Şimdi Ara

VIEWSONIC 23' VX2363Smhl-W LED IPS 2ms (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
17.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar PS4 icin bu monitor nasildir ? Alinmali mi hani artik bi monitor almak istiorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baki8824

Arkadaslar PS4 icin bu monitor nasildir ? Alinmali mi hani artik bi monitor almak istiorum
    Xbox One için almak istiyorum ama yorumlar kafamı karıştırıyor.Yeni nesil konsollarda deneyenlerin yorumlarını almak isterim.Şimdiden teşekkürler
  • Keşke siyah olsaydı monitör dvi çıkışı filan :)

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Siyah Bant Forever :D
  • Merhaba Hala kullanıyor musunuz ? Yorumlardaki Olumsuzluklara Katılıyor musunuz ? Doğrusu ben ve bir çok kişi bunu merak ediyor
  • Kullanıyorum hocam

yorumlarda ki ghosting olayı bende ki monitörde şu şekilde gelişti masa üstünde 2 ms'ye çekilince tarayıcıda sayfayı kaydırırken ghosting oluyor ama oyunlarda ne 5ms de ne de 2 ms de ghosting yaşamadım hiç.

monitörden çok memnunum flicker free ve mavi ışık filtresi çok iyi sağlık açısından kesinlikle mavi ışık filtrelenmeli bu özelliğin tüm monitörlerde standart hale gelmesi gerekiyor ayrıca

bu monitörden önce Dell P2414H modelini kullanmıştım panellerin renk olarak birbirine çok yakın olduğunu söyleyebilirim beyazlar omo beyazı, mat ekran, vs.

bu arada monitör 75 hz'e kadar oc oluyor sormak istediğiniz başka şeyler varsa cevaplayabilirim
  • Sanırsam ekranın ghosting vb sorunları olduğunu idda edenler bozuk ürün almışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyaardadur

Sanırsam ekranın ghosting vb sorunları olduğunu idda edenler bozuk ürün almışlar

Bir kaç arkadaşa denk gelmiş olabilir, bu monitör baya sattı bildiğim kadarıyla normaldir bir kaç tane sorunlu cihazın arada çıkması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh1N0

quote:

Orijinalden alıntı: yahyaardadur

Sanırsam ekranın ghosting vb sorunları olduğunu idda edenler bozuk ürün almışlar

Bir kaç arkadaşa denk gelmiş olabilir, bu monitör baya sattı bildiğim kadarıyla normaldir bir kaç tane sorunlu cihazın arada çıkması

Alıntıları Göster
    Monitörü almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilumi

Monitörü almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor mu?

Alıntıları Göster
    bayadır monitör bakıyorum. fps oynamıyorum oynasamda casual seviyede cs go oynuyorum. genelde moba mmo oynuyorum. Turnuvalara gitme gibi bi amacım yok profesyonel olma gibi bir hayalim yok. Ben her gün akşamleyin düzenli oyun ve multimedya takılan biriyim. TN panel gözüme hitap etmiyor çok soluk canlılık çok zayıf bana göre. Kesinlikle IPS alıcam. Bazı insanlar produr ihtiyacı olup alsada bir çoğu sürü psikolojisi her ay iphone değiştiren insan mantığı gibi :) Evden işe işden eve giden birinin spor alması abesttir o aracın hakkını veremez he derse ben seviyorum arkadaş paramla lüks almayı ihtayacım dısı olsada ona bişe diyemem ama lakin bir cogumuzun o kadar har vurup harman savuracak parasıda yoktur. Çoğunluk Multimedia - Oyun odaklandığını düşünürsek ikisinin ortasını bence düşük ms li IPS panel veriyor bize. Bu monitör benim gibi gamerların tam ihtiyacını göreceğe benziyor biçilmiş kaftan. Vatana uğrayıp bi 2ms de beni çok rahatsız edicek derecede ghosting yapiyormu bi deneyip test edicem. Özetle multimedia - oyunsa cok abartmanıza gerek yok arkadaşlar . Y kuşağı tamamen tüketim nesli yaptılar olmayan ihtiyaçları ihtiyaç gibi gösteriyorlar inandırıyolar. İhtiyacınızı paralelinde ürün almanız dileğiyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Timeishammy

bayadır monitör bakıyorum. fps oynamıyorum oynasamda casual seviyede cs go oynuyorum. genelde moba mmo oynuyorum. Turnuvalara gitme gibi bi amacım yok profesyonel olma gibi bir hayalim yok. Ben her gün akşamleyin düzenli oyun ve multimedya takılan biriyim. TN panel gözüme hitap etmiyor çok soluk canlılık çok zayıf bana göre. Kesinlikle IPS alıcam. Bazı insanlar produr ihtiyacı olup alsada bir çoğu sürü psikolojisi her ay iphone değiştiren insan mantığı gibi :) Evden işe işden eve giden birinin spor alması abesttir o aracın hakkını veremez he derse ben seviyorum arkadaş paramla lüks almayı ihtayacım dısı olsada ona bişe diyemem ama lakin bir cogumuzun o kadar har vurup harman savuracak parasıda yoktur. Çoğunluk Multimedia - Oyun odaklandığını düşünürsek ikisinin ortasını bence düşük ms li IPS panel veriyor bize. Bu monitör benim gibi gamerların tam ihtiyacını göreceğe benziyor biçilmiş kaftan. Vatana uğrayıp bi 2ms de beni çok rahatsız edicek derecede ghosting yapiyormu bi deneyip test edicem. Özetle multimedia - oyunsa cok abartmanıza gerek yok arkadaşlar . Y kuşağı tamamen tüketim nesli yaptılar olmayan ihtiyaçları ihtiyaç gibi gösteriyorlar inandırıyolar. İhtiyacınızı paralelinde ürün almanız dileğiyle :)

Y kuşağı tespitine kesinlikle katılıyorum:) Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum, yorumunu merakla bekliyorum.

• Timeishammy kullanıcısına yanıt
    VX2363 tamda ihtiyacın olan ürün , üstelik Vatanda ve hepsi burada da fiyatı epey düştü ayrıca bu başlığın ilk açıldığı dönemdeki gibi sadece beyaz rengi değil şu an siyah kasasını da bulman mümkün , ancak elini çabuk tutman gerek çünkü vatanda çalışan bir arkadaşımdan öğrendiğime göre bu üründeki fiyat düşüşünü şirketler farketmiş ve her gelen beşer onar alıyormuş , yani mevcut stokları yakında tüketebilirler devamı gelir mi bilmiyorum ama üst modeli gelmiş , aşağıda ikisinin de linkini verdim

, bu ürünü yakından gördüm , çerçevesi kesinlikle bu görselde görülenin yarısı inceliğinde , fiyatına göre müthiş bir monitör

• cybermorf C kullanıcısına yanıt
    kardeşim calısıyor bende 3 yıl eskiden orada calısmıstım. Ona söyledim bi bakıp inceleyeceğim . 650 lerde geziyordu fiyatı suan fiyatı makül cidden. Ben beyazı var diye sadece çok üzülmüştüm ulan bunun siyahını neden yapmazlar diye siyahıda varmış .
  • Monitörü Cuma günü Hepsiburada'dan sipariş ettim. Yurtiçi Kargo'ya evim arabayla 10 dakikalık mesafede olmasına rağmen hala dağıtım günü bekliyorum. Dağıtıma çıktı olarak görünen kargo öğleden sonra nasıl dağıtım günü bekler anlamadım gitti! Saat 4 oldu herhalde bugün de bırakmayacaklar. Bi kavuşamadım monitöre.
  • Kilumi K kullanıcısına yanıt
    Ben tavsiye ederim kesinlikle. yalnız şöyle kötü bir anım oldu bu monitörde, monitörü aldıktan 2 ay sonra gözlerim yanmaya batmya başladı, göz doktoruna gittim dinlendirici gözlük verdi özellikle 4 5 saatten sonra gözlerim çok ağrıyordu gözlükle bile tam geçmiyordu. monitörü satacak seviyeye gelmiştim ıps benim gözümü yoruyor diye, sonra 2 hafta önce ingilizce siteleri inceledim ve ayarlarının yapılmadığını farkettim, meğer gama ayarı vermemişim, o gün gama ayarı verdim, hızı 2msye indirdim, enerji koruma modundan çıkarttım standart yaptım mavi ışık filtresi zaten %100dü, son olarak da ekranı canlıya getirdim, eskiden en düşük parlaklıkta kullanıyordum şimdi hem çok daha parlak hemde 2 haftadır gözlük bile kullanmadan tek göz sancısı hissetmedim. bence monitör harika, yazalım artı eksilerini(2015 haziranda alındı)

İlk aldığımda Aoc i2476 almıştım acayip ışık sızması vardı hemen iade etmiştim. sonra bunu aldım, hepsiburadan aldım.

Artıları:
    +göz koruycu teknolojileri çok güzel, ayarını yaparsanız çok parlakken bile göz yorgunluğu baş ağrısı hissetmezsiniz.
    +Fiyat/performans olarak çok uygun.
    +Ghosting, siyah ekranda yanlardan ışık sızması yok.
    +arayüz kullanımı basit.
    +modları gerçekten harika, bir tıkla oyun modunda çevreyi çok rahat görebiliyorsunuz, bir tıkla metin modunda gözünüzü rahatlatabiliyorsunuz.

Eksileri:
    -standı çok zor sökülüyor birinde dişli var o çıkarken tuttuğumuz sapta dişli yok çıkmıyor.
    -Malzemesi biraz kalitesiz hissi veriyor plastikten dolayı.
    -60 hz olması.

Uzun zamandır oyun/film/metin bilgisayarı olarak kullandım ben memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BigOTTOMAN1453

Ben tavsiye ederim kesinlikle. yalnız şöyle kötü bir anım oldu bu monitörde, monitörü aldıktan 2 ay sonra gözlerim yanmaya batmya başladı, göz doktoruna gittim dinlendirici gözlük verdi özellikle 4 5 saatten sonra gözlerim çok ağrıyordu gözlükle bile tam geçmiyordu. monitörü satacak seviyeye gelmiştim ıps benim gözümü yoruyor diye, sonra 2 hafta önce ingilizce siteleri inceledim ve ayarlarının yapılmadığını farkettim, meğer gama ayarı vermemişim, o gün gama ayarı verdim, hızı 2msye indirdim, enerji koruma modundan çıkarttım standart yaptım mavi ışık filtresi zaten %100dü, son olarak da ekranı canlıya getirdim, eskiden en düşük parlaklıkta kullanıyordum şimdi hem çok daha parlak hemde 2 haftadır gözlük bile kullanmadan tek göz sancısı hissetmedim. bence monitör harika, yazalım artı eksilerini(2015 haziranda alındı)

İlk aldığımda Aoc i2476 almıştım acayip ışık sızması vardı hemen iade etmiştim. sonra bunu aldım, hepsiburadan aldım.

Artıları:
    +göz koruycu teknolojileri çok güzel, ayarını yaparsanız çok parlakken bile göz yorgunluğu baş ağrısı hissetmezsiniz.
    +Fiyat/performans olarak çok uygun.
    +Ghosting, siyah ekranda yanlardan ışık sızması yok.
    +arayüz kullanımı basit.
    +modları gerçekten harika, bir tıkla oyun modunda çevreyi çok rahat görebiliyorsunuz, bir tıkla metin modunda gözünüzü rahatlatabiliyorsunuz.

Eksileri:
    -standı çok zor sökülüyor birinde dişli var o çıkarken tuttuğumuz sapta dişli yok çıkmıyor.
    -Malzemesi biraz kalitesiz hissi veriyor plastikten dolayı.
    -60 hz olması.

Uzun zamandır oyun/film/metin bilgisayarı olarak kullandım ben memnunum.
    ayaklığı kötü ya ben askı aparatı alıcam asıcam onu yada monitör ayakalıgı alıcam arkada yeri var monte icin. IPS candır ya yorumlarınla dahada aydınlattıgın icin sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Timeishammy

ayaklığı kötü ya ben askı aparatı alıcam asıcam onu yada monitör ayakalıgı alıcam arkada yeri var monte icin. IPS candır ya yorumlarınla dahada aydınlattıgın icin sağol

Alıntıları Göster

Ben bu iki monitörü de çok beğendim. Fakat karar veremiyorum bir türlü, kurguyla uğraştığımdan lg'nin daha büyük olması, ekranı bölebilmek, %99 rgb ve 8 bit olması avantaj ama okuma/ yazma için blue light filterı yok sanırım.. Ekran başında çok olduğumdan önemli ama ne kadar etkisi olur bilemiyorum..
    Viewsonic ise fiyatına göre standart özellikleri çok iyi.. Aralarında ki farka teknik kriterler olarak çok hakim değilim, ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belgarathh -- 25 Ekim 2016; 23:14:14 >

• İlk başta viewsonic 23" vx2363smhl satın almıştım iade ettim bu monitörü ben kesinlikle tavsiye ETMİYORUM!! ciddi anlamda ghosting var 2ms yazmasına rağmen 2 ms yazılı olan IPS panellerde bu çok fazlasıyla var. Şöyle anlatayım viewsonici iade etmemi sağlayan ve artık tahammülümü aşan olay şu oldu bir film izlerken adamın ayakkabısından kafasına kadar kamera aşağıdan yukarı doğru çıkıyor o kadar çok atlama yapıyor ki görüntüde ghosting var 2 ms bide Asus un ASUS VC239H aldım onda açtım 5 ms tepkime süresine rağmen hiç bir şekilde olmadı( rahatsız edici belirgin derecede olmadı ) Ben monitörden çok memnunum viewsonic 23" vx2363smhl renkler aşırı mattı soluktu bunda öyle değil gayet başarılı fiyat performans için gerçekten tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeishammy -- 13 Kasım 2016; 13:45:30 >

• bu monitoru almayi dusunuyorum ciddi ciddi. Gercekten ilk yorumlar cok olumlu son yorumlarda tam tersi aradayim ne yapmaliyim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.