Şimdi Ara

Virüsün kol saati mi var? (ironik konu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
1
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    ana akim medya Faktencheck ile iyi calismis. Dogru siyleyeni naparlar? Birde Doktorun kim okdugunu arastirsan, eminimki linkte yazilanlari dahi okumadin yoksa bu kadar cabuk cevap yazamazdin. Senin icin yapacak birsey yok. Ben buraya bildiklerimi kaynaklariyla eklerim. Kaynaga yalan dersiniz, uzman dersiniz isinize gelmez yalanci dersiniz. TV de hergun onunuze uzman diye cikan ayni yüzün sozlerini dinler sonrada binlercesi boyle diyor dersiniz. Hani o binlerce aynini diyen kim? Simdi siz kaynak gosterin. Ayni seyi diyen yok sistemin dayattigi dogrular ve buna susanlarla konusanlar var. Anthony Fauci ismine dikkat et ve bu isim hakkinda biraz arastirma yap bakalim neler bulacaksin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Otomobilde tercihim Japon :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Kaptana sormak lazim vurduracakmi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz düzgün beslen, yediğine içtiğine dikkat et, o zaman aklına böyle saçmalıklar gelmez, aklın düzgün çalışır. Önemli olan az da olsa düzgün çalışması.
    Senin bağırsak sorunun noldu, düzeldi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevk meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Dedim ana akım medya diye yalan diyeceksin diye. Doktorun kim olduğuna baktım. Geçmişi temiz değil, corona ile 5g arasında bağ kurmuş, sosyal mesafe ve maskelerin temeli yok demiş, corona aşılarının insanlara çip takmak için kullanılacağını söylemiş falan. Peki sen aksini söyleyen kat kat fazla sayıda doktorlar için bu kim diyor musun? Senin için doğru olup olmamasının önemi yok sadece senin düşünceni destekleyip, geneli yalanlasın o sana yeter. Sana göre mutlak doğru, mutlak yanlış çoktan belli olduğundan sistemin yarattığı doğrular ve buna susanlar konuşanlar var diyorsun. Sen diyorsan mutlak doğru oluyor, rahatça başkalarına yalan diyebiliyorsun ama başkası senin kaynağına laf edince olmuyor nedense.

    Sen en baştan kimin doğru olup olmadığına, düşünüp düşünmediğine, araştırıp araştırmadığına karar veriyorsun zaten, arada aksini söylesen de çelişsen de. Kaynağın sağlam olup olmadığı falan önemli değil senin için. İşte her komplo teorisyeninin yaptığını yapıyorsun ama başka başka şeyler söylüyorsunuz, hepinizin nasıl aynı anda doğru olabildiği gibi büyük sırları da hep saklıyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 26 Mayıs 2020; 23:18:54 >




  • etkinus kullanıcısına yanıt
    ben zaten düzgün besleniyorum konu o değil senin şu Tüplü Polo konu :) Söyleyince beni bi gülme alıyor :) Tüplü Polo :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Peki Dr. Wodarg icin ne diyeceksjn? Oda virus hakkinda ayni seyleri soyluyor. Kendisi solunum yollari enfeksiyonu uzmani ve Almanya eski saglik bakani. Hadi onuda gecmisi temiz degil de. Ben sana dun DSö nun basindaki ismin gecmisinden soz ettigimde
    Pek tinlamamistin, oysa onun gecmisi daha vahim ve bulasici hastaliklarla dahi alakasi yok sadece bir biyolog yani lisansi bile sahte ve bu isim WHO nun basinda

    Nerden tutsan siziyor kaptan, anaakimin her dedigine secde etmeyin bu denli. Dun bircok doktor ismi paylastim onlar hakkindada baktinmi kim olduklarina, iclerinde dunyanin onde gelen uzmanlari var ve anaakim medya bile onlara dokunamiyor. O sebepten yazdiklarimi pek yabana atma. Ben daha cok bilgi belge ve video paylasacagim. Umarim izliyor ve inceliyorsundur. Kontrollu Pandemi tutarsa her sene yenisi cikar artik. Sebebi virus gosterirler asil sebep insanlarin cahilligi ve korkudur oysa.

    Bu arada soruyu tekrarlayim cevap alamadim Vurduracakmisin asiyi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Mayıs 2020; 23:29:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Daha vücudunu oluşturan hücrelerin yapısını bilmiyordun. DNA'ndaki 6 milyar baz çiftinin 5 milyarı virüs kodlarından oluştuğunu, takip ettiğin kitlesel bilgi kaynaklarından değil, benden öğrendin. Sonra "bu tek bir kaynak, doğru değil" diyerek mızmızladın. bir şey 1000 kaynakta olursa inanırım, tek kaynak diyorsa inanmam zihniyetine sahipsin. Corona aşısını milyon kişi olacak. Dur ben de olayım Sürü psikolojisi de ağır basıyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 milyar gen değilde baz çifti olduğunu da sen benden öğrendin. Sen de komplo teorisyenlerinin klasiği olarak "bir tane kaynak işime geliyorsa mutlak doğrudur" diyorsun. Araştırma, düşünme yok. Sen virüsler hasta etmez, mutasyon olmaz, bulaşmaz diyorsun ama turbo benim söylediğim şeyleri söylüyor. Ona da aynı tepkiyi veremiyorsun çünkü ortak "mutlak yanlış"ınız aynı, gerisi sizin için önemli değil.

    Kendi düşüncene uygun kaynaklara körü körüne inanırken aksi kaynaklara körü körüne karşısın. 1>100000 size göre. Sabit fikirli olmayın diyorum ama ısrar ediyorsunuz.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Bir ceviri ayrıntısı ve yorum konusunu alıp "ben biliyorum" diye anlamsız kasmaya başladın.

    Kendi bulduğum bilgiyi, o bilgiyi hiç bilmeyen, ancak ben söyledikten sonra yeni öğrenen senden nasıl öğreniyorum ki :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet virüsler hasta etmez. Ediyor olsa, TV'inde, medyada anlatıldığı gibi havada virüsler asılı kalıp milyarlarca insan hasta olmalıydı. Ama olmadı. TV'de sana gösterilen görüntülerde rakamlarda gördüğün bir hastalık seyrettin sadece :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Yahu bana dediğin şeyleri sen yapıyorsun. Benden sızıyorsa senden oluk oluk akıyor.

    Sen bir senaryo diyorsun, bir olay abartma diyorsun. Kaynakları konuştum, yazdım ama sanki hiç konuşmamışım gibi davranıp, olayları, mesajları çarpıtıyorsun. Aşı konusunu da söylemiştim ama hala sorduğuna göre ya mesajlarımı okumuyorsun ya da dalga geçiyorsun. Bu durumda benim yapabileceğim fazla bir şey yok.

    Dediğim gibi her şeye baştan karar veriyorsunuz. Sizin kaynaklarınız "mutlak doğru" oluyor, hiç şüpheli olmuyor ama diğer kaynakları, kişiler, araştırmalar yalan söylüyor, algı yapıyor. Ama farklı komplo teorilerinin hepsi de doğru, zıt olsanız bile sen de %100 doğrusun vonderda %100 doğru. Bu mudur diyorum ona da cevap vermiyorsun. Halbuki oldukça basit sorular bunlar.
  • Gülme alıyorsa gül, tutan mı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen buluyorsun diye mutlak doğru olmuyor. Daha önce koyduğun, gösterdiğin kaynakların da neler olduğunu biliyoruz. Konu sahiplenmelerine falan hiç girmiyorum.

    Sen de turbo gibi ismi belli kaynaklardan 10 larca göstersene. Sizin sorgulama metoduna göre sorayım. Kimin araştırması, araştırmayı yaparken yanında mıydın?

    Bak bana o kadar emin konuşuyorsan turboya da aynı şeyleri demen lazım. Ama o zaman nasıl ikiniz birden %100 doğru olursunuz değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 26 Mayıs 2020; 23:53:34 >
  • Tabi bunu tahminlere dayanıp ispanyol gribi yalan diyen birine söylemem komik oluyor.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    turbo araştırıyor, iletiyor. Tabi ki de, bu süreçte hata payı olabilir. Ancak sonuçta araştırıyor. İnanç ile yönlendirilmiyor. Sen ne yapıyorsun? Araştırıyor musun? Araştırıyorsun ama hangi kaynaklardan? Bana bi "endogenous retrovirus" makalesi gönderdin, makalenin kaynakları 50 ise nerdeyse 50'si tek bi kaynaktan, NIH.gov.tr'den cıktı. Bana diyorsun ki "senin bilgi tek kaynak" iyi de senin bilgi de tek kaynak. Seninki hükümet destekli benim ki bağımsız. Daha cok yol kat etmen gerekli.

    Neyse Corona aşısı olmanı bekliyorum ben. Şöyle bi güzel vurdur o aşıyı sonra bazı şeyleri fark etmeye başlayacaksın :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Çevir kazi yanmasin. Basit birsey sordum virduracakmisin Sozunun eriysen ve kaynaklarina guveniyorsan vurdurman lazim yoksa bos laf yapmis olursun.

    Vonderla pek farkli seyler soylemiyoruz. Viruslerin bulasici olup olmadigi hakkinda onun kadar kesin konusamam, bu konuda yeterli arastirmayi yapamadim. Ama onun soyledikleri pekte mantiksiz gelmiyor. Bagisiklik dusuk olunca virus enfekte ediyor cunku, dusuk degilse zaten zararsiz oluyor. Insanlar korkunca veya birseyden strese girince en basitinden dudagi ucuklar. Ucugada herpes virusu sebep olur ve vucudun bagisikligi dustugu icin cikar. Insan virusu disardan alir ama bu onu illede hasta etmez, bagisiklik sistemi bunda onemli rol oynar. Virusler insan geninin bir parcasidir ve gen degisimlerinde önemli rol oynarlar. Varliklari insana zarar vermek icin degildir, bircok faydalari vardir. Tip ve TV nin öcü gibi gosterdigi bu ufakliklar aslinda bize cok iyilik yapar, bagisiklik sisteminin gelismesini saglar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Birşeyi araştırırım ancak vaktimin tümünü de araştırmaya ayıramam. Vakit ve para olsa 10'larcasını da gösteririm. Takip ettiğin medya, devletten garanti maaşını alan "bilim kurulu" dünya sağlık örgütü vs onlar gibi bu işi para alıp yapmıyorum. Türk İnsanı'nın gerçekler ile tanıştırılması idealim için yapıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    İspanyol Gribi ile ilgili, o dönemi yaşamış kişilerin ifadelerinden yola çıkarak konuştum. 1918'de bir gemi dolusu insana "ispanyol gribine karşı" aşı yapılıyor ve o aşı vurulanlardan 1000+ i cok kısa sürede ölüyor. Sen bu işten ne sonuç cıkarırsın :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.