Şimdi Ara

Virüs !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Virüs programı olmayan bilgisayarda neler olabilir ayrıntılı yazarsanız sevinicem ?

• Merhaba,

Virüs programı olmayan bir bilgisayar tehlikeye ve sonrasında getirecek olan zararlara açık bir bilgisayar dır.

Casus yazılım diye tabir ettiğimiz trojan v.b. yazılımlar kişilerin bilgilerini çalmaya yarayan virüslerdir. Diyelim ki; internet üzerinden kredi kartı ile alış veriş yapıyorsunuz ve sisteminizde anti virüs programı yok, sistemde trojan mevcut bu kişi sizin haberiniz olmadan kredi kartı bilgilerinizi eline geçirebiliyor. Daha da irdelersek çok ama çok sorunları yazabilirim. Umarım anlatabilmişimdir.
  • ben 2 yıldır kullanmıyorum en son dün bir virüs gördüm basit bir şeydi hallettim...
    onun dışında 2 senedir format falan atmadım ilk günkü performansıyla çalışıyor...
    ama benim bilgisayarımda öyle çok önemli, gizli bilgiler falan da yok çok önemsemiyorum yani...
  • Bilgisayarınızda full güvenlik yazılımları olsa bile iyi bir son kullanıcı değilseniz virüs & trojan yersiniz.

İyi bir son kullanıcı iseniz virüs programına gerek kalmayabilir.

Ama donanımda sorun yoksa mutlaka free bir antivirüs kullanmanızda fayda var.
  • eset vardı internetimin pingini yükseltiyordu sildim ve pes 2012 bi klasörü virüs olarak tanıdı bende yeni kullandıgım için temizle dedim sonra pes2012 giremedim sonra bitdefender mı ne antivirüs programı yüklemeye calıstım olmadı kabul etmiyordu eseti sildikten sonra google chrome filan girmemeye başladı bende bilgisayarı geri aldım çok korkuyorum bilgisayarıma virüs gircek diye yeni aldım daha 1 ay oldu format atmakta istemiyorum saglam virüs programı varsa sölermisiniz böle bilgisayarı kasmıcak ping yapmıcak cevaplar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

eset vardı internetimin pingini yükseltiyordu sildim ve pes 2012 bi klasörü virüs olarak tanıdı bende yeni kullandıgım için temizle dedim sonra pes2012 giremedim sonra bitdefender mı ne antivirüs programı yüklemeye calıstım olmadı kabul etmiyordu eseti sildikten sonra google chrome filan girmemeye başladı bende bilgisayarı geri aldım çok korkuyorum bilgisayarıma virüs gircek diye yeni aldım daha 1 ay oldu format atmakta istemiyorum saglam virüs programı varsa sölermisiniz böle bilgisayarı kasmıcak ping yapmıcak cevaplar için teşekkürler.

Avira free 2012

http://goo.gl/r9GD

http://forum.donanimhaber.com/m_27931745/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 12 Kasım 2011; 20:42:13 >

• hocam saol sana güvenmek istiyorum ve indiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP VİRÜS
    3 yıl önce açıldı
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Rus Trojan Virüsü
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam saol sana güvenmek istiyorum ve indiyorum.

Bağımsız test kuruluşu av-comparatives yeni test grafiğini yayınlamış.

http://chart.av-comparatives.org/chart2.php

Trendmicro 1.olurken symantec norton 2. bir önceki testin galibi f-secure ise düşüş yaşamış.

Virüs !

Bu da başka bir güvenilir kuruluşun linki

http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/quarter-22011/[/QUOTE]

• quote:

eset vardı internetimin pingini yükseltiyordu sildim ve pes 2012 bi klasörü virüs olarak tanıdı bende yeni kullandıgım için temizle dedim sonra pes2012 giremedim sonra bitdefender mı ne antivirüs programı yüklemeye calıstım olmadı kabul etmiyordu eseti sildikten sonra google chrome filan girmemeye başladı bende bilgisayarı geri aldım çok korkuyorum bilgisayarıma virüs gircek diye yeni aldım daha 1 ay oldu format atmakta istemiyorum saglam virüs programı varsa sölermisiniz böle bilgisayarı kasmıcak ping yapmıcak cevaplar için teşekkürler.

Tüm virüs programlarında vardır o false positive durumu

Bir şey yakaladığında dosyadan eminseniz sağ klik always ignore yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 12 Kasım 2011; 20:46:31 >
  • tamam dedigini yaparım şuan yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

ben 2 yıldır kullanmıyorum en son dün bir virüs gördüm basit bir şeydi hallettim...
    onun dışında 2 senedir format falan atmadım ilk günkü performansıyla çalışıyor...
    ama benim bilgisayarımda öyle çok önemli, gizli bilgiler falan da yok çok önemsemiyorum yani...

bilgisayarınızın performanslı çalışması virüs olmadığı anlamına gelmez eskidendi o virüslerin bilgisayarı kastırdığı şimdiki virüslerin bazılarının olup olmadığını virüs programından başka anlamanın yolu yok çünkü arka planda kastırmıyor ki sen farketmeyesin oda senden çalabileceği şeyleri çalsın sende performanslı çalışıyor diye rahat hareket et veya zombi bilgisayar ol virüs yazarı senin bilgisayarın ve başka binlerce köle bilgisayar ile istediği suçu işlesin sonra birgün kapına sizin bilgisayarınızdan şu suç işlenmiş diye gelmesin bunlar olmuş şeylerdir .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.