Şimdi Ara

Video bölüm ekleme eklentisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Arayıp bulamayınca yapay zeka ile yapmaya karar verdiğim ve yine elle tutulur bir yanı olan chrome eklentimi sizlerle paylaşmak istedim. Chrome web mağazasında şuan var, oradan tarayıcınıza eklemeniz mümkün. Yeni bir güncelleme yaptım, o şuanda incelemede. Şayet ihtiyacınız varsa kullanabilirsiniz.

Eklentinin amacı bir çok diziyi takip ederken hangisi hangi bölümde kaldı hatırlayamamak. Hatta bazen hangilerini izlediğimi unutmak! Video bölüm ekleme eklentisi 

Bu eklenti sayesinde;

İzlediğimiz videoyu "Ekle" butonu aracılığıyla listemize ekleyebiliyoruz, sayfada hangi bölüm varsa onun adını alıp listeye ekleyecektir. Dilerseniz "Sil" butonu ile silebilirsiniz de. Listede arama çubuğu da mevcut, ihtiyaç halinde uzun listeler arasında karmaşa yaşamazsınız.

Gece ve gündüz modu aktif olarak kullanılıyor.

Format vb. durumlarda listeyi yine aynı penceredeki "Ayarlar" butonunda açılan "İçe aktar" veya "Dışa aktar" bölümünden korumanız mümkün.

Dil seçeneği 2 adet ve tarayıcıda seçili olan dile odaklı olarak otomatik değişiyor. (İNG/TR)

Güncelleme

Kısayol tuşu eklendi. Artık "Ekle" butonuna basmanın yanısıra "Ctrl+B" kombinasyonunu da kullanabileceksiniz.

Listeye kaydedilen bölüm isimlerine aynı sayfanın "Url" adresini de ekledim. Tıklayarak o sayfaya gidebileceksiniz.

Şimdilik bu kadar, umarım ihtiyacı olan arkadaşlara denk gelir ve kullanırlar. Şimdilik hoşçakalın Video bölüm ekleme eklentisi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdqwer54 -- 15 Ağustos 2025; 21:39:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.