Şimdi Ara

Virüsün kol saati mi var? (ironik konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
1
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jonhson & Johnson Sirketinin Kansere sebep olan bebek pudrasina karsi ABD ve Kanadada binlerce tazminat davasi acilip satisi durduruldu. Sirket bebek pudrasina Asbest maddesi karistirmisti. Ayni sirketin ABD de simdi Asi calismalari yaptigindan haberiniz varmiydi?

    Sirketin hedefi 1 Milyardan fazla Asi tüpü üretmek. Pudraya Asbest karistiran, Asiya ne karistirmaz

    Kaynak Link https://www.theguardian.com/business/2020/may/19/johnson-johnson-baby-powder-us-canada

    Johnson Johnson Asi calismalari https://www.jnj.com/coronavirus/prevention-and-treatment



    Bir baska olay. Asi Firmasi Otizm yaptigini bile bile cocuklari asiliyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 27 Mayıs 2020; 10:3:40 >




  • Polimeraz Zincir Reaksiyonu PCR arastirmalarinin degerlendirmesi sonucunda Corona Virüsün %0,20 ölümcüllük ortalamasina sahip oldugu ortaya cikmistir. Bu oran ayni zamanda normal gribin öldürücülük oranidir.

    Buryun Link:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zC3kW1sMu0sjnT_vP1sh4zL0tF6fIHbA6fcG5RQdqSc/edit#gid=0

    Yeni Pasaportlar gelebilir! Artik parmak izinizden sonra yeni pasaportlarda Biometrik Bagisikliginda Pasaportlarda yer almasi ve dunya capinda yayilmasi ortaya cikacaktir.https://www.msn.com/en-us/money/news/the-uk-just-published-blueprints-for-covid-19-immunity-passports-a-controversial-potential-route-out-of-lockdown/ar-BB13qr8L

    Virüsle savasiyorlar, yerseniz! Sözde karantinadan cikis yolunun Teknolojik gözetlemeyle mumkun olacagini bildiriyorlarhttps://www.theguardian.com/world/2020/apr/24/surveillance-a-price-worth-paying-to-beat-coronavirus-says-blair-thinktank

    Kitlesel takip sistemine karsi 500 Bilimadaminin yayinladigi ve imzaladigi belge https://www.esat.kuleuven.be/cosic/sites/contact-tracing-joint-statement/

    Toplarsak:

    Halk icinde fiziksel kontaklarin takibi icin uygulama kullanilmasi,
    Zorunlu asilar üzerinden, halkin biyolojik verilerine erisim icin yasal bir yol aranmasi,
    Insanlarin gözlenmesi ve kolayca izole edilebilmelerini saglayan kurumlarin kurulmasi,
    Para ve seyahatlerin akisinin kontolü,
    Büyük etkinliklerin düzenlenebilmelerinin dijital biometrik kimlik kartiyla mümkün olmasi gibi düzenlemeler uzerinde calisiliyor.

    Yukardakilerin bir kismini hep birlikte gördük, yani ilk paragrafta yazan kisim olan, halkin birbiriyle fiziksel temasinin uygulama uzerinden takibi gectigimiz hafta Android ve iOS Tabanli Telefonlara yapilan sistem guncellemesiyle kurulacak Corona takibi gibi uygulamalar uzerinden insanlarin birbiriyle olan temasi artik takip edilebiliyor. Ayni uygulama (bkz. HES) ülkemizde serbest seyahat sartina baglanmisti. Diger yazanlarda ilerleyen zamanlarda uygulamaya gececek ve insanlar eskiden oldugu gibi bilet alip biryerlere öyle rahat gidemeyecekler. Mobeseler sadece trafikte araclari degil, insanlari takip eden Mobese benzeri bir uygulama gelecek. Kisaca Sürekli takip ve Seyahat sinirlamalari artik yeni özgürlügünüzün bir parcasi olacak

    Yeni Normaliniz heyirli ugurli olsun. Tüm bunlari tek basina Corona yapmis olamaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 28 Mayıs 2020; 9:29:59 >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    PCR testi, vücutta bir tek Corona virüsü üretilmiş olsa dahi pozitif veriyor. Bankerlerin emrindeki ticari tıp kuruluşları, Corona salgını planında bu testi kullanarak, salgını gerçek gibi, ölümcül gibi göstermeyi planladı. Kitleleri kandırmak için bilimin kullanılmasına iyi bi örnek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Her şeyin en iyisi biz biliriz, bizim dışımızda herkes salak" diye diye dolaşıyorsunuz ama yazdıklarınızdan haberiniz yok, cevap vermek için uğraşmayı kestiniz onun için herhalde.

    Vonder senin hayal gücünden mahrum bırakma beni. Neler yapıyorum, nasıl düşüyorum benden daha iyi biliyorsun, bu şekilde laf atıyorsun hiç kanıtın olmasa bile. Bunlara cidden inanmak epey komik oluyor :)

    @_turbo_
    Sen her şeyin senaryo mu olduğu yoksa abartıldığı konusunda karar verebilirdin? Bunlar çelişen şeyler ve ikisini destekler kaynaklar verme artık.

    Bir de lütfen karşınızdakini "salak, geri zekalı, düşünmüyor, araştırmıyor" gördüğünüzü dürüstçe söyleyip, kabul edin(bir yandan söyleyip bir yandan inkar etmeyin yani). Kimin ne olduğu, nasıl düşündüğü belli olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 28 Mayıs 2020; 22:9:53 >




  • Evet kimler gidiyor şimdi Starbucks'a pazartesi günü
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Virüs bugün 18 yaş üstüne dokunmama kararı aldı. artık 18-20 yaş arası virüs dolu sokaklarda dolaşabilecek ::::

    Bu virüs bildiğin virüslerden değil :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Kardes ben hastanede calisiyorum. Bugun gunun yarisini Corona bolumunde gecirdim, personelin oldugu bolumde maske dahi takmiyorum.

    Starbucksta bir kahveni iceriz


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Hala yerinde sayiyorsun, hep ayni seyleri tekrarliyorsun. Artik senin Bot oldugun kanisina varmaya basladim

    Senaryo= abarti...

    Bebek pudrasina Asbest karistirip bebekkerin kanser olmasina sebep olan Johnson&Johnson firmasi 1 milyar asi tupu uretecekmis, sen kollari siva simdiden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    valla bu durumda bir kahveyi hak ettin hocam
    cesaret nişanı+white çaklıt
  • akıllı virüs
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Sen ilerlesen ilerleriz ama yok. Soru soruyorum cevap vermiyorsunuz. Senin kaynakları yalanlasam ya da aksi bir şey göstersem bu sefer "ana akım" diye baştan yalan diyorsun. Ondan sonra tabi ilerleyemiyorum.

    Senaryo=abartı nasıl oluyor? Önceden gün gün planladılar sonra tesadüfen virüs salgını olunca abartma planları mı tuttu?

    Sizden olmayanlara bakış açınızı kabul ediyor musun artık? Böyle karşıdakini salak olarak görüp ciddiye alınmanızı beklemeniz komik olmuyor mu sence? Gerçekten dediğiniz gibi amacınız doğruları bulmaksa bunu yapmamanız lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 28 Mayıs 2020; 23:6:24 >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Bu akıllı virüsten korunmak için son teknoloji, high-tech aşılar cıkıyor. Onlardan olmak ister misin peki

    Virüsün kol saati mi var? (ironik konu)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam önden sen buyur, sana bir şey olmazsa ben de olurum tabi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Hocam ben doğal yaşam savunucusu ve aşı karşıtıyım. Aşı olmam mümkün değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    O iyi de asbest zararlı değil ki... Asbest tamamen doğal bir malzemedir. Doğadan elde edilir. Tüm hastalıkları önler.

    Asbestin kullanımını engellemek isteyen güçler böyle bir yalan ortaya atıp insanları asbest yerine aşı ile korumayı planlıyor.

    Kadim uygarlıklarda da asbest kullanılırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Agir sacmalamissin, neyi yalanlayacaksin? Kaynaklar seninde itibar ettigin anaakim medyadan. Yalan olan nedir? Johnson and Johnson adli firmanin bebek pudrasina Asbest karistirdigimi? Yoksa bir milyar asi tupu uretmek icin calistiginimi?


    Sesleri bastirilmaya calisilan bircok uzman ve doktorun corona hakkinda soylediklerimi? Ben Linkleriyle kaynaklariyla birlikte verdim, tamamen abarti olan Corona virusten olan ölümlerin olduruculuk oraninin bilimsel istatistikler isiginda griple ayni oran olan 0,2% gercegi ortaya cikiyor, böyle bir hastaligin Medyada daha ölümcül ve cok bulasici olarak gösterilmesi sence abarti degilse nedir? Bu oranin aksini ispat eden bilimsel calismalar ve kanitlar sun...

    Virus salgini diye birsey yok, abarti bir hastalik var. Senaryo oldugu icin abarti var. Ölüm orani %0,2 olan bir hastalik icin nerde gorulmus kepenk kapatildigi? Madem cok tehlikeli ve öldurucu neden onlemler kaldiriliyor?

    Kendinle celisiyorsun, yarin yeni kaynaklar isiginda yeni bilgiler sunacagim. Olay bakis acisini asmis, ortada bilimsel veriler var. Ben bunlari kafamdan sallamiyorum. Medyada anlatilankarla bilimsel veriler isiginda ortaya cikanlar birbirini tutmamakta...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 29 Mayıs 2020; 11:16:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bagimli Medyaya bagimli olmayan bircok Uzman, Deneyi Domuz gribinde yapilip olmayan bir hastalik icin Milyonlarca insan icin asi üretilmeye calisilip insanlar asilanacakti diyorlar. Bugün ise Yeni Senaryonun daha baskici seklini izlemekteyiz. Bilimsellik kurallarini tanimayan, Robert Koch Enstitüsünün kendi koydugu kurallari bile cignediklerini belirtiyor uzmanlar.

    Aralarinda Domuz Gribi oyununu bozan Almanya Eski Saglik Bakani Dr. Wolfgang Wodarg ve Deli Dana Hastaligi oyununu bozan Mikrobiyolog Prof. Sucharit Bhakdininde bulundugu bircok uzman, bu konuda hemfikirler. Siz ister bundan bir cikari olmayan, bundan para kazanmayan ve özgür olan bizlere, isterseniz bundan cikari olan ve bagimli olan Medyaya ve onlarin önünüze koydugu tezlere uzman diye cikardiklarina inanin diyorlar.

    Bazi arkadaslar bilimadamlari ve uzmanlarin TV de gördüklerinden ibaret oldugunu sanip onlarin binlerce Bilimadiminin adina konustugunu saniyor. Oysa gercekler öyle degil, dünyaca ünlü ve en önemli uzman ve Bilimadamlari bu isin bilimsellik prensiplerine aykiri oldugunu, Corona Virüsün korkulacak birsey olmadigini hatta normal gripten bir farkininda bulunmadigini yaptiklari bilimsel arastirmalar sonucu ortaya cikmakta. Uzmanlarin Telegram kanalinda söyledikleri kim olduklari görüsleri linkeriyle asagida verilmistir.


    Video aciklamasi:

    Dikkat:
    Covid19 korunmasi gereken bulasici bir hastaliktir. Resmi makamlarin söylediklerine uyun ve buna alisin.

    Almanya Basinkonferansi Pazartesi 6.4.2020,

    Merkel tekrardan Vakalarin artis gösterdigini ve tehlikeningectigi sinyalini verme zamani olmadigini söylüyor bunu Virologlarda söylemiyor diyor.

    Kime inanmak istiyorsunuz?
    Deneyleri yapilmamis Asiya ve bundan ekonomik kazanc elde edenleremi, ayni Domuz Gribinde oldugu gibi. Prof. Drosten ve Robert Koch Enstitusunemi.

    Dayanagi,

    Dayanaksiz olan sayilarimi, Ölüm sebepleri arastirilmayan ölüm oranlarinami, Bilime aykiri tüm arastirmalarami, sürekli korku senaryosu anlatanlarami.

    Enfeksiyon ögretisi temel prensiplerine aykiri hareket eden ve kendi koydugu Koch Kurallari olan temel Prensiplerine uymayan Robert Koch Enstitusunemi?


    En cok kime inanmak istiyorsunuz?

    Bagimli Medyada cikan resimlere ve tezlerinemi? Bagimsiz ve özgür bilgi Kaynaklarinami?

    Yada bundan ekonomik cikar gözetmeyen, sizlere asi satmaya calismayan, sizlerin temel hak özgürlüklerinizi savunan ve bircogu Uluslararasi yüksek uzman olarak taninan bay ve bayanlarami? (bizleremi) Bu uzmanlarin listesi kim olduklariyla ilgili bilgiler asagida verilmistir.






    Uzmanlarin Listesi:

    Tip Uzman Avukati
    Heidelbergden:
    Beate Bahner https://t.me/LugiaB/185

    Hukuk Bilimcisi:
    Prof. Ulrich Battishttps://t.me/LugiaB/169

    Istatistik ve Sosyal Arastirmalar Prof.
    Eski Federal Istatistik & Alman Meclisi Maliye ve Eknonomi Danismani:
    Prof. Gerd Bosbachhttps://t.me/LugiaB/196

    Doktor ve Mikrobiyolog:
    Prof. Sucharit Bhakdihttps://t.me/LugiaB/138

    Amerikan Imunolojik ve Viroloji Arastirma Takimi:
    Fauci et al
    Dr. Anthony S. Fauci
    Dr. Clifford Lane
    Dr. Robert R. Redfieldhttps://t.me/LugiaB/143

    Jinekolog DDr.:
    Christian Fiala.https://t.me/LugiaB/186

    Alternatif Tip &
    Hipno terapist:
    Dr. Marc Fiddikehttps://t.me/LugiaB/144

    Mikrobiyolog:
    Prof. Marita R. Gismondohttps://t.me/LugiaB/170

    Virolog:
    Prof. Pablo Goldschmidthttps://t.me/LugiaB/171

    Klinik islemci Analisti:
    Prof. Peter C. Gøtzschehttps://t.me/LugiaB/146

    Mikrobiyoloji, Viroloji und Enfeksiyon epidemiyolojisi Uzman Doktoru:
    Prof. DDr. Martin Haditschhttps://t.me/LugiaB/187

    Imunoloji & Toxikoloji Uzmani:
    Prof. Stefan Hockertzhttps://t.me/LugiaB/172

    Prevensiyon Arastirma Merkezi Doktoru, Uni Stanford (Müdür):
    Prof. John P. A. Ioannidishttps://t.me/LugiaB/147

    Yale Universitesi (Müdür) Prevensiyon Arastirma Merkezi Doktor & Beslenme bilimcisi:
    Prof. David L. Katzhttps://t.me/LugiaB/148

    Cerrah & Saglik Bilim Adami
    Eski Saglik Bakani (Manitoba):
    Dr. Joel Kettnerhttps://t.me/LugiaB/151

    Ic Hastaliklari Uzmani:
    Dr. Claus Köhnleinhttps://t.me/LugiaB/152

    Epidemiyoloji Uzmani:
    Prof. Gérard Krausehttps://t.me/LugiaB/173

    Sankt‐Gertrauden‐Hastanesi, Berlin Bashekimi:
    Dr. Ralf Langhoffhttps://t.me/LugiaB/153

    Israil Saglik Bakanligi Doktoru
    ve Eski Genel Müdürü:
    Dr. Yoram Lasshttps://t.me/LugiaB/154


    Hamburg Universite Hastanesi (Müdür) Enfeksiyon Uzmani:
    Prof. Ansgar Lohsehttps://t.me/LugiaB/181

    Beyaz Rusya Devlet Baskani:
    Alexander Lukaschenkohttps://t.me/LugiaB/155

    Hukuk Bilimcisi:
    Prof. Christoph Möllershttps://t.me/LugiaB/177

    Zurich Universitesi ve Max‐Planck‐Enstitüsü Virologu:
    Prof. Karin Möllinghttps://t.me/LugiaB/156

    Radyolog
    Almanya Doktorlar Odasi eski Baskani
    Dünya Doktorlar Birligi (Baskan Yardimcisi):
    Prof. Frank U. Montgomeryhttps://t.me/LugiaB/157

    Hukuk bilimadami ve Danismani:
    Prof. Dietrich Murswiekhttps://t.me/LugiaB/158

    Minnesota Universitesi Enfeksiyon Arastirma Merkezi:
    Prof. Michael T. Osterholmhttps://t.me/LugiaB/161

    Hamburg Tip Hukukcusu (Chef):
    Prof. Klaus Püschelhttps://t.me/LugiaB/191

    Almanya Anayasa Mahkemesi Eski Baskani:
    Prof. Hans‐Jürgen Papierhttps://t.me/LugiaB/180

    Fransa Cumhuriyeti Corona Ölüm Oranlari Arastirma Takimi:
    Dr. Yanis Roussel et. al.https://t.me/LugiaB/162

    Würzburg Üniversitesi, Viroloji Profesorü:
    Prof. Dr. Carsten Schellerhttps://t.me/LugiaB/192

    Kulak Burun Bogaz Doktoru:
    Dr. Bodo Schiffmannhttps://t.me/LugiaB/163

    Cerrah ve Urolog
    Dr. Michael Spitzbarthttps://t.me/LugiaB/164

    Bonn Universitesi (Müdür) Virolog & Epidemiyoloji
    Viroloji arastirma Merkezi :
    Prof. Hendrik Streeckhttps://t.me/LugiaB/165

    Enfeksiyolog:
    Prof. P. Vernazzahttps://t.me/LugiaB/166

    Ciger Hastaliklari Uzmani &
    Almanya eski Saglik Bakani:
    Dr. Wolfgang Wodarghttps://t.me/LugiaB/167

    Epidemiyolog:
    Prof. Knut M. Wittkowskihttps://t.me/LugiaB/197



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 29 Mayıs 2020; 11:20:53 >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Saçmalayan her zamanki gibi sensin. Farklı yerlerden farklı şeyleri karıştırmaya çalışıyorsun gene. Bana ne johnson and johnsons firmasından? O öyle yapıyor diye senin bütün söylediklerin gerçek mi oluyor? Yok ana akım medya ve bağlı siteler işini yapmış yok itiraf edecek değildi falan demiyor musun?

    Sana olay sandığın kadar değil ama abartı dedim kaç defa ama sen önceden senaryo diyorsun, her şey 2012 yılında planlandı falan diyorsun. Bunun dışında virüs tamamen yalan diyen vonderla aramızda ufak farklılıklar var, aynı şeyi söylüyoruz diyorsun.

    Hadi vonder çoktan başka alemlerde, kendi uydurup kendi inanıyor ama sen de bazı yönlerden ondan aşağı kalır olmuyor. Cidden ya kendi yazdıklarının farkında değilsin ya da dalga geçiyorsun.

    Önce şu soruya cevap ver sonra konuşalım bence. Sen de vonder gibi "benim gibi düşünmeyen, benim yalan dediğime inanan herkes(diğer komplo teorisyenleri hariç) salak, düşünmeyen, araştırmayan kişiler ve benim düşündüğüm her şey mutlak doğru" diye mi düşünüyorsun? Çünkü böyle düşünüyorsan ben ne yazarsam yazayım değişen olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 29 Mayıs 2020; 12:30:58 >




  • Merkel de sonuçta tek dünya hükümeti / OWG'nin bir elemanı dolayısıyla bu Corona planında işbirliği yapmak zorunda. Ancak Merkel'in işi Türkiyedekinin işine göre daha zor cunku orada medya ile kandırmak bir yere kadar mümkün. Corona adı altında uygulanan ohal vari önlemler, anayasa ihallerine karşı Almanya'da halk ayaklandı ve yogun protestolar oldu. Corona olayı ile Almanlar insanların "bilim ve sağlık" ile "tıp" ile kandırılabileceğini gördü. Darısı bizdeki çakma enteller, "ekşi sözlükçü" forumcuların başına :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Hala daha takilmis Plak gibisin . Farkli yerlerden farkli görünen hersey birbiriyle alakali ve ortada farkli bir durum yok. Hepsinin hedefinde Virus ve asi var. Banane Jonhson firmasindan diyorsunda gelistirilecek Asinin1 Milyar Tüpü Johnson firmasi tarafindan üretilecek. Bebekleri Otizm yapan Pudra Firmasinin ürettigi asiyi vücuduna enjekte edilmesi senin icin sorun teskil etmiyorsa mesele yok. Söylediklerimi ben uydurmuyorum, kaynaklar söylüyor, varsa aksini ispat edecek kaynagin paylas birlikte bakalim!

    Olay Domuz Gribi senaryosundan hemen sonra planlandi ve senaryo. Olayin abartilma sebebi bu yuzden kasitli yapildi. Kendinle celisiyorsun, abarti ama senaryo degil diyorsun, daha dune kadar abartida demiyordun. Biz abarti dedikce elestiriyordun, simdi yine basladin bende demistim demeye . Vonder Virus yok demiyorki, onun iddiasina göre milyarlarca virüs insan vucudunda zaten var ama bulasici degil diyor.

    Yukarda yazdigim onca kaynak belge ve bilimsel arastirmaya ve Dunyaca ünlü uzmanlarin diyeceklerine dair tek sözün yokmu? Bunlari arastirmak ve tercume etmek emek isteyen bir is, benim bundan ticari bir cikarim yok. tek istedigim diger insanlarinda bunlardan faydalanmalari. Medyada anlatilanlarin bilimsel bir dayanagi yok ve insan kolayi secer. TVler hep bir agizdan Korku propagandasi yaparsa geneli inanir ve hayati bir anda zehir olur. Vucutlarinda bagisiklik sistemi cöker. Bizim yaptigimiz tam tersi, gercekler korku dolu degil.

    Vonderin ben gibi dusunmeyen salak dedigine dair birsey görmedim. Ama ayni kisinin iddialarini alaya alinma, itibarsizlastirilma riskine, linc edilme riskine ragmen, ezberci forumdaslara cesurca dusuncelerini ve dayanaklarini paylasmadan cekinmedigini gördüm. Bende benim gibi dusunmeyen salaktir demiyorum, diyememde. Ama ortada birtakim belge ve kaynaklar varsa ve ona ragmen halen daha 3 maymun oynaniyorsa demekki gercekleri görmezden gelmek isine geliyormus derim. Farkindaysan kendi kisiel yorumlarimi yazmiyorum sadece, onlarin dayanaklarini gösteriyorum. Iddia ettigin gibi öyle dusundugum icin bunlari koymuyorum, bunlari okudugum icin öyle dusunuyorum. Bunlari yapma amacim, insanlarin gözünü acmalari, herkes 3 maymunu oynarsa bunun bedelini hep birlikte öderiz. Korku sayesinde insan uzerinde baskilayici gözetleyici korku imparatorlugu kurulmak isteniyor. Insanlarin korkuyla saglik ve guvenleri icin özgürlük ve özel hayatin gizliligini kaldirmak istiyorlar. Sagligi ve guvenligi icin özel hayatindan vazgecen insan sonunda her ikisinide kaybeder!

    Yukardaki yazida Bilimadamlari ve uzmanlarda ister bize inanin ister korku paranoyasindan ekonomik ve idari cikarlari olanlara diyorlar.

    Bulasici Hastaliklarla savasmanin tek yolu dürüstlüktür (Albert Camus, 1947)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 29 Mayıs 2020; 12:49:2 >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.