sıkı olacak !!!
  • Bu konuyu bende takip ediyorum. amacim vista li bir laptop almakdı ama vistayi beklememin anlami yok gibi. Çünkü 1 ay sonra felan 1000 $ civarlarında birşeyler almak istiyorum. Vistali bir laptop o civarlarda olsa bile Xp li bir sisteme sahip özellikleri kadar olmayacağindan içime sinmeyecek gibi.

En iyisi arkadaslarinda belirttiği gibi, Vistali laptoplar cikinca inşallah 1 ay içinde XP li laptopların fiyatlarının düşüp öyle almak. SAnirim XP li makine almak fazla zamani olmayan ve o kadar para ayiramayanlar için en iyisi olacak. İlerde upgrade yapilir nede olsa, önemli olan Vista yi destekleyen iyi bir laptop almak....

Vista çiktiğinda Xp li makinelerin fiyatinin bir an önce düşmesini bekliyorum...

Unutmadan intel işlemcilerin fiyatlarını düşüreceğini belirtmişti bu iki indirim şansı mart ayinda tam olarak yansirsa tam laptop alama zamani gibi, en azindan benim için oyle olacak... Sizce ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 17 Ocak 2007; 13:22:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.