Şimdi Ara

Videoya altyazı eklemek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle söliyim konu açmadan araştırma yaptım 2-3 program indirdim fakat hala halledemedim

Total Video Convater i indirdim resimli anlatım falanda yaptım fakat alt yazı videoya bi türlü eklenmedi video yu altyazıyla birleştiremedim yani yardımcı olabilecek program önerecek arkadaş varmı acaba

• Xvid4PSP kullanabilirsiniz. Total kadar hızlı convert etmeyebilir ancak kalite konusunda bir numaradır, üstelik ücretsiz. Altyazıyı videoya gömmek için, video ve altyazı isimlerinin aynı olması yeterli. Bununla ilgili forumda bilgi olması gerek arama yapmış mıydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 26 Ekim 2009; 2:06:08 >
  • önerdiğin programı indirip kurdum ama tam bi ölüm bu ya 1 saati geçti %14 lerde daha çevirimi yandık
  • Total video converter ile sorun nedir acaba?

Subtitle kısmından srt veya sub uzantılı alltyazıyı ekleyip çeviremiyor musunuz?

Edit : şimdi denedim tvc ile.South park mkv uzantılıydı.Dediğim gibi altyazıyı seçtim çevirdi.Problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayın -- 26 Ekim 2009; 13:43:12 >
  • videoyu seçtikten sonra TVC için diyorum altından subtitleden seçiyorum alt yazıyı srt ve diğer uzantılıda var 2 tane video denedim farklı olarak orda işte iş bittikten sonraki hali varya psp ye atmadan videoyu izliyorsun orda cıkmmıyor altyazı bi türlü halledemedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 26 Ekim 2009; 14:51:26 >
  • Ben 3.11 kullanıyorum.Birde onda dene istersen.Zımbırtısı var içinde.Zımbırtı için antivirus uyarı verirse ki nod32 bende veriyor korkma.2 senedir

kullanıyorum.

http://www.speedy-share.com/596446490.html (tireyi kaldırırsınız)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video bölüm ekleme eklentisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.