Şimdi Ara

VIEWSONIC 23' VX2363Smhl-W LED IPS 2ms (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
17.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    980'in varsa, direk olarak 120-144 hz modellere yönel. Bütçen kısıtlıysa, ikinci el de alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

980'in varsa, direk olarak 120-144 hz modellere yönel. Bütçen kısıtlıysa, ikinci el de alabilirsin.

hocam ikinci el ile uğraşmam şuan 60hz olarak birde gaming monitör benq alıcam kararımı bunda kıldım bu bütçeye en iyi bu zaten, ikinci el 144hz ler fln nerden baksanız yine 800 tl den aşağıya yoktur zaten temiz olup olmadıkları bile meçhul.
  • eyüp1907 E kullanıcısına yanıt
    Samsung ve Acer'lar daha ucuz. 400-600 arasına bulursun 23-24" olanları.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Samsung ve Acer'lar daha ucuz. 400-600 arasına bulursun 23-24" olanları.

Hocam benq siparisini verdim incelemelerde de iyi notlar almis, valla bu monitor isi en zor ismis cok kararsiz kalmistim, hayirlisi bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wish26

Evet bugün ürünü uzun araştırmalar sonucu vatanbilgisayarlar 625'tl ye almış bulunmaktayım sorusu olanlara cevap verebilirim. :)

Edit: Monitörü alacak olanlar oyun için alıyorlarsa uzak dursunlar aşırı derecede ghosting olayı mevcuttur bugün ürünü geri iade edeceğim!!!

5ms De Demi ghosting var ? .sürekli oyun oynayan biriyim ama 700tl üstüne çıkamayacağım ne önerirsiniz.700tl altı tn panellerDe De ghosting varmış araştırDım

5ms De oynamaya razıyım sırf antibluelight ve flicker free özellikleri için bile alınabilir Diye Düşünmüştüm.bu iki özellik olan monitörler çok Daha pahalı çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

quote:

Evet bugün ürünü uzun araştırmalar sonucu vatanbilgisayarlar 625'tl ye almış bulunmaktayım sorusu olanlara cevap verebilirim. :)

Edit: Monitörü alacak olanlar oyun için alıyorlarsa uzak dursunlar aşırı derecede ghosting olayı mevcuttur bugün ürünü geri iade edeceğim!!!

5ms De Demi ghosting var ? .sürekli oyun oynayan biriyim ama 700tl üstüne çıkamayacağım ne önerirsiniz.700tl altı tn panellerDe De ghosting varmış araştırDım

5ms De oynamaya razıyım sırf antibluelight ve flicker free özellikleri için bile alınabilir Diye Düşünmüştüm.bu iki özellik olan monitörler çok Daha pahalı çünkü

Aman uzak dur 2 ms bile fps lol'deki ghosting olayını görsen kafayı yersin aşırı derecedr vardı. Fps'de olacakları sen düşün. Eğer oyun için alacaksan ips panele sakın bulaşma.Web sayfasında mouse orta tuşuna basıp aşağı bile indirirken yazılarda ghosting yapıyordu wiewsonic'ın bu modeli.Ben ertesi gün anında iade ettim yerine asus VN247H 1ms aldım inan dağlar kadar fark var. O kadar bütçen varsa al arkana yaslan çok güzel bir model oyun için yoksa başka modelde önerebilirim

• quote:

quote:

quote:

Aman uzak dur 2 ms bile fps lol'deki ghosting olayını görsen kafayı yersin aşırı derecedr vardı. Fps'de olacakları sen düşün. Eğer oyun için alacaksan ips panele sakın bulaşma.Web sayfasında mouse orta tuşuna basıp aşağı bile indirirken yazılarda ghosting yapıyordu wiewsonic'ın bu modeli.Ben ertesi gün anında iade ettim yerine asus VN247H 1ms aldım inan dağlar kadar fark var. O kadar bütçen varsa al arkana yaslan çok güzel bir model oyun için yoksa başka modelde önerebilirim

ben 5ms de oynayacaktım ama.birini daha görmüstüm 2msde ghost var diyen.göz saglıgı icin bu özelliklere sahip diger monitörler 1100tl den baslıyor.5ms kullanacaksam da almayayım mı pekı ? asusa baktım arastırıyorum.baska birebir denediginiz var mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 5ms de oynayacaktım ama.birini daha görmüstüm 2msde ghost var diyen.göz saglıgı icin bu özelliklere sahip diger monitörler 1100tl den baslıyor.5ms kullanacaksam da almayayım mı pekı ? asusa baktım arastırıyorum.baska birebir denediginiz var mı

5ms'den kasıt nedir? Ms'ler kandırıcıdır gidip yerinde test edip görmen daha mantıklı.Asus VX248H 24" 1ms (Analog+DVI+2xHDMI) Full HD Led Monitör hepsi buradada 740tl daha ucuza bulabilirsin araştırırsan al arkana yaslan oyun oynayacaksan. Ms olayına gelincd ips olmayan herhangi bir paneli al zateb bu sıkıntıyı yaşamazsın beğendiğin model varsa yaz bakalım birlikte.

• normalde monitör 5ms ama 2ms ye çekilebiliyor ayarlardan.2ms ye çekilince ghosting yapıyormuş

buarada dediğin monitör popüler iyi bi mönitör beğenilmiş. fakat dh konusunda son 6ay da sürekli olumsuz yorum yapılmış.öncekiler gayet iyi yorumlar kafam çok karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

iyiki konu açmışsın 530 lira kesinlikle buna verilmez.

AOC
    23.6" E2461Fwh GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR ( 75HZ Destekli )
    530 TL (hepsiburada)
    incelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_75918920/mpage_1/tm.htm

Niye eksilediniz bukadar? Adam önerisini verip geri çekilmiş.

• quote:

normalde monitör 5ms ama 2ms ye çekilebiliyor ayarlardan.2ms ye çekilince ghosting yapıyormuş

buarada dediğin monitör popüler iyi bi mönitör beğenilmiş. fakat dh konusunda son 6ay da sürekli olumsuz yorum yapılmış.öncekiler gayet iyi yorumlar kafam çok karıştı.

İnan olumlu yanı yok başka yerlerde yapılan incelemelere kanarak aldım bende allahtan sökmedim hiçbir şeyini öyle iade ettim. Vatan'daki arkadaşa tarayıcıyı açtırdım orda test ettirdim düşün orada bile ghosting yapıyordu hemde yazılarda... 2 veya 5 ms farketmiyor hepsinde yapıyor bu olayı zaten.

• Yenileme Hızını 1920x1080'de 75Hz'e alın (1024x768'deki yenileme hızını 85Hz'e yükseltin) ve renk modunu RGB olarak değil YCbCr444'yi seçin.
  • Merhbara VX2363SMH 6 adet aldım 7. bir monitör alıcam

en son çare yine bundan alıcam gerçekten memnunum ama 2 ayrı ekranda gidip gelmeler oldu renkler karıstı hdmı kablodan da olabilir

çok memnunum gözlerim artık hiç acımıyor günde 15 saat otursam da hiç yorulmuyorum süperrr !!!

7. monitördeki ihtiyacım 24 - 25 - 26 - 27 " 1920 x 1080 yada 1920 x 1200 de olur yada ekrandaki öğeler çok küçülmücekse 2k

kesinlikle varsa yenş versiyon bir monitör çıktıysa yeni model almak istiyorum

1 adet alıcam AH- İPS en iyisi bu sanırırm MAT EKRAN , mavi ışık filtresi ve göz koruması olsun sadece internet için kullanıcam

bütçe : 1300e kadar

tavsiyeniz olursa sevinirim
  • asus VP247H ile bunun arasında kaldım ıps olması dikkatimi çekti. Genellikle fps oynuyorum.
    ips istiyorum ama oyun oynıyacağım için ms düşük olmasını istemiyorum
  • 2 ms cekince goruntu bozulmasi olayini ayarlarla halletmisler bazi arkadaslar onceki sayfalari okuyunuz. Monitoru sanirim ben de alacagim.

not: ürünü aldım fakat önerilen ayarları yapmama rağmen ghosting az da olsa var. bolca kırılma da var oyun esnasında. parlaklık tatmin edici değil. malzeme kalitesi 2016 için vasat. 3 adet de ölü pixel çıkınca geri yolladım. asus VG248QE aldım ve memnunum. tabii renkler vx2363smhl'de daha gerçekçiydi. ölü pixel çıkmasa ghostingi umursamazdım ama 3 adet çıktı mübarek. sanırım piyasada satılan çoğu vx2363smhl'da ölü pixel problemi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 4 Şubat 2016; 20:04:54 >
  • Arkadaşlar Vx2363smhl-w fiyat 507 TL ye düşmüş.

Link:

Edit:Ürün satışa kapatılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07_SeRHaT_07 -- 3 Şubat 2016; 11:45:40 >

• ne diyosunuz alınmaz mı artık?

@bocekgrafik

hocam 23-24 inch tavsiye edebileceğin güzel bir ips ekran var mı? AH-ips olsa daha iyi olur. Yalnız ışık sızması durumu olmasın çok sinir bozucu.

Tn panel olarak asus vp247h dusunuyorum.

Acikcasi 3 panelide kullandim renk canliligi bakimindan tn panel bana en iyisi gibi geldi. Gercekci olmayabilir belki ama goze hitap ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 13 Şubat 2016; 18:26:17 >
  • monitörün tv performansını görmek isteyenler için küçük bir video çektim sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
    uydu cihazı humax 1000s, yani filbox cihazı

• quote:

Orijinalden alıntı: Riesso

asus VP247H ile bunun arasında kaldım ıps olması dikkatimi çekti. Genellikle fps oynuyorum.
    ips istiyorum ama oyun oynıyacağım için ms düşük olmasını istemiyorum

yalnız oyunlar için ms nin düşük olması gerekir. en iyisi 1ms dir yani 1 mili saniye tepkime süresi
  • Bu monitörle ilgili son durum nedir? Yaklaşık 2 yıldır kullanan arkadaşlar hala memnun mu? gerçi 2 yıl önce fiyatlar 500 civarındayken şimdi 640 TL. Çoğunluk FPS oyun amaçlı ancak filmde izleyeceğiz bolca. Bu monitör incelemelere göre hem oyun hem film için oldukça F/P ürünü görünüyordu (IPS, 2 MS, Uygun fiyat). Hangi monitörü seçelim. Fiyat olarak 600 TL civarında olacak.

Bu arada kullandığım monitör LG2262D monitör TV, TN panel ve 5 ms. Düşünün ki bu monitörde herhangi bir olumsuzluk göremedim yada varda ben fark edemiyorum, bu sebeple monitörden beklentim çok yüksekte olmayacak sanırsam. Renklerinden ve film izleme durumundan dolayı IPS'e geçmek istiyorum bu sebeple tavsiye istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 6 Mayıs 2016; 15:54:52 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.