Şimdi Ara

vınn ve digerleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
10.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yildiray35

trcell vınn larında mac os desteği yok, memlekette azımsanmayacak mac kullanıcısı varken çok saçma. voda modemde mac os desteği var.

-- Vinn modemlerde MAC OS,Linux,Windows desteği mevcuttur bu konuda kafalarda soru işaretleri kalmasın.
    -- 2260 a kota sorgulama mesajları ücretsizdir.
    -- Turkcell 3G şebekesi için 4 milyar TL bütçe ayırmıştır.
    -- Vodafone mu?Telsim altyapısı yani :D
    İçerenköy göbeğinde 2 pcye Vodafone ve Turkcell modemleri takarak speedtest.net üzerindeki test sonuçlarında Vodafone 0.5 mbps hızda bağlanırken Turkcell vınn ile 4.96 mbps yi gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EASTanbul

quote:

trcell vınn larında mac os desteği yok, memlekette azımsanmayacak mac kullanıcısı varken çok saçma. voda modemde mac os desteği var.

-- Vinn modemlerde MAC OS,Linux,Windows desteği mevcuttur bu konuda kafalarda soru işaretleri kalmasın.
    İçerenköy göbeğinde 2 pcye Vodafone ve Turkcell modemleri takarak speedtest.net üzerindeki test sonuçlarında Vodafone 0.5 mbps hızda bağlanırken Turkcell vınn ile 4.96 mbps yi gördük.

yapılan bütün testler neredeyse bunun aksini söylüyor ama...

• herkes farklı birşey söylüyor ya bende voda ile tcell arasında kaldım
  • quote:

quote:

kayisdagi akyazili caddesinde ve yeditepeye cikan yolda tcell 3g den eser yok.. vodafone full 3,5g

• quote:

quote:

turkcell vınn kullanıyorum bilgiler çok iyi geldi teşekkürler siz düşünn voda tcell ben vınnlıyorumm

• Yurt dışında pek fazla kullanılmıyor denmişte.. Yurt dşındaki koşullarla burdaki koşullar bir mi ki ? 1 mbit hatta 45 ytl ödüyoruz.. yurt dışında bu fiyata 1 mbit hat alabiliyoruz dersek adam güler valla.. bence gayet güzel bir olay.. işiniz sadece nette bilgilendirmek veya bilgilendirilmek ise kaçınılmaz.. ama devamlı film indirmek online oyun oynamak ise hiç bulaşmamak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

herkes farklı birşey söylüyor ya bende voda ile tcell arasında kaldım

aynen ama netteki hız farkı diolar cezbediolar
  • ben de kütahya simavdan deniyorum, 2g ile hız bana yeterli geldi, vınn ile denedim. ben de evdekini iptal edip almayı düşünüyorum.
  • Kocaeli dilovası'nda turkcell 3gün önce 3g hizmeti vermeye başladı ama dünya 3g devi hala vermiyor. Vodafone kullanıyorum ama büyük hayal kırıklığına uğradım. Umarım birkaç güne başlar. Yoksa vodafone beni kaybeder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

quote:

yapılan bütün testler neredeyse bunun aksini söylüyor ama...

Ben bizzat test ettim.2 gündür Vodafone u test edemiyoruz ama maalesef Veri merkezlerini su basmış
    Bazı bölgelerde 3G çekmemesi normaldir.Dediğim gibi 4 milyar dolar şebeke yatırımı ile vericiler zamanla yerleştirilir.

• TÜM FORUM SAKİNLERİNİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN..
    Beyazıt Çakır
  • Ben çok da iyi araştırmadan VINNlamıştım. İyiki de öyle yapmışım. Zira ben de 4.96 Mbps yi görüyorum. Diğerleri ile ilgili bir fikrim yok, ama sanırım bir fikir verir, hala düşünenlere....
    Kotamın ne kadar kaldığını da bu siteden öğrendim, tedirgindim ya aşmışsam diye.
    Kota konusunda bir sorum da benim var; Vınn ın kendi sayfasındaki istatistiklerle , 2260 dan gelen cevap yaklaşık olarak 750 MB farkediyor. Sanırım 2260 dan geleni dikkate almalıyız, değil mi?
    Cevap veren, yardımcı olanlara ve tabii ki bu siteyi kuranlara teşekkür ederim.
  • bende istatistikler bölümündeki verileri dikkate alıyorum çünkü 2260 dan gelen mesaja son 48 saat dahil diil. ama istatistikler bölümündede uplooad ve download ları toplamayı unutmamak gerek
  • şikayet sitelerindeki şikayetleri okumadan almayın derim. ben iptal ettirinceye kadar neler çektim vınn sözleşmemi
  • Annem işi dolayısıyla e180 model üzerinden sözleşme yaptı ve cihazı hem vista hem win7 hem de mac os x leopard üzerinde kullanma şansım oldu. Bağlantıda hiç kopma olmadı şu güne kadar, stabil çalışıyor bence.
  • arkadaşlar bende turkcell wın aldım. HSPA modun gayet hızlı veri gönderme ve alma gerçekleştiyor. HSPA(3G) hızı her yerde geçerli değil ancak 5 yıl bilemedin 10 yıla kadar belki tamamen yaygınlaşır. Şehirlerde ve bazı ilçelerde 3G hızında hizmet bulunmaktadır. Dağda, ovada, bağda, bahçede, yolda, köyde, ilçede, kasabada 3G hızında internete bağlanamayabilirsiniz. EDGE(2G) hıznda internete bağlanırsınız. 3G hızında hizmet veren il ve ilçelerde 3G hızında yani tavşan hızında, diğer yerlede EDGE hızında yani kamlumbağ hızında intenete bağlanırsınız. Burada turkcell kar amaçlı olduğu için şaaa şaaalı reklamlarla heryerde 3G hızında internete bağlanabilirsiniz demektedir. Kesinlikle aldanmayın.

Diğer bir konuyu ise, kendimden örnek vererek anlatayım. Turkcell wınn aylık 4gb, 7,2 mgbit hızında bir pakette kesinlikle dikkat edilmesi gereken konu interneti tasarruflu kullanmaktır. Aksi taktirde size sağlanan kotayı 3 günde doldurabilirsiniz ve faturalarınız katmerli gelebilir. Burada dikkat edilmesi ve bize yutturulan nokta upload(internet ortamına resim, video ve müzik vb...yükleme) ve download(internet ortamından bilgisayar ortamına dosya indirme) yaptığınız takdirde kotanızdan düşmektedir denilmektedir. Ancak her saniye ve salisede gönderilen ve alınan veri üzerinden kotanız düşmektedir. Yani bir google sayfasının görmenizde kotadan düşmektedir. Hiçbirşey yapmasanızda intenete bağlı olmanız paket kotanızı düşürmeniz için yeterlidir. Yani kısacası, bu ve benzeri GSM şirketlerinden 3G hızında internet alıyorsanız... Kotanızın en kısa zamanda kotanızın biteceğidir.

• ben data hatti almak istiyorum fakat sabit ucret vergiler hakkinda bilgim yok
  • Merhaba Arkadaşlar.

Vınn hakkında çok yorum yapılmış. Kimi doğru kimi yanlış... Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Benim kullanım tarzıma göre TTnet 4gb paket yerine Vınn 4gb paket daha güzel... Bulunduğum yerde 3G sinyali son derece iyi. TTnet'i katlar :)
    Biraz kendimden örnek vermek gerekirse: 4GB kota çok dikkatli kullanılması gerekir. İlk 3 ay 19 TL gelmez. Bana Türkcell bayisinde detaylı anlattılar. Vergilerle birlikde 19TL'den yüksek gelir. Yaklaşık 25-35 TL arasında bir rakam ödemişdim. 3 ay'dan sonrada 42TL ödemeye başladım. Şu anda 5. aydayım. Sabit 42 TL ödüyorum. Ve hiç kota aşımı yapmadım. Bazen kota bile arttı :)

Hergün Facebook'da takılan birisiyim. Belirli haber siteleri, forumları takip ederim. Canım sıkıldımı video izlerim. Ve en önemlisi bağımlı bir KnightOnline oyuncusuyum :) PC sabaha kadar acık olduğu zamanlar olur.
    Ve bugüne kadarda hiç limiti geçmedim.

Bunun sınırını ayarlamak sizin elinizde... Ben kendimden örnekler verdim, Vınn programında düzenli olarak kota kontrolü yapıyorum. Bitmesine yakın sürekli mesaj geliyor. Aksama olmadı... Zaten tahmini olarak kullandığınız miktarı bilirsiniz...

Bence gereksiz yere VINN'ı kötülemeyin. Düzenli ve mantıklı kullanınca gayet iyidir.

• Gereksiz yere değil.

1)multiplayer oyunlar için sakın almayın ping yüzünden deli olursunuz.

2)7.2 denilen hız hayal mahsulüdür. Taş çatlasa 4 ü bulur

3) günlük kullanım için uygundur. fanatıke bakmak mynete bakmak vs vs gibi ayrıca kota kolay kolay dolmaz

Ankaranın göbeğinde kullanıyorum. hız en fazla 3 ü gördum. kısacası önermıyorum. ttnetten şaşmayın kaliteli hizmet en azından sorununuzla ilgilenen insanlar var.

4 çekermiş bilmem neymis hepsi hikayeden ibaret. ayrıca yukarda yazdıgım özellıkler ankara ıcın gecerlı. ufak illerde o özelliklerın yarısı gider en başta hız olmak üzere

saygılar ve ayrıca not ping sorunu yaşayanlar için yapacak bısı yok cunku vınn alt yapısı amerikan herkes ip sine bakarsa amerikan ip esi oldugunu görecektir ping de bundan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

Gereksiz yere değil.

1)multiplayer oyunlar için sakın almayın ping yüzünden deli olursunuz.

2)7.2 denilen hız hayal mahsulüdür. Taş çatlasa 4 ü bulur

3) günlük kullanım için uygundur. fanatıke bakmak mynete bakmak vs vs gibi ayrıca kota kolay kolay dolmaz

Ankaranın göbeğinde kullanıyorum. hız en fazla 3 ü gördum. kısacası önermıyorum. ttnetten şaşmayın kaliteli hizmet en azından sorununuzla ilgilenen insanlar var.

4 çekermiş bilmem neymis hepsi hikayeden ibaret. ayrıca yukarda yazdıgım özellıkler ankara ıcın gecerlı. ufak illerde o özelliklerın yarısı gider en başta hız olmak üzere

saygılar ve ayrıca not ping sorunu yaşayanlar için yapacak bısı yok cunku vınn alt yapısı amerikan herkes ip sine bakarsa amerikan ip esi oldugunu görecektir ping de bundan dolayı.

hocam su konuları up yapmayın yahu. az önce bir tane daha vardı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.