Şimdi Ara

[VIP]Mercedes Sprinter'in Vito'ya göre zorlukları, sorunları?(park, yüksekliği falan gibi örneğin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mercedes Benz Sprinter VIP'nin, Mercedes Benz Vito VIP'ye göre ne tür zorlukları olabilir. Mesela İstanbul'da yaşıyorsunuz. Ama aile biraz geniş olduğundan Vito'ya sığılmıyor ve mecbur Sprinter'a bineceksiniz. Diyelim alışverişe gittik bir AVM'ye. Mesela katlı otoparka sığar mı bu araç? Ne tür zorluklarla karşılaşabiliriz örneğin?

Benim aklıma ilk bu örnek geldi mesela. Sizin düşündüğünüz başka ne zorlukları olabilir bu kadar büyük bir VIP aracın? Cevap verenler sağolsunlar.

• Vw Caravelle aracım ile pazar günü bir avm ye gittim,yer altı otoparkına bırakmak istedim aracı.Girerken tavan ha değdi ha değecek yandaki görevlilerin eşliğinde aracı girdirdim.Sprinter veya Crafter imkanı yok giremez oraya.Caravelle bir bmw 7 serisi uzunluğundadır çok zorlamaz ama Sprinter size zorluk çıkarır düşüncesindeyim.Vito,Viano,Caravelle düşünün diyorum Sprinter gerçekten fazlaca büyük.
  • vitodan daha çok yakıcaktır, daha yüksek olduğundan kapalı otoparka girmeniz zor, manevra alanı daha yüksek, daha çok ses alabilir araç izolasyonla filan gider ama vitodan süspansiyonları daha serttir makaslı sistem olduğundan , park alanı daha geniş bulmanız gerekicek,
  • Sprinterinde ayrı bi havası var ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu var.Sprienter Vito arası yükseklik farkı biraz fazla.

İç hacim olarak Sprinter daha geniş.

Bence çok sıkıntı yaşamak istemem derseniz.Size tavsiyem alçak tavan sprinter alın ama yine vito ile yüksek olacak yine otoparklara rahat giremezsiniz

Sprinter bence alçak tavan uzun olanını şayet varsa alınabilir.

Birde Vito kullanımı ile SPrinter kullanımı arasında zorluk olarakta çok fark var servisçiler söylüyordu.
  • Yukarı. Ayrıca yakıt sorun değil arkadaşlar. VIP derken fabrika çıkışı değil, sonradan VIP, özel yaptırılmış diye düşünün. Cevap verenler ve verecek olanlar sağolsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Vw Caravelle aracım ile pazar günü bir avm ye gittim,yer altı otoparkına bırakmak istedim aracı.Girerken tavan ha değdi ha değecek yandaki görevlilerin eşliğinde aracı girdirdim.Sprinter veya Crafter imkanı yok giremez oraya.Caravelle bir bmw 7 serisi uzunluğundadır çok zorlamaz ama Sprinter size zorluk çıkarır düşüncesindeyim.Vito,Viano,Caravelle düşünün diyorum Sprinter gerçekten fazlaca büyük.

Hocam dün Caravelle ile avmye gittim.Zaten otoparkın tavan yüksekliği girişte 2.10 m.Sürekli girerim AVM otoparklarına ama hiç sorun yaşamadım

Sprinter tarzı arabaları kapalıya almazlar tavandan geçmez zaten.Açık olan otoparka girebilir yada dışarda bırakırsınız ama onada gönül el vermez.Caravelle yada Viano bakın bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aileninde maşallahı varmış vitoya da sığılmadığına göre
  • Yukarı

@ahmetltn

Aile 5 kişi fakat konfor önemli
  • Caravelle rahat yeter 5 kişiye.Gerisi israf.
  • 5 kişiye sprinter mi ? Travego alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kişi içinse cidden vito yeter hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.