Şimdi Ara

Virüsün kol saati mi var? (ironik konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
1
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Ana akım medyada who güvenilmez deniyorsa oturup bi düşünmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD de Devlet Coronali hastalar icin hasta basina hastaneye 13000$ ödeme yapiyor, eger hasta yapay solunum cihazina baglanirsa 39.000$ a cikiyor. Ayni duyumu daha önce Romanya icin aldigimi söylemistim ordaki Hasta basina 7000€ alinip Coronadan ölmeyenlerinde Corona pozitif diye kayda gecmek icin hasta yakinlarina para teklifi veya yoksa cenazeyi yakariz gibi tehditler yapildigini belirtmistim. Demek bu uygulamalar her ülkede asagi yukari ayni. Corona ölümlerinin geneli hastanede yasandigindan bu Virus hakkinda birkez daha dusunmek gerekli. Daha önce tedavi icin hastanelerde kullanilan Klorokin adli ilacin hastalara önemli zararlari ortaya cikip simdilerde bu ilacin kullanimi yasaklandi. Italyada yasananlar simdi daha iyi anlasiliyor.

    Bircok hasta erken yapay solunum cihazina baglandi ve tedavi icin Klorokin aldi, her iki durumda bircok hastanin erken ölümüne yol acti demektir. Sanirsam öldüren Corona degil yanlis tedaviler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Mayıs 2020; 15:15:47 >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    1918-20 arasındaki İspanyol Gribinde, ABD'de gemiye binlerce insan dolduruluyor ve hepsi aşılanıyor, cok kısa sürede 1000+ ölüm oluyor. Gribin adı ve yüzyıl farklı ancak pattern aynı. Master plan aynı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Ölümlerin sebebini de ana akım medyadan mı öğrendin. Gerçekten çok safsın.

    Ölümlerin asıl sebebi yanlış motor yağı seçimidir. bu da otomotiv sektörünün işine geliyor, böylece araçlar daha kısa ömürlü olacak ve daha çok otomobil satılacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkinus -- 26 Mayıs 2020; 18:0:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Carpitma sözlerimi, insansan vucuduna nelerin iyi gelip nelerin kötü geldigini gözlemleyebilirsin, arastirip bunlari kendinde deneyebilirsin. Doktorlar cok bilgili deyip yazdiklari her hapi alirsan, asil hapi o zaman yutarsin. Onlarda deneme yanilma yöntermiyle calisir.

    GSM Kurali Apple hesabinda bile zorunlu degilken burda neden zorunlu? Sahte hesaplar halen daha tonlarca var, bunun sahte hesapla alakasi yok, iz sürme ve Polise ihbar kolayligi icin oldugu ortada. Forumda yazmak icin kimlik bilgilerini paylasacak degilim, üyenin biri Adminlerin hesabini dahi ele gecirmis. Ben Online bankacilik dahi kullanmayan biriyim, bunlarami güvenecegim? Seninle ilgisi su, ülke gündeminde yazanlarin GSM Onayi olup olmadigi ile yakindan alakaliydin birzamanlar

    Senin gibi sirf tedaviye ulasim kolay diye sehirde yasamayi sectigini söyleyen bir yakinim vardi, buna ragmen kocasini 29 yasinda kanserden kaybetti. Tip ömrünümü uzatti simdi bunun? Ömrünün kanserli gecirdigi son 6 ayini kemoterapi sacmaliklariyla gecirdi en son radyoterapi sonrasi bagisiklik sistemi cöktügü icin enfeksiyon kapip aci bir sekilde öldü. Aslinda kanserden ölmedi, Radyoterapinin yan etkilerinden öldü ama gelde anlat bir kere Kanserdi iste siz doktorlardan dahami iyi bileceksiniz....

    Senin bize hak vermen gerekmiyor, nasilsa bunlarla birgun yuzleseceksin. Hepimiz cokda farkli seyler söylemiyoruz, kücük noktalarda farkli dusunuyoruz o farkliliklarda degisebilir. Ben henüz tonlarca sayfa arasindan bazi bilgileri samanlikta igne arar gibi inceleyemedim.

    Biz tonlarca sey sallayip ya tutarsa demiyoruz, söylediklerimiz asagi yukari ayni seyler zaten. Bunu yapan sizinkiler, dün yumurta kötü diyorlardi bugun saglikli diyorlar vs. Biz bu konularda hep ayni yerdeyiz.

    En buyuk yalani bunu kontrollü sekilde yapanlar yayior zaten TV lerden. Ne varki onlarin yalanlari size göre iyi bir amaca hizmet ettigi icin zararsiz geliyor

    Ayni seyi cok kez tecrübe ettim ve bircok alanda islerin bu dunyada nasil isledigini cok guzel gördüm. Beyaz önlüklüleri melek sanma, benim asil isim onlarla degil aslinda onlarin üstündekilerle. Ticaretten sagliga hersey ayni sekilde islemekte, sistem carpik. Yanlis anlasilmisim, yanlis dedigim seylere inananlari dusunmuyor olarak görmüyorum, onlari uyarmaya calisiyorum. Sistemin sig Dünyasi sandiginiz gibi insanlik icin calismiyor, insani hem yasadigi yer hemde yasadigi sekil olarak butunune kasitli olarak mudahale edip onu gerceklerden uzaklastirip kendi amacina hizmet icin adeta bir robota ceviriyor. Sistem ben dusundum siz dusunmeyin, ben biliyorum siz itiraz etmeyin diyor. Tabi bunlari yaparken direk olarak böyle söylemiyor, binbir turlu yolla yapiyor bunlari. Sectigi dusmanlar nedense hep görülmez oluyor . Birselyeri degistirmek icin insanlar ölüyorda savas catisma bitince kimse kimseyi artik dusman görmesin diyor, kisaca Aganiz sizinle eglenir.
    Ben benzer şey deyince şimdi yakalandın dedin ama şimdi de çarpıtma sözlerimi diyorsun.

    Gsm olayında ben ülke gündeminde yazanların değil vonder ile yakından alakalıydım. Bana sataşıp durmuştu ben de karşılık verdim. Sonra dedim madem gsm onayı diye bir şey var o zaman ülke gündeminde de olsun ama zaten öyle dediler.

    Kanser tedavisi ne dedim ama sır galiba. 29 yaşında ölen birini gösterip "tıp ömrünü mü uzattı" demek mantıklı değil. Size göre 1950ye kadar insan ömrü ortalama 100-120 yıl olduğundan böyle olabilir tabi. Ama bu herkesin bildiği ama çok sır olan gerçeklerden bir tanesi.

    Nasılsa bir gün bunlarla yüzleşmeyeceğim. Bak hala kendi dediğine "mutlak gerçek" gözüyle bakıyorsun. Hepiniz çok farklı şeyler söylüyorsunuz, öyle küçük noktalar falan değil. Seninle vonder arasında bile siyah-beyaz gibi fark varken diğerleriyle ne durumda olduğunu tahmin et. Bunu kabul etsen de etmesen de böyle.

    Bilim zamanla değişiyor ama sizin dedikleriniz de öyle. Zaten dediğim gibi çok farklı, bambaşka şeyler söylediğiniz için yeni çıkan şeyler falan da oluyor.

    Sana göre "mutlak yalan" olduğundan tabi onu diyenler gene en büyük yalanı yayıyor oluyor. Sizin yalanlarınız çok zararsız olduğunu falan mı sanıyorsun? Sadece az olduğunuz ve çok şey söylediğiniz için pek ciddiye alınmıyorsunuz.

    Sistem deyip herkesin yalan söylediğini, herkesin kandırıldığını düşünüyorsunuz, insanların araştırmadığını, düşünmediğini söylüyorsunuz(bizzat bana ve benim gibilere böyle dedin) uyarmaya çalışmıyorsunuz. Genel şeyleri "mutlak yanlış" olarak gördüğünüzden bu yönde davranıyorsunuz.




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Sorularina seninde itibar ettigin medyada cikan haberlerle cevaplar verdim. Halen daha sozlerimi carpitiyorsun. Suan konumuz Virus bu konuda kafanda olan sorulara onca kaynaga ragmen gormezden gelen birine kanserin tedavisi gibi kapsamli yeni bir konu acmami nasil bekliyorsun? Siz neden GSM kayitsiz uyelerin Ulke gundeminde farkli dusuncelerindem rahatsiz oluyorsunuz. Rahatsiz olupta o uyelerin yazip actigi konulari takip etmedende duramiyorsunuz, sizce etikmi bu. Forumda Blok et diye bir olay var, rahatsiz olan bloke eder gecer.

    Ben sozunu ettigim iddialarin dayanaklarini Ana akim medyada eski yeni cikan haberlerle sunmaya calisiyorum, malum her kaynaga itibar etmiyorsunuz dogal olarak.

    Gelelim yine kansere, son 5 yilda 4 yakinimi kaybettim bu hastaliktan. Hepsinde herseyi cok yakindan gozlemledim, Inan bana hic tedavi etmeseler, daha iyi yasarlardi son gunlerini. Yuruyerek hastaneye gittiler, kemo sonrasi bir deri bir kemik kalarak yuruyez sekilde ciktilar. Yas siralamasi 12, 29, 50, 55. Gectigimiz senede yakin bir arkadas kizini 21 yasinda ayni seyden topraga verdi. Biri lenfoma, biri kan kanseri, biri bagirsak kanseri, biri akciger digeride beyin tümörü. Öyle bir tedavi olamaz, 29 yasindaki cenazeyi morgdan teslim alirken ordaki kasaplarla bunu tartistim. Kemo ilaclarinin nasil hazirlandigini biliyorum. Hojyenio bir mekanda ironik sekilde zehir karisimi hazirlaniyor. Tek bir tuy giremez icine, girmese ne zaten zehir. Hastanelerin degirmenidir Kemoterapi. En buyik paralar kanser sektorunde doner. Bu yanlisa dur diyen olmadikca cok insanin daha cani yanacak.

    Sistemin icindekiler sistemin yanlislarini gorurler. Corona tedavisindede bu biyle bircok doktor neyin ne oldugunu bilir ama cogu ses cikaramaz, korkarlar. Ses cikaran uzman aforoz edilir. ABD de bu konu hakkinda konferans yapan sayili bir doktorun videolari youtubedan cok gecmeden silindi. Cunku birilerinin ayagina basilinca medyadan sagliga gidadan teknolojiye her yerde agini kurmus sistem susturmasini isik hiziyla yapar. Simdi o doktorun dediklerine geldiler ama tedavi diye verdikleri ilacin hastalarin cigerlerinde geri donulmez izler biraktifi ölume yol actigi ortaya cikti. Italyada bu sebepten binlerce insan ölmustur. Coronanin tek basina
    Öldurdugu tek bir vaka yok! Ölenler hep hastaneden cikti ne isse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Mayıs 2020; 19:14:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Sorularina seninde itibar ettigin medyada cikan haberlerle cevaplar verdim. Halen daha sozlerimi carpitiyorsun. Suan konumuz Virus bu konuda kafanda olan sorulara onca kaynaga ragmen gormezden gelen birine kanserin tedavisi gibi kapsamli yeni bir konu acmami nasil bekliyorsun? Siz neden GSM kayitsiz uyelerin Ulke gundeminde farkli dusuncelerindem rahatsiz oluyorsunuz. Rahatsiz olupta o uyelerin yazip actigi konulari takip etmedende duramiyorsunuz, sizce etikmi bu. Forumda Blok et diye bir olay var, rahatsiz olan bloke eder gecer.

    Ben sozunu ettigim iddialarin dayanaklarini Ana akim medyada eski yeni cikan haberlerle sunmaya calisiyorum, malum her kaynaga itibar etmiyorsunuz dogal olarak.

    Gelelim yine kansere, son 5 yilda 4 yakinimi kaybettim bu hastaliktan. Hepsinde herseyi cok yakindan gozlemledim, Inan bana hic tedavi etmeseler, daha iyi yasarlardi son gunlerini. Yuruyerek hastaneye gittiler, kemo sonrasi bir deri bir kemik kalarak yuruyez sekilde ciktilar. Yas siralamasi 12, 29, 50, 55. Gectigimiz senede yakin bir arkadas kizini 21 yasinda ayni seyden topraga verdi. Biri lenfoma, biri kan kanseri, biri bagirsak kanseri, biri akciger digeride beyin tümörü. Öyle bir tedavi olamaz, 29 yasindaki cenazeyi morgdan teslim alirken ordaki kasaplarla bunu tartistim. Kemo ilaclarinin nasil hazirlandigini biliyorum. Hojyenio bir mekanda ironik sekilde zehir karisimi hazirlaniyor. Tek bir tuy giremez icine, girmese ne zaten zehir. Hastanelerin degirmenidir Kemoterapi. En buyik paralar kanser sektorunde doner. Bu yanlisa dur diyen olmadikca cok insanin daha cani yanacak.

    Sistemin icindekiler sistemin yanlislarini gorurler. Corona tedavisindede bu biyle bircok doktor neyin ne oldugunu bilir ama cogu ses cikaramaz, korkarlar. Ses cikaran uzman aforoz edilir. ABD de bu konu hakkinda konferans yapan sayili bir doktorun videolari youtubedan cok gecmeden silindi. Cunku birilerinin ayagina basilinca medyadan sagliga gidadan teknolojiye her yerde agini kurmus sistem susturmasini isik hiziyla yapar. Simdi o doktorun dediklerine geldiler ama tedavi diye verdikleri ilacin hastalarin cigerlerinde geri donulmez izler biraktifi ölume yol actigi ortaya cikti. Italyada bu sebepten binlerce insan ölmustur. Coronanin tek basina
    Öldurdugu tek bir vaka yok! Ölenler hep hastaneden cikti ne isse.
    Sözlerini çarpıtmıyorum, tam tersine senin sözlerini hatırlatıyorum. Bir yanda virüs senaryo diyorsun bir yanda sahte değil ama olay abartılıyor diyorsun bu şekilde kaynaklar verip virüsün senaryo, yalan olduğuna inanmamı bekliyorsun. Sence mantıklı mı bu? Önce bir karar ver ve kaynakların buna göre olsun. Yani "milletvekillerine senaryo dağıttılar orada yazıyor" diyorsan her şey önceden planlanmış, sahte virüs demek istiyorsundur ve bu sefer "virüs var ama abartılıyor, şüpheler var" diyenleri kaynak olarak göstermemen lazım.

    Bak gsm olayında meseleyi çarpıtıyorsun. Olayı kişiselleştirip, farklı düşüncelerden rahatsız olursunuz deyip bu yönde ilerliyorsun. İnsanlar 2-3 kişi yazmasın diye bu kadar uğraştığını cidden düşünüyor musun? İşte bu konuda da kendine mutlak doğru üretmişsin ve aksini kabul etmiyorsun. Ona bakarsan yönetimini sevmediğin, özellikle seni konuşturmamak için uğraşıldığını düşündüğün forumda yazmak etik mi?

    Kanser konusunda "bu yanlış tedavisi doğal yöntemlerle var" diyorsun ama bu konuda adım atmıyorsunuz, toplanıp baskı yapsanız bunu yaysanız şimdiye çoktan bilinmişti. Özellikle bilimin "kesin tedavisi yok" dediği şeylerin üzerinde duruyorsun çünkü tedavisi olan ölümcül şeyleri söylesen "ölecekti ama iyileşti" demen gerekir ve bu genel argümanına ters. O yüzden de geçmişte insan ömrü uzundu, bu bilinen gerçek diyorsun ama detaya girmiyorsun.

    İnsanlar ses çıkarmaz, korkarlar diyorsun ve söylenen her şeyi "mutlak gerçek" olarak görüyorsun. Oysa saçmalayanlar, uçlarda olanlar her meslekte aynı tepkiyi alır. Dediğim gibi pek çok farklı şey söyleyince bazıları elbet tutuyor ama siz tutmayanları söylenmiyor kabul ediyorsunuz. O yüzden sizin hepinizin sadece ufak noktalar dışında aynı şeyleri söylediğinizi söylüyorsun. Çünkü "evet çok farklı şeyler söylüyoruz, hepimiz birden doğru olamayız" desen bu sefer olay bambaşka şekilde ilerleyecek.

    Coronadan ölen tek bir vaka yok diyorsun ama kaynağın "karşı fikir mutlak yalan, kandırıyorlar" dayanaklı değil mi?




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Corona Virusler eskiden beri var zaten yeni birsey degil ve Gribal virüsler sürekli degisim gecirip yenilenirler bundada birsey yok her yil olan olagan bir durum bu. Ne varki Virüs ölümcül algisi yapilip tüm dünyada kepenkler kapatildi, ortada cok büyük bir abarti var. Ortaya cikan belgelere göre bunlarin senaryolari cok önceden belirlenmis zaten, Almanyadaki 2013 yilinda Mecliste dagitilan belgedende bu apacik görülmekte. Ülkemizdede sanirim önceki sene resmi Gazetede Pandemi kararnamesi yayinlanmisti oradada benzer önlemler vardi. Corona virusler noral gribal viruslerdir ve virusler hep ayni kalmaz surekli yeniler kendini. Grip asilarinin care olmayisinin sebebide budur.

    Ne varki viruslerin bu yapisi, planli küresel ekonomik kriz icin ve ticari amaclar icin kullanilmaya baslandi. Ortada kontrollü bir pandemi var yani Pandemi ilan edilecek bir durum yok oysa. Birzamanlar domuzgribi uzerinden yapilmaya calisilan ama tutmayan olay bu sefer Corona virus uzerinden yapildi.

    Kanser konusunda nasil bir adim atmami bekliyorsun? Toplanip kime baski yapacagim? Küresel güclemi savasayim, elimden geldigince ve banlanmadan, alaya alinmayi göze alarak bidiklerimi paylasip, ayni dusuncede olanlarla bilgi ve belge toplamaktan baska ne yapabilirim? Sonucta sizi yalanci gören koca bir kitle var karsinizda, yorulmadan yinede yaziyorum. Madagaskar hukumeti Corona icin dogal ilaci bulduklarini ve ise yaradigini beirtmesine raagmen ciddiye alan olmadi, neden sence? Sonunda Madagaskar WHO dan ayrildi. Kanser tedavisi olmayan bir hastalik degil, insan vucudunun muthis bir iyilesme gucu var, tek yaman gereken onu aktive etmen. Bu bazen disardan yardim gerektirir.

    Duyada devrim yaomis tum dusunceler ilk basta sacmalik diye tepki görmüstür. Söylenen herseyi mutlak gercek gören yok. Cok farkli seylerde söylemiyorum, söylediklerim hep ayni kalip icinde.

    Sadece Coronadan ölen tek bir vaka olmadigini ben degil Dr. Rashid Buttar söylüyor! Ayni doktor piyasadaki doktorlarin bu oyuna seesiz kalmasina kiziyor. Corona olayini ulkemizin durumuna uyarlayacak olursak, hani Polis bir Milletvekilinin ogluna ceza kesmistide sora o MV oglu emniyette ona ceza kesen Polislere hakaret edip tokatliyordu sirayla, iste durum ayni ona benziyor. Doktorlar islerini kaybetmekten korktugundan sessiz kaliyorlar. Aralarinda mutlaka korkusuz cesur insanlar cikiyor azda olsa. Ne varki öyle doktorlari hemen itibarsizlastirmak icin komplo teoricisi ilan ediyorlar Sence kac doktor kariyerini bunlari göze alip tehlikeye atar? neden atsin? olay bittikten sonra adini dahi hatirlamayacaklari tanimadigi insanlar icin?


    Videosunun linkihttps://www.youtube.com/watch?v=Yf6vHY8FAr4

    Sunu anlayin artik bu savas o kadar kolay degil, nasil birzamanlar ulkeizde fetö adi duyulupta gucu ispatlanamayan gizli bir devlet gibi bir örgüt olmustu, dunyadada ayni örümcek agini sarmislar tarafindan yönetiliyor. Microsftun sisteminden Bill Gatesa savas acmak gibi birsey bu, onun sisteminden ona karsi yazmaya kalkarsan savasta dezavantajli olursun. Haliyle seni kolaycaa duman ederler, itibarsizlastirirlar, bunlar kolay seyler degil, heleki kaybedecek önemli bir meslegin var ise.

    Dr. Buttar in sözü gecen videosu sayfada videoda konusulanlar yazili olarakta var, link yine almanca fakat yazilari google translate ile ingilizce veya turkceye tercume ettirebilirsin https://aschudel.ch/covid-19-betrug-exclusiv-interview-mit-dr-rashid-a-buttar/


    Yeni link





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Mayıs 2020; 22:18:27 >




  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Motor yağı demişken senin profilde Tüplü Polo yazıyor. Fazla LPG motoru kurutur bozar deniliyor. Senin Tüplü Polo'da var mı öyle bi sorun :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Corona Virusler eskiden beri var zaten yeni birsey degil ve Gribal virüsler sürekli degisim gecirip yenilenirler bundada birsey yok her yil olan olagan bir durum bu. Ne varki Virüs ölümcül algisi yapilip tüm dünyada kepenkler kapatildi, ortada cok büyük bir abarti var. Ortaya cikan belgelere göre bunlarin senaryolari cok önceden belirlenmis zaten, Almanyadaki 2013 yilinda Mecliste dagitilan belgedende bu apacik görülmekte. Ülkemizdede sanirim önceki sene resmi Gazetede Pandemi kararnamesi yayinlanmisti oradada benzer önlemler vardi. Corona virusler noral gribal viruslerdir ve virusler hep ayni kalmaz surekli yeniler kendini. Grip asilarinin care olmayisinin sebebide budur.

    Ne varki viruslerin bu yapisi, planli küresel ekonomik kriz icin ve ticari amaclar icin kullanilmaya baslandi. Ortada kontrollü bir pandemi var yani Pandemi ilan edilecek bir durum yok oysa. Birzamanlar domuzgribi uzerinden yapilmaya calisilan ama tutmayan olay bu sefer Corona virus uzerinden yapildi.

    Kanser konusunda nasil bir adim atmami bekliyorsun? Toplanip kime baski yapacagim? Küresel güclemi savasayim, elimden geldigince ve banlanmadan, alaya alinmayi göze alarak bidiklerimi paylasip, ayni dusuncede olanlarla bilgi ve belge toplamaktan baska ne yapabilirim? Sonucta sizi yalanci gören koca bir kitle var karsinizda, yorulmadan yinede yaziyorum. Madagaskar hukumeti Corona icin dogal ilaci bulduklarini ve ise yaradigini beirtmesine raagmen ciddiye alan olmadi, neden sence? Sonunda Madagaskar WHO dan ayrildi. Kanser tedavisi olmayan bir hastalik degil, insan vucudunun muthis bir iyilesme gucu var, tek yaman gereken onu aktive etmen. Bu bazen disardan yardim gerektirir.

    Duyada devrim yaomis tum dusunceler ilk basta sacmalik diye tepki görmüstür. Söylenen herseyi mutlak gercek gören yok. Cok farkli seylerde söylemiyorum, söylediklerim hep ayni kalip icinde.

    Sadece Coronadan ölen tek bir vaka olmadigini ben degil Dr. Rashid Buttar söylüyor! Ayni doktor piyasadaki doktorlarin bu oyuna seesiz kalmasina kiziyor. Corona olayini ulkemizin durumuna uyarlayacak olursak, hani Polis bir Milletvekilinin ogluna ceza kesmistide sora o MV oglu emniyette ona ceza kesen Polislere hakaret edip tokatliyordu sirayla, iste durum ayni ona benziyor. Doktorlar islerini kaybetmekten korktugundan sessiz kaliyorlar. Aralarinda mutlaka korkusuz cesur insanlar cikiyor azda olsa. Ne varki öyle doktorlari hemen itibarsizlastirmak icin komplo teoricisi ilan ediyorlar Sence kac doktor kariyerini bunlari göze alip tehlikeye atar? neden atsin? olay bittikten sonra adini dahi hatirlamayacaklari tanimadigi insanlar icin?


    Videosunun linkihttps://www.youtube.com/watch?v=Yf6vHY8FAr4

    Sunu anlayin artik bu savas o kadar kolay degil, nasil birzamanlar ulkeizde fetö adi duyulupta gucu ispatlanamayan gizli bir devlet gibi bir örgüt olmustu, dunyadada ayni örümcek agini sarmislar tarafindan yönetiliyor. Microsftun sisteminden Bill Gatesa savas acmak gibi birsey bu, onun sisteminden ona karsi yazmaya kalkarsan savasta dezavantajli olursun. Haliyle seni kolaycaa duman ederler, itibarsizlastirirlar, bunlar kolay seyler degil, heleki kaybedecek önemli bir meslegin var ise.

    Dr. Buttar in sözü gecen videosu sayfada videoda konusulanlar yazili olarakta var, link yine almanca fakat yazilari google translate ile ingilizce veya turkceye tercume ettirebilirsin https://aschudel.ch/covid-19-betrug-exclusiv-interview-mit-dr-rashid-a-buttar/


    Yeni link


    Corona virüsün eskiden beri olduğunu söylüyorlar zaten, abartı da olabilir ama "yalan, senaryo" olayı yok. O senaryo önceden yazılmış, plan hepsi diyorsan virüsün de yalan ya da yapay olduğunu söylemen gerek. Yani adamlar çıkıp "7 sene sonra korona ortaya çıkacak hadi bunu abartalım" diyecek halleri yok.

    Knaser konusunda, diğer konular da tutarlı ve sağlam destekli olursan kimse yalancı demez. Ama "senin söylediğin mutlak yalan, itiraf edecek değiller" temelli konuşup sonra zayıf bir kaç argüman sunarsan ciddiye alınman zor.
    https://teyit.org/rashid-buttarin-covid-19-ile-ilgili-iddialari/

    Buraya göre söylediğin doktor çok güvenilir değil. Tabi sen buna "ana akım medya, yalanlayacak tabi" diyeceksin o başka. Bizde de Canan Karatay'ın ve benzerlerinin pek çok iddiası var.

    Tamam şirketler vs. olayı var ama siz bunu bahane edip "aslında bir çok doğruyuz da onlar konuşturmuyorlar, bizi onlar komplo teorisyeni ilan ediyor" diyerek mağduriyet yaratıp halkı çıkmaya çalışıyorsunuz. Dediğim gibi çok şey söylediğiniz için haklı olduğunuz şeyler vardır ama bambaşka şeyler söylerken hepinizin haklı çıkma olasılığı yok. Seni haklı kabul etsem başkası çıkıp aynı şeyleri söyleyip onun haklı olduğunu iddia edecek.

    Bunun çözümü kolay. Önce sadece sizin araştırıp, düşünüp, bağımsız olup başkalarının araştırmadığını, düşünmediğini, sadece inandığını düşünmeyi bırakacaksınız. Sonra aranızda tek fikir olacaksınız, diyeceksiniz ki "gerçek x değil y". Bunu yapsanız iş çok farklı olacak.




  • Motor suyla mı çalışıyor? Nemli kalması mı gerekiyor? LPG dediğin nem çekici midir? Hey Allahım ya, gelmiş bana ana akım medyada duyduğu saçmalıkları soruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkinus -- 26 Mayıs 2020; 22:28:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Corona aşısı bir an evvel çıksa da, şu kitlesel medya ve yığınsal bilim takipçileri aşı vurdursa ne güzel olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Senin profilde Tüplü Polo yazıyor, o yüzden sordum. Nası gidiyo Tüplü Polo :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • https://twitter.com/YILDIRIM_GAMZE/status/1265252186675654658?s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüplü Polo yazmasında sorun yok, senin ana akım medyadan duyduğun saçma sorular sıkıntılı.
    Tüplü Polo idare eder. yaşlandı neticede. Ama genel sağlık durumu senden iyi gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    LPG kullanınca kaç kuruş tasarruf ediyorsun. Arttırdığın para ile yatırım yapıyor musun
    Virüsün kol saati mi var? (ironik konu)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Araba insan ile karşılaştırılmaz. Araba, araba ile karşılaştırılır :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG konusundaki konulara yaz, veya konu aç, orda aydınlatın seni.
    Reyiz o değil de resim olayı bana şok oldu. Vay anasını, hafiye gibi adam valla, tüm gizli bilgilere ulaşmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşün işte, normalde dediğin gibi, ama senin dengin de ancak alman malı olur yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Yok herkese açık profilin yav. Tüplü Polo dikkatimi cekti. Sağ seritte tın tın giden. Gaza basmaya korkan ancak en olmayacak yerde kaza yapan sürücü tipi aklıma geldi de :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.