Şimdi Ara

vınn ve digerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
10.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar seyahatte laptopda kullanmak uzere yanima bu modemlerden almak istiyorum. vınn veya diğerlerinden kullanan varsa tecrübesini paylaşırsa çok memnun olurum.tarife ve kullanım kolaylığı vs...

tesekkurler

• Bildiğim kadarıyla en fazla 7.2Mbps oluyor.Eğer hsdpa özelliği olan bir telefonunuz varsa vınn'a gerek yok.Usbden bağlayıp telefonunuzu modem olarak kullanabilirsiniz
  • bende n85 var ama modem olarak kullansak da internet paketi almak lazım galiba telefon için doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tnevel-levenT

Bildiğim kadarıyla en fazla 7.2Mbps oluyor.Eğer hsdpa özelliği olan bir telefonunuz varsa vınn'a gerek yok.Usbden bağlayıp telefonunuzu modem olarak kullanabilirsiniz

Bu özellikte bir cep telim var ama bağlantıyı belirtiğiniz hızda yapamıyorum.Acaba özel bir ayar yada yazılım mı gerekiyor... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

quote:

Bildiğim kadarıyla en fazla 7.2Mbps oluyor.Eğer hsdpa özelliği olan bir telefonunuz varsa vınn'a gerek yok.Usbden bağlayıp telefonunuzu modem olarak kullanabilirsiniz

Bu özellikte bir cep telim var ama bağlantıyı belirtiğiniz hızda yapamıyorum.Acaba özel bir ayar yada yazılım mı gerekiyor... ?

En yüksek hız teoride 7.2 Mbps'dır, gerçek uygulamalarda değil bu hızlara bu hızların yakınlarına ulaşmak çok fazla görülebilecek şey değil.

• quote:

eğer destek varsa hiç almayın. ama desteklemiyorsa alın derim. bnde normal connect kart var ben memnunum şahsen. arada edge ye geçiyor ama
  • trcell vınn larında mac os desteği yok, memlekette azımsanmayacak mac kullanıcısı varken çok saçma. voda modemde mac os desteği var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tek hat, 2 modem; aynı anda
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhanrekin

arkadaslar seyahatte laptopda kullanmak uzere yanima bu modemlerden almak istiyorum. vınn veya diğerlerinden kullanan varsa tecrübesini paylaşırsa çok memnun olurum.tarife ve kullanım kolaylığı vs...

tesekkurler

2 gündür vınn kullanmaktayım; gayet problemsiz yeterki bilgisayarın en az win 2000 sp4 lü olsun.

cihazı takınca yazılımı otomatik olarak çalışıyor çalışmaz ise autorun u tıklıyorsun kurulum başlıyor kurulum kısa sürüyor. win 2000 ise açıp kapatman gerekiyor değilse ona da gerek yok.

turkcell connct diye bir ikon çıkıyor masa üstünde.

tıklıyorsun ana ekranda turkcell 3c bağlan ikonu var ona tıklıyorsun eskiden dial up bağlantılar gibi yani.

15 saniye sürmüyor bağlantı kurması ondan sonrada gayet seri ve hızlı çalışmakta.

ben istanbul halkalı ve kasımpaşada kullnıyorum 2 adet adslem vardı 2 sinide kapattırıyorum sadece 39 ytl lik vınn kullanacağım işteyken işte evdeyken evde.

böylece tasarrufum bile olacak.

kota kota diye kefal arkadaşlarada cevap vereyim ev+ iş kullnımım gelen giden dahil zar zor 4 gb ye yaklaşıyor 3800 mb oluyor genelde.

film mp3 vb indirmem.

web- e-devlet siteleri- e-mail- skype-messenger ( büyük oranda seslive yazılı) kullnıyorum.

benim gibi kullananlara şiddetle tavsye ederim.

hızına gelecek olursak; evdeki 26.90 lık ttnet adsl nin 120 kb hız ile indirdiği dosyayı turkcell 594 kb hız ile indirmekte.

daha ne olsun.

taşınabilirliğide çabası.

biraz da cihazı anlatayım. cihaz bir usb belleğin 2 katı kadar. üzerinde sim kart yuvası ve micro sd kart yuvası var. isterseniz usb bellek olarakta kullanabiliyorsunuz.

üzerinde değişik renklerde yanan tek bir led var.

sağlam bir kasa yapısı var.

hayırlı günler.

• bende bu cihazdan istiyorum, ama kontratlı almayacağım. sadece kendisini almak istiyorum. aran kazan kampanyasından kazandığım 9000 kontörüm var, bu kontörleri aylık internet paketi alarak kullanmayı düşünüyorum.

bu cihazı en ucuz nasıl alabilirim acaba? eğer elinde fazla olan varsa görüşmek isterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

trcell vınn larında mac os desteği yok, memlekette azımsanmayacak mac kullanıcısı varken çok saçma. voda modemde mac os desteği var.

Siyah Turkcell Connect Kartim var Macintosh da kullaniyorum

Gelince VINN 2 modemden almayi dusunuyorum. Macintosh destegi illa ki vardir. Benim korkum Snow Leopard ile uyumlu olup olmayacaklari.

Ayrica belirtmek isterim 64bit Windows 7 de Connect kartimi kullanamadim... Driver sorunu var sanirim...
  • bende 3 gündür turkcell vınn kullanmaktayım tasshelhoff arkadaşın dediği gibi gayet güzel hızlı ve rahat bir cihaz gerçekten takmamla nete girmem arasında 10 saniye ya var ya yok. yaylada ki yazlık evimizde olmama rağmen yeterince hızlı 81 il merkezinde de 7mbps ye çıktığı söyleniyor fakat bir sıkıntım var şimdilik kotamdan nekadar kaldığını nasıl öğrenebilirim bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

bende 3 gündür turkcell vınn kullanmaktayım tasshelhoff arkadaşın dediği gibi gayet güzel hızlı ve rahat bir cihaz gerçekten takmamla nete girmem arasında 10 saniye ya var ya yok. yaylada ki yazlık evimizde olmama rağmen yeterince hızlı 81 il merkezinde de 7mbps ye çıktığı söyleniyor fakat bir sıkıntım var şimdilik kotamdan nekadar kaldığını nasıl öğrenebilirim bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

KALAN MB yazip 2260 a SMS ile yollayin.
  • peki bu msjlar ücretli mi
  • yurt dısında okurken bazı arkadaslarım kullanıyordu sankı yenı bır teknolojıymıs gıbı sunmuyolarmı sınır oluyorum..ayrıcada sunuda belırtmeden edemıcem 3g falan yurt dısında bıle kullanan yok hıcmı hıc rastlamadım bu bır. ıkıncısı Usb den baglanılan vınn mı ınn mı her neyse bosa paradan baska bırsey degıl. verımlı bır sekılde calısmıyacagını şiddetle garantı ederım.saygılar
  • Benim merak ettiğim birşey var bu vınn lar sadece turkcell hat ilemi çalışıyor? vodafone taksam nolur? turkcell 3g de resmen rezil oldu. nerede baksam turkcell 3g yokken vodafone var...
  • Vınn almak yerine huawei'nin orjinal modelini düşünebilirsiniz.
  • üstad düşünelim tamam ama imei problemini ne yapacağız. cihaz ikinci haftasında kapanır. yoksa dediğiniz gibi yurt dışından daha ucuza alınabiliyor.
  • quote:

peki bu msjlar ücretli mi

vınn ve digerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trineux -- 4 Ağustos 2009; 16:00:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ls

yurt dısında okurken bazı arkadaslarım kullanıyordu sankı yenı bır teknolojıymıs gıbı sunmuyolarmı sınır oluyorum..ayrıcada sunuda belırtmeden edemıcem 3g falan yurt dısında bıle kullanan yok hıcmı hıc rastlamadım bu bır. ıkıncısı Usb den baglanılan vınn mı ınn mı her neyse bosa paradan baska bırsey degıl. verımlı bır sekılde calısmıyacagını şiddetle garantı ederım.saygılar

arkadaş garanti ediyo ama ne kullanmış ne incelemiş. gördüğü kadar kendi yorumunu katarak ifade etmeye çalışıyor. ben Hatay-İskenderun-Atıksuyu mevkii ndeyim google earth den bakabilirsiniz vınn ile şu anda hala online ım. 4 gündür kullanmaktayım ve fazlasıyla memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

quote:

peki bu msjlar ücretli mi

vınn ve digerleri

teşekkür ederim bilgilendirme için ama bir ücret yazmıyor anlamadım. ücretsiz olsa yazardı heralde diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.