Şimdi Ara

Viewsonic Projeksiyonlar Hakkında Sorusu Olanlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 yıldır geliştirdiği teknolojiler ile yüksek kalite ve performansı buluşturan ViewSonic Projeksiyon Cihazları, gerek yüksek lümen parlaklık ve çözünürlük değerleri gerekse Advance Connect uzaktan kullanılabilme teknolojisi, yakın, ultra yakın mesafe görüntü sunan veya 3D Ready özellikli modelleri ile çevre dostu uzun lamba ömrü gibi farklı özellikleri geniş bağlantı seçenekleri ile birlikte sunmaktadır. Türkiye’de 2011 ve 2012 yıllarını ilk 5 projeksiyon firması arasında kapatan ViewSonic, kullanıcılara sunduğu 3 yıl Kapıdan Kapıya garanti*hizmeti ile ev sinema sistemleri, küçük ofis toplantı odaları, eğitim kurumu sınıfları, ve kurumsal firmalar gibi her kullanım alanı için en ideal çözümü beraberinde getiriyor.

viewsonic kaliteli projeksiyonlar yapıyor, ama tabii ki orta seviye cihazlar konusunda iyi...

faydalı bir başlık olur umarım her zaman destek oluruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forro

Viewersonic te epson 5910 muadili ve 8100 muadili cihazlar varmı?

Evet. Pro serisinde çok güzel modeller var. Fakat şimdiden efsane olan PJD7820HD yi mutlaka görmelisin.

Pro8200
    Pro8400
    Pro8450
    Pro9000

bu modelin fiyatı çok uygun full hd ve 2 bin tl gayet iyi rakam ama lamba ömrü az sanırım.uzmanlar ne der bu konuda ??
    projeksiyonlarda kimse lamba garantisi vermiyor. kullanılan ortama göre ömür deişir. Zaten bunlar firmaların verdigi tahmini verilerdir.

Orijinalden alıntı: bilgeolun

projeksiyonlarda kimse lamba garantisi vermiyor. kullanılan ortama göre ömür deişir. Zaten bunlar firmaların verdigi tahmini verilerdir.

3D si nasıl usb den izlenebiliyor mu direkt ?? cihazla ilgili ayrıntı varsa paylaşın lütfen..

şöyle diyim 1699 tl ye promacto x10 ve 2000 tl ye bu cihaz 400 tl için full hd için büyük fark değil fiyatı çok uygun.Açıkcası cihazın eksilerini yazarsanız daha iyi olur...
  • quote:

usb den 3d desteği olan 2 model var. Promacto X09 ve Promacto X10

Biliyorum evet pro8200 ile kıyaslama yapsak hangisini tercih ederdiniz ??
  • quote:

25 yıldır geliştirdiği teknolojiler ile yüksek kalite ve performansı buluşturan ViewSonic Projeksiyon Cihazları, gerek yüksek lümen parlaklık ve çözünürlük değerleri gerekse Advance Connect uzaktan kullanılabilme teknolojisi, yakın, ultra yakın mesafe görüntü sunan veya 3D Ready özellikli modelleri ile çevre dostu uzun lamba ömrü gibi farklı özellikleri geniş bağlantı seçenekleri ile birlikte sunmaktadır. Türkiye’de 2011 ve 2012 yıllarını ilk 5 projeksiyon firması arasında kapatan ViewSonic, kullanıcılara sunduğu 3 yıl Kapıdan Kapıya garanti*hizmeti ile ev sinema sistemleri, küçük ofis toplantı odaları, eğitim kurumu sınıfları, ve kurumsal firmalar gibi her kullanım alanı için en ideal çözümü beraberinde getiriyor.

Merhaba,

Wiewsonic 5533 projeksiyonum var bd oynatıcımda orjinal 3d film izlediğimde sorunsuz çalışıyor fakat mkv filmleri ekranı 2 ye bölerek oynatıyor.Konu ile ilgili yardım rica etsem

• quote:

25 yıldır geliştirdiği teknolojiler ile yüksek kalite ve performansı buluşturan ViewSonic Projeksiyon Cihazları, gerek yüksek lümen parlaklık ve çözünürlük değerleri gerekse Advance Connect uzaktan kullanılabilme teknolojisi, yakın, ultra yakın mesafe görüntü sunan veya 3D Ready özellikli modelleri ile çevre dostu uzun lamba ömrü gibi farklı özellikleri geniş bağlantı seçenekleri ile birlikte sunmaktadır. Türkiye’de 2011 ve 2012 yıllarını ilk 5 projeksiyon firması arasında kapatan ViewSonic, kullanıcılara sunduğu 3 yıl Kapıdan Kapıya garanti*hizmeti ile ev sinema sistemleri, küçük ofis toplantı odaları, eğitim kurumu sınıfları, ve kurumsal firmalar gibi her kullanım alanı için en ideal çözümü beraberinde getiriyor.

Selamünaleyküm. Ben de pro6200 var. Film izlemek için en uygun mod ve ayarları yazarsanız sevinirim. Sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 6 Şubat 2014; 12:54:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mean Streets

quote:

Merhaba,

Wiewsonic 5533 projeksiyonum var bd oynatıcımda orjinal 3d film izlediğimde sorunsuz çalışıyor fakat mkv filmleri ekranı 2 ye bölerek oynatıyor.Konu ile ilgili yardım rica etsem

Alıntıları Göster

Merhaba,

Merhaba, aynı cihazdan bende de var, dediğiniz gibi orijinal filmleri direkt oynatıyor ancak mkv filmlerde şunu yapmalısınız;
    önce oynatıcınızda çözünürlüğü 720p yada 1080p olarak ayarlayın, sonra projeksiyonun ekran ayarlarından 3D kısmına gelerek "yan yana" seçeneğini aktifleştirin. Sorunun bittiğini göreceksiniz.

• Orijinalden alıntı: onderb

Merhaba,

Merhaba, aynı cihazdan bende de var, dediğiniz gibi orijinal filmleri direkt oynatıyor ancak mkv filmlerde şunu yapmalısınız;
    önce oynatıcınızda çözünürlüğü 720p yada 1080p olarak ayarlayın, sonra projeksiyonun ekran ayarlarından 3D kısmına gelerek "yan yana" seçeneğini aktifleştirin. Sorunun bittiğini göreceksiniz.

Teşekkürler deneyeceğim.
  • viewsonic 5533 modelini kullanan arkadaşlardan ricam.rainbow effect var mı.3d performansı nasıldır acaba.tvdeki meşur ımax belgeseli ile 3d performansını kıyaslarmısınız. dışarı çıkan sahneler ve derinlik nasıl.
  • artemes nickli arkadaş vardı pjd5533 ü bende ona sormuştum gayet memnundu. Kendisi yorum yazar buraya sanırım. benimde ilgilendiğim bi ürün amazon daki kullanıcı yorumları fiyatına göre güzel cihaz olduğu yönündeydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: miyankizu

artemes nickli arkadaş vardı pjd5533 ü bende ona sormuştum gayet memnundu. Kendisi yorum yazar buraya sanırım. benimde ilgilendiğim bi ürün amazon daki kullanıcı yorumları fiyatına göre güzel cihaz olduğu yönündeydi.

PJD5333W kullanıcısı olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki fiyat /performans açısından rahatlıkla alınabilecek bir cihazdır bu. Gerek renklerin doğruluğu ve canlılığı, gerekse 3D deki başarısı ile cihaz hakkını veriyor.

Full HD cihazlara gücünüz yetmiyorsa kesinlikle bu ürünü değerlendirin. İlerleyen zamanda Full HD cihazların da fiyatı düşecektir. O zamana kadar sinema keyfine bu ürünle varabilirsiniz.

3D gerçekten başarılı. Sinemada ve LCD de çok 3D film seyrettim, emin olun onlara kıyasla çok başarılı. Şu ana kadar hiç bir 3D filmde nazlanmadı, hepsini başarıyla ve hakkıyla oynattı. Özellikle pop outu bol demolarda ekrandan fırlayan herşey burnunuzun dibinde bitiyor. Derinliği olan filmlerde dibine kadar derinliği görüyorsunuz. IMAX in denizaltı belgeselinde balığın dışarı çıktığını da görüyorsunuz, denizin içindeki derinliği de. Hele Top Girl ve Food Fight kliplerinde görüntünün içindeki herşey dışarıda geziniyor. Vay anasını dedirtiyor insana.

Rainbow efektine gelince, ben bugüne kadar rahatsız edici bir rainbow efect falan görmedim. DLP projeksiyonların kronik sorunlarındanmış bu efekt. Çok şükür bugüne kadar arkadaşın kendisiyle tanışma şerefine nail olmadım. Olmak da istemem doğrusu

Naçizane fikrim, full HD 3D cihaz alamıyorsanız, bu ürünü değerlendirmeye alın. Test etme imkanınız varsa test edin, içinize sinerse de alıp gönül rahatlığı ile kullanın.

Geçen akşam çektiğim bir kaç fotoyu ekliyeyim, fikir versin. Telefonun gece çekimi pek iyi değil, görüntüler flu gibi ama ekrandaki görüntü çok daha net ve temizdir. Zaten resimdeki piksellenmelerden de anlaşılıyor. Perdem Codegen 240*200 dür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 7 Şubat 2014; 9:36:05 >

• Yurtdışından vergi iadesiyle full hd cihaz alma ihtimalim olabilir eğer olmazsa alacağım cihaz bu olacaktır. Artemese teşekkür ederim tekrar uzun uzun yorumlarını yazmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.