Bildirim
Vista 64 bit kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Normal driverını dene... sitesinden 64 bit driverı varsa onu bul ... o da olmadı artık çipinin kod adından falan kalıyo iş... normalde 64 bit vistama webcami tanıtamadım... sonra çip marka ve modelinden google da arattım driver buldum imzalanmış driver.. onu kurdum halloldu .. -
Normali denedim olmadı. Sonra netten çektim vista driver yazıyor ama o da olmadı. Bu zımvırtının çipni nasıl bualcam? -
Windows XP ve Vista'nın 64-bit'lik sürümleri bu konuda sorunlu.
Zaten 64-bit genelde 3 GB'tan fazla belleği olanlar, o kadar bellek kapasitesini tümüyle kullansın diye öneriliyor. Evet, performans farkı var ama, bu kadar işkence çekmeye değmez bence. Eğer bellek konusunda öyle bir durum yoksa 32-bit'e dönün derim.
Windows Update'ten hiç güncelleştirme geldi mi modemin sürücüsü ile ilgili? -
Hayır herhangi bir güncelleştirme alamadım. Arkadaşım elimdeki orjinal 64 bit. Ben bunu bırakamam... -
quote:
Orjinalden alıntı: megaturk
Hayır herhangi bir güncelleştirme alamadım. Arkadaşım elimdeki orjinal 64 bit. Ben bunu bırakamam...
Airties'ın teknik desteği çok iyi ara telde ilgilensinler... ama ondan önce iyice uğraş olmadı google'ı iyi kurcala... -
4GB bir sisteme 32 bit vista kurulabilir mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: murtix7
4GB bir sisteme 32 bit vista kurulabilir mi?
kurarsın ama 1 gb ı kullanamassın ama boşver o 1gb ı -
quote:
Orjinalden alıntı: murtix7
4GB bir sisteme 32 bit vista kurulabilir mi?
Kurulur ama 3 GB olarak görür rami
Şuan: 4 GB ram var bende (2*2GB)
C'de XP pro SP3 yüklü...
D'de Vista 64 bit yüklü...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 29 Temmuz 2008; 20:32:22 > -
Teşekkürler..
@Darkchild
Ben de aynısını düşünmüştüm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X